Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc! A spus marele „Da!” în fața ofițerului de la Starea Civilă din Turcia: „Pentru totdeauna!”

Otilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret cu turcul Bekir, după un an de relație. Cei doi au spus cel mai important „Da!” din viața lor, în fata ofițerului de la Starea Civilă din Turcia.

Otilia Bilionera (31 de ani) și-a găsit, în sfârșit, alesul inimii sale, în persoana unui afacerist turc, Bekir Ai. Acesta i-a dat inelul în luna august, în Cappadocia, iar, la doar o lună distanță, cei doi au spus „Da!” în fata ofițerului de la Starea Civilă, din Turcia.

Cununia civilă a avut loc în Turcia, țara natală a iubitului Otiliei, acolo unde cei doi locuiesc împreună în prezent. Otilia Bilionera a postat o imagine cu ea și Bekir Ali de la cununia civilă, pe pagina ei de Instagram, și a transmis și un mesaj fanilor săi.

Otilia Bilionera: „Proaspăt căsătoriți!”

Artista a dezvăluit că a lansat și o nouă piesă, în videoclipul căreia apare chiar alături de proaspătul ei soț.

„Proaspăt căsătoriți. În această zi specială am decis să lansez melodia «Cappadocia», care este filmată în cel mai romantic