Cel mai simpatic actor din „Groapa” i-a spus „pa-pa” iubitei! Tiberiu Dobrică, prima reacție după despărțire: „Las loc de bună ziua”

#Exclusiv Click!

Click! are detalii exclusive despre despărțirea momentului din showbiz! Cel mai simpatic actor din serialul „Groapa”, Tiberiu Dobrică, a decis să încheie relația cu Andreea, tânăra din Brașov care i-a fost parteneră de viață pentru câteva luni.

Actorul Tiberiu Dobrică i-a spus „pa-pa” iubitei / Colaj: Click!
Actorul Tiberiu Dobrică i-a spus „pa-pa” iubitei / Colaj: Click!

Tiberiu Dobrică, la 24 de ani, se bucură de un succes răsunător dobândit în urma rolului din serialul „Groapa”, care face furori pe platforma Voyo. Pe plan profesional, toate îi merg strună și tocmai din acest motiv, mai ales că sâmbăta trecută a marcat și ultimul episod al primului sezon al producției, am vrut să știm cum se simte. Numai că, surpriză! Talentatul actor ne-a mărturisit că între el și Andreea „s-a rupt lanțul de iubire”. Stați așa, nu vă gândiți că e prea trist! Tibi are planuri mari de viitor și se concentrează 100% pe carieră și proiecte, așa că nu prea are timp să bată pasul pe loc. 

Primul sezon al producției „Groapa” a ajuns la final

Click!: S-a terminat primul sezon din Groapa, unul de-a dreptul fabulos. Ce a însemnat, până acum, experiența asta pentru tine?

Tibi Dobrică: Pentru mine, Groapa a însemnat și înseamnă un proiect de suflet. Mă bucur enorm de recenziile pozitive ale serialului, de faptul că am reușit să transmitem publicului ceea ce simțim și să generăm emoții în rândul celor de acasă. Asta este cea mai mare satisfacție a muncii mele, a muncii noastre. 

Pe plan personal, ce faci? Toate bune? Unde îți vei petrece sărbătorile de iarnă?

Tibi Dobrică: Toate bune, în toiul pregătirilor de sărbători alături de familie, prieteni și persoanele dragi mie. Momentan, Crăciunul știu sigur că-l voi petrece alături de familie, cât despre Revelion… nu am încă nicio idee!

Tibi Dobrică, extrem de apreciat pentru rolul din „Groapa”
Tibi Dobrică, extrem de apreciat pentru rolul din „Groapa”

Tibi Dobrică i-a spus „pa-pa” iubitei

Dacă în urmă cu puțin timp Tibi Dobrică ne povestea că formează un cuplu cu o tânără din Brașov, pe nume Andreea, acum lucrurile s-au schimbat. Simpaticul actor ne-a povestit că relația dintre ei a ajuns la final și, cu diplomație, a rezumat totul la...nepotrivire de caracter! 

Cum decurge relația cu iubita ta?

Tibi Dobrică: Din păcate, relația mea cu Andreea s-a încheiat.  

Ce s-a întâmplat, de ce nu mai formați un cuplu?

Tibi Dobrică: Ca orice cuplu am început să ne cunoaștem mai bine de-a lungul acestor luni, însă ne-am dat seama că există anumite probleme între noi doi pe care, chiar dacă am încercat să le rezolvăm, nu am găsit o soluție de comun acord. Pot spune, pe scurt, „nepotrivire de caracter”.

În despărțire a fost vorba de lucruri neplăcute? Ați rămas amici sau ați încheiat orice formă de comunicare?

„Las loc de bună ziua, așa cum m-au educat părinții mei”

Tibi Dobrică: Am rămas amici, cunoștințe. Îmi place ca atunci când închei o relație, fie că e vorba de prietenie sau de iubire, să pot ajuta persoana respectivă, după caz. Las loc de bună ziua întotdeauna, așa cum m-au educat părinții mei.

Și dacă tot ești tânăr, talentat, frumos și disponibil, cum trebuie să arate femeia care să te dea pe spate?

Tibi Dobrică: Hahaha, o întrebare care mă amuză! Nu m-am gândit cum ar trebui să arate femeia care m-ar da pe spate, însă ce pot spune este că am nevoie de sinceritate, susținere și, deși lăsată la final, cea mai importantă, comunicare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net