Cosmin Cernat, după patru luni petrecute cu familia în Dominicană: „Plec cu amintiri frumoase și bronzat!” Cine este favorit în marea finală, de sâmbătă, de la „Insula de 1 milion?”

#Exclusiv Click!

Patru luni petecute în jungla din Dominicană pentru prezentatorul Cosmin Cernat și o parte din familia acestuia. Sâmbătă, de la ora 21.00, nu mai puțin de șase concurenți vor intra și se vor lupta în marea finală de la „Insula de 1 milion”, miza fiind una uriașă: un milion de lei!

Cosmin Cernat: „Atmosfera înainte de finală este greu de descris”

Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbătă, la Kanal D, de la ora 21.00, în marea finală la „Insula de 1 milion". 

Emoțiile sunt la cote înalte pe insulă. Prezentatorul Cosmin Cernat a povestit, într-un interviu pentru Click!, care este atmosfera în Dominicană, înainte de marea finală. 

Click!: Cosmin Cernat, sâmbătă este marea finala “Insula de 1 milion”. Mulți au fost, puțini au rămas. Care e atmosfera în junglă înainte de finală?

Cosmin Cernat: Atmosfera înainte de finală este greu de descris, toate acele emoții uriașe, toate speranțele pe care concurenții rămași și le pun în ceea ce urmează. Este copleșitor să știi că o zi din viața ta, câteva ore sau o secundă pot avea un efect uriaș în traseul vieții tale. Cu toții își doresc foarte mult să câștige și cu toții realizează cât de frumoasă a fost și este această experiență la „Insula de 1 milion" pentru ei.

„Fiecare dintre concurenții rămași în competiție are șansa lui”

Click!: Avem deja numele celor șase finaliști care se vor confrunta în ultima etapă a competiției. Exista un favorit la acest moment? Tu personal ai un favorit în acest concurs?

Cosmin Cernat: Fiecare dintre concurenții rămași în competiție are șansa lui. Iar, în profesia asta pe care o fac de ani buni, mă refer și la cea de prezentator și la cea de comentator sportiv, este foarte bine să îți păstrezi echidistanța în cazul în care prezinți un astfel de show sau o competiție. 

În cazul de față chiar nu am niciun favorit sau aș putea spune că toți sunt favoriții mei. Au fost niște oameni care au muncit, care s-au luptat, care au facut strategii și au crezut că pot ajunge în ultimul act, Marea Finală. Așa că le doresc din toată inima mult succes, nu numai în Finală, ci și în viață.

„Am regăsit Dominicana așa cum am lăsat-o”

Click!: Cum ai regăsit Dominicana și cum ai descrie, în câteva cuvinte, această nouă experiență a ta în junglă?

Cosmin Cernat: Am regăsit Republica Dominicană exact așa cum am lăsat-o: frumoasă, liniștită, un loc de care te poți îndrăgosti și reîndrăgosti. Este minunat pentru mine și familia mea că am putut să ne reîntoarcem acolo.

Este un loc care a rămas nepângărit de ceea ce înseamnă invazia comercialului, de dorința oamenilor de a se înconjura de betoane.

Click!: Care consideri că au fost cele mai dramatice și mai dificile momente din competiție?

Cosmin Cernat: Este foarte greu să ierarhizez momentele dramatice sau dificile din competiție pentru că au fost atât de multe! Toți concurenții au avut parte de așa ceva, în special cei care au ajuns în ultima parte din concurs.

„Plec cu amintiri frumoase eu și familia mea. Ne-am bronzat”

Click!: Cu ce amintiri pleci de acolo?

Cosmin Cernat: Cu amintiri foarte frumoase. Evident, sunt momente legate de familia mea, de ceea ce am petrecut împreună acolo, dar și despre încă o experiență și un format de televiziune extrem de interesant, în care am descoperit atâtea caractere minunate.

