Codruța Began știe cum să-și facă fericit soțul. Ce nu va lipsi de pe masa de Paște

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai experimentate și sportive concurente de la Survivor a fost Codruța Began (47 de ani), care a ieșit după 6 săptămâni de la începutul show-ului de la Pro TV. Ne-am întâlnit recent cu fosta concurentă și am povestit despre emisiune, dar și despre special fiul ei de 19 ani care face baschet. 

Codruta Began la Survivor/ captura Pro TV
Codruta Began la Survivor/ captura Pro TV

Click!: Cum a fost experiența "Survivor"?

Codruța Began: A fost cea mai tare experiență din viață mea, a fost un detox total, Am stat șase săptămâni în concurs.

Te-ai așteptat să rămâi atât în concurs?

Din punct de vedere fizic, da, am suportat condițiile, însă este foarte greu. Din punct de vedere psihic trebuie să suporți conflictele. Atunci când te roade foamea, dorul de casă, incertitudinea, ai mai mult timp liber, mai vine și o ploaie și ești ud din cap pînă în picioare, uneori mai cazi. Și te ridici, pentru că atunci când nu mai poți, mai poți puțin. Nu a fost ușor dar e o experiență pe care aș repeta-o oricând. Dar aș aborda-o altfel. Aș fi mai vocală, mi-aș susține punctul de vedere mult mai vehement. Probabil că atunci, nu că nu mi-ar mai pasa de frică de penibil, asta fiind una dintre fricile mele. Eu am fost acolo să devin un model pentru alții, o supraviețuitoare pentru toți ceilalți de acasă, familie, elevii mei, să fie mândrii de mine. Să fiu o luptătoare și să nu fiu o mahalagioaică. O luptătoare cu caracter și cu diplomație.

Codruta Began si familia ei/ foto facebook
Codruta Began si familia ei/ foto facebook

Cu ce te ocupi în viață de zi cu zi?

Sunt profesoară de educație fizică și sport, sunt antrenoare de fitness și aerobic și am un studio de gimnastică aerobică.

Cu cine ai rămas în relațîi după ieșirea din concurs?

Așa, cu majoritatea, nu pot să spun că bem cafele împreună pentru că eu sunt din Constanța. Deocamdată Robert nu a ieșit, care e constănțean, în schimb mă duc la soția lui la coafor să mă aranjez. Iar cu ceilalți am rămas în relații bune cu toți, așteptăm să ne întâlnim la evenimente.

Ți s-a schimbat viața după acest reality-show?

N-aș putea spune că mi s-a schimbat viața...

Ești mai cunoscută și mai oprită pe stradă...

Codruta Began a fost la Survivor/ foto facebook
Codruta Began a fost la Survivor/ foto facebook

Fără lipsă de modestie, eram cunoscută și înainte, oarecum faimoasă pentru că tot am avut apariții prin prisma meseriei. Am lucrat și cu fotbaliștii de la Gheorghe Hagi timp de cinci - șase ani. N-aș spune că mi s-a schimbat viața în mod radical, sunt recunoscută pe stradă, vor mulți să facă poze, sunt foarte entuziasmați. Am câteva sute de elevi la școală...

Dar copii ai?

Am un băiat care face 19 ani, Erik Began, e la CSM Constanța. Apreciază ce am făcut, însă i-a fost teamă de penibil, să nu-l fac de râs pe acolo, să nu fie el subiect de bârfă și comentarii în echipa lui de baschet, dar din contră, i-a crescut notorietatea. Am avut parte de susținerea lui și a colegilor lui, de toată lumea sportivă din Constanța, sunt căsătorită cu antrenorul secund al naționalei feminine de volei de acolo. Mă vede lumea luptătoare, o femeie la 47 de ani să ajungi acolo și să te lupți cu tinerele de 20, 30 de ani, proaspăt ieșite din viață de performanță... Cred că am făcut față cu bine.

Vine Paștele, ce pregătești?

Soțului meu îi plac prăjiturile mele, eu sunt ardeleancă, și am ajuns la Constata. Dulciurile mele vor fi pe masă, de Paște, friptura și voi pregăti și ouă și alte surprize. Orezul și nuca de cocos oricum nu-mi lipsesc de pe masă nici acum. Soțul meu chiar se enervează când mă chinui să sparg o nucă de cocos, dar chiar îmi place și continui să o consum.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net