Cum a ajuns Alex Gavrilescu la „Vocea României”. Arhitectul de la „Visuri la cheie” a dezvăluit totul: „În mine ardea o flacără mare...”

#Exclusiv Click!

Alex Gavrilescu, arhitectul de la „Visuri la cheie”, și-a luat inima în dinți și a participat vineri seară  la „Vocea României”. A demonstrat astfel cât este de talentat, a întors 3 scaune și într-un final a ales să meargă în echipa lui Smiley.

De 3 ani, Alex Gavrilescu este unul dintre arhitecții de bază de la „Visuri la cheie”, dar iată că este pasionat și de muzică. Click! a stat de vorbă cu el și a aflat cât de tare îi place să cânte.

Alex, un nou sezon aglomerat la „Visuri la cheie” pentru tine. Știu că încă mai filmați. Ce te motivează să continui în acest proiect?

O, sunt multe motive! Hai să le luăm în ordinea intensității emoționale: familiile – poveștile lor, faptul că îi poți ajuta este un sentiment înălțător, proiecte – pe care le vezi transformate în realitate într-un timp atât de scurt, colegii – și aici mă refer la întreaga echipă, nu doar la arhitecți. Este un proiect din care simt că nu pot să lipsesc. Pe scurt, tot ce se întâmplă aici, mă face să urlu tare – MUTĂ AUTOCARUL!

Deja am văzut două ediții din show și poveștile prezentate sunt unele încărcate de emoții. Cât de mult te ajută în activitatea ta și cât te încarcă ceea ce auzi de la familii?

Aș spune că mă inspiră, aș spune că mă umanizează și mai mult decât sunt, mă transformă în emoție pură. Ce mă încarcă cel mai mult este când la final le predăm casa. Vă zic atât... e momentul în care sufletul îmi zâmbește.

Mare surpriză – sezonul acesta ești și concurent la Vocea României. Ce te-a convins să faci și acest pas?

Convingerea a venit din multe locuri – în mine ardea o flacără mare acum câțiva ani cu muzica și a mocnit acolo până la o deplasare cu echipa „Visuri la cheie” când am cântat o dată. Apoi am mai cântat la o petrecere, alături de colegii mei, iar apoi un destin la o piscină care mi-a spus: ”Hai la casting să vedem, dacă ești ce trebuie”. A fost suficient să reaprindă, iar, tânărul de 20 de ani din mine.

Cum a fost experiența pentru tine? Te-au ajutat sfaturile primite de la antrenori?

Experiența este unică – să o simți, trebuie să urci pe acea scenă. Hai să încerc să o descriu puțin – adrenalină + toate fricile tale + orice ar fi eu cânt până la capăt, chiar dacă mor pe scenă + nu uita să respiri + bucurie greu de imaginat și gestionat + muzică preferată = momentul meu de la Vocea României.

Tot ce mi-au spus antrenorii au fost pene rare pe care le pun în aripile mele de a cânta, deci mai mult decât de ajutor!

Muzică, motoare, arhitectură. Ce te definește cel mai bine? Ce te motivează?

Toate mă conturează. Hai să-ți explic așa, în lumea mea dacă îmi pleacă una din acestea, sunt incomplet. Eu fac arhitectură și artă, cântând. Merg pe motor în șantiere, în timp ce cânt. Le iubesc pe toate, îmi dau diferite stări, dar ele au ceva în comun – se leagă unele de altele. Am nevoie de multe cuvinte să pot explica și poate ar fi mai ușor, într-o discuție față în față, decât în scris.

Te-ai gândit deja și la o vacanță? Sau momentan ești concentrat doar pe filmări?

Am avut câteva vacanțe și culmea, tot legate de muzică. Am văzut două concerte mari anul acesta, Red Hot Chilli Peppers și Maneskin. Am fugit la mare de două ori... și altfel, concentrat pe filmări. Dar după filmări, voi fugi repede-repede undeva să mă încarc pentru noul an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net