Click: Ai avut lângă tine în Dominicană și o parte din familie. V-ați bronzat, nu glumă. Ce urmează după „Insula de 1 milion”. O vacanță?

Cosmin Cernat: Da, ne-am bronzat, ne-am bucurat cât am putut și de soare, și de apă. Vom avea și zile de vacanță, dar ce pot spune e că voi comenta Jocurile Olimpice de la Paris pentru Eurosport, cum am mai făcut-o și în trecut.

Șase concurenți se vor lupta sâmbătă, în marea finală „Insula de 1 milion"

Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care se vor lupta sâmbăta aceasta, în marea finală de la  „Insula de 1 milion", de la ora 21.00, la Kanal D.

Szilard a fost primul finalist desemnat, săptămâna trecută, iar Cosmin Cernat a anunțat că acesta nu va mai trebui să participe la ultimele probe datorită numărului mare de brățări pe care le-a acumulat.

„Oficial în acest moment, conform tuturor calculelor posibile și imposibile, avem un concurent care va merge în Marea Finală, fără a mai participa la ultima proba de aici de pe insulă, iar acesta este Szilard".

În ultimul weekend de calificări, Szilard și-a demonstrat din nou priceperea, acumulând brățări în valoare de 500.000 de lei și câștigând prima probă de sâmbătă. 

Duminica trecută, concurenții au avut parte de un anunț surpriză făcut de Cosmin Cernat. 

„În ultimul act, în Marea Finală o să fiți șase. Cinci o să intrați iarăși la joc". 

Prima probă a fost câștigată de Alex, iar în runda decisivă, Variu a reușit să se salveze, în timp ce Sorin a pierdut în fața lui Jaguaru și a părăsit competiția.

„Mă simt minunat, este o senzație unică, nu am mai avut niciodată așa ceva pe mână. Cele două brățări nu numai că valorează foarte mult, dar arată și fantastic.

Mă bucur că am ajuns până aici, mă bucur că am ajuns alături de acești oameni minunați, mă bucur că particip la acest experiement incredibil, este ceva extrem de complex, extrem de plin de emoții și de surprize", a spus Szilard.

Szilard a profitat de faptul că a ieșit la ruletă pentru a intra în joc, alături de Flori, Liviu și Tudor, pentru a-și mări șansele de a acumula cele mai multe brățări, strategia sa dovedindu-se a fi una câștigătoare, el reușind să câștige prima rundă. În runda decisivă au intrat Flori, Liviu și Tudor, câștigător în timp record, în doar 48 de secunde, fiind Liviu.

„Sunt mândru de mine cu toată modestia, recunosc că sunt mândru de mine", a spus Liviu la finalul probei. 

Împăcat și liniștit cu rezultatul rundei decisive a fost și Tudor.

„După foarte mult timp sunt liniștit, pentru că știu că ajung acasă, știu că mă văd cu cei dragi...S-a terminat și timpul meu aici, dar plec mai bogat ca niciodată", a subliniat Tudor.

Cu lacrimi în ochi, Flori, una dintre concurentele eliminate, a transmis un mesaj emoționant copiilor săi.

„Copiii mei, am luptat cât am putut, am dat tot ce am putut aici pe insula asta...Drumul meu până aici a fost și atât a fost să fie".

Înainte de a învârti ruleta pentru ultima dată, Cosmin Cernat a subliniat importanța experimentului social. 

„Experimentul social va continua până în ultima clipă a acestui show de televiziune”, a spus Cernat.

La intrarea în concurs fiecare concurent a primit o brăţară în valoare de 20.000 de lei. Cele 50 de brăţări valoarează împreună 1.000.000 de lei, miza uriaşă a competiţiei. Obiectivul concurenţilor a fost de a aduna cât mai multe brăţări pe parcursul concursului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Deak Szilard
Laura Cosoi s-a întâlnit cu mai multe prietene aseară, la petrecerea Viva, acolo unde a luat și un premiu pentru întreaga carieră
ana barnoschi colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net