Cum se înțelege Otilia Bilionera cu soțul mai mic cu 8 ani decât ea. „Când țipă moldoveanca nu-i a bună”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este în culmea fericirii! Otilia s-a căsătorit pe data de 13 august, civil, cu iubitul turc Bekir Ali Karakas. Artista a spus marele „Da!” în faţa ofiţerului de la Starea Civilă din Turcia: „Pentru totdeauna!”. Ea are 31 de ani, el are 23 de ani, însă diferenţa de vârsta nu se simte şi nu contează. Bărbatul i-a oferit un inel de logodnă cu diamante şi safir, care valorează 20.000 €. Acum se gândesc deja la un bebeluş! 

Bekir apare în videoclipul Otiliei, intitulat „Cappadocia”
Bekir apare în videoclipul Otiliei, intitulat „Cappadocia”

Click!: Felicitări şi casă de piatră! Te văd aşa micuţă, drăguţă... n-ai zice că eşti femeie măritată. Cum te numeşti de acum şi cum e cu noul nume? 

Otilia: Vă mulţumesc! De-acum sunt Otilia Brumă Karakas. Să vă spun drept, nu m-am obişnuit încă. Sunt în proces de schimbare a buletinului, iar pentru asta trebuie să merg la Suceava. Am vrut să-mi păstrez numele pentru că aşa mă ştie lumea peste tot. Plus că tata are şi el o fată şi ar fi fost supărat să nu duc numele mai departe (n.r.: râde)

Voi când v-aţi căsătorit?

Ne-am cunoscut pe 13 august 2022 şi am reuşit să ţinem secretă relaţia noastră. Iată că la un an de atunci am făcut şi marele pas. Adică ne-am căsătorit în urmă cu două luni. Pe 13 august, când m-a şi cerut, şi mi-a dat şi inelul. În ziua respectivă a venit la restaurantul familiei reprezentatul primăriei şi a oficiat căsătoria noastră. Părinţii mei nu au fost prezenţi pentru că a fost totul o surpriză pentru mine. Când au aflat au avut o reacţie foarte bună. Tata în special, care mi-a spus că e fericit că nu mi-am luat un bărbat bătrân. Eu mi-am trăit viaţa cum am dorit, iar ai mei m-au susţinut în toate. Atât în muzică,  cât şi în deciziile personale.

Cei doi s-au cununat în august
Cei doi s-au cununat în august

Inelul este unul special, am observat. Cred că ar costa undeva la 20.000 de euro, spun specialiştii.

Aţi cam ghicit. Soţul meu chiar mă preţuieşte (râde). Este foarte special, are 11 karate safir cu 1,5 karate diamante. E inspirat după inelul lui Hurem şi cu piatra albastră, care are o semnificaţie aparte. Eu nu l-am văzut decât în ziua respectivă şi mi s-a părut cel mai frumos inel. E foarte mare, greu de purtat şi necesită o atenţie aparte. E inelul pe care l-am visat. Nu-mi plac doar inelele simple cu un diamant, îmi plac bijuteriile cu poveste.

Cum este şi cine este soţul tău?

L-aş descrie în cei mai sinceri termeni. E un tip foarte matur. Foarte deştept în ciuda vârstei. Este un om responsabil şi foarte relaxat. E omul care îmi aduce liniştea de care am ne­voie. Are calităţile pe care ­le-am căutat tot timpul la un bărbat.  Are 23 de ani, este jumătate turc, jumătate georgian după mama lui. Conduce cu mare repsonsabilitate afacerile familiei. Are o firmă de construcţii şi administrează hotelul familiei de la vârsta de 18 ani. De-atunci, din păcate, a rămas fără tată şi a devenit stâlpul familiei. Are o singură soră mai mică şi e căsătorită în Danemarca. 

Cum te înţelegi cu soacra?

Pentru mine e important să mă simt bine în mijlocul familiei. Soacra mea e cea mai tare tipă şi o simt ca pe o prietenă. Este foarte modernă, optimistă, binedispună, glumeaţă. Din prima ne-am plăcut reciproc. M-a cucerit cu mâncărurile lor tradiţionale, face cel mai bun mic dejun pe care l-am mâncat vreodată.

Otilia a fost premiată la Istanbul pentru cel mai bun artist din Balcani
Otilia a fost premiată la Istanbul pentru cel mai bun artist din Balcani

Dar tot nu ne-ai spus cum v-aţi cunoscut.

Mă ştia datorită domeniului în care activez, concertelor pe care le am în Turcia. Vara trecută l-a sunat pe managerul meu pe Turcia pentru un eveniment. Avea o plajă unde făcea festivaluri. Înainte de concert am ieşit cu stuff-ul la masă şi am făcut cunoştinţă. El a venit cu un buchet de flori foarte mare ca să-mi ureze bun venit, dar eu nu am mai observat buchetul (râde). Este un bărbat atrăgător, galant, înalt, dar vocea lui m-a acaparat. Are o voce profundă, gravă, ca a lui Morgan Freeman. Apoi bunul simţ m-a cucerit. Nu era genul de băiat combinator. Din contră, a fost tipul care m-a convins că poate fi ceva de drum lung între noi. De-atunci lucrurile au venit de la sine pentru că ne plăceam reciproc. După concert am continuat să vorbim, iar la următoarea vizită în Turcia ne-am revăzut şi am decis să avem o relaţie, care, iată, s-a concretizat atât de frumos.

Atât de frumos încât apare şi în videoclipul celei mai recente piese. Cum l-ai convins să apară?

Cu greu! Pentru că e un tip înalt şi frumos a fost contactat şi de o agenţie de modele din Turcia, dar a refuzat. Nu este asta ţinta lui. 3 zile l-am chinuit pe platourile de filmare. L-am trezit de la 4 dimineaţa pentru filmări şi, chiar dacă a fost greu, nu a comentat absolut nimic. Cred că îi e un pic frică, ştie când începe moldoveanca să ţipe nu-i a bună (râde).

Solista și soțul ei își doresc un bebe
Solista și soțul ei își doresc un bebe

Cum faceţi cu distanţa?

A fost dificil. Ne-am văzut rar. Doar când am mers eu în Turcia. Abia acum a obţinut viza după un an de încercări. Alaltăieri a obţinut-o, numai pe 3 luni, şi asta pentru că cineva de la ambasadă a văzut cu cine s-a căsătorit şi i-a dat-o imediat. Acum abia aştept să ne vedem. Urmează cât de curând să vină în România. Ar fi pentru prima oară. Vom merge la părinţii mei la Suceava. Abia aştept! 

Cu ce-l aşteptă mama ta?

Cu mâncare tradiţională: salată de Beouf, colţunaşi şi prăjituri de casă, în special cozonac, care îi place foarte mult. Şi apoi vom merge într-o mică vacanţă prin ţară. Chiar intenţionez să-l duc la Castelul Dracula să vadă şi el cum erau turcii traşi în ţeapă de Vlad Ţepeş (râde).

Pe când un copilaş?

Un copil e dorit oricând. Ne dorim foarte mult, în special el. Şi eu îmi doresc, dar aştept momentul. Nu e numai după noi, mai este şi după organizarea de Sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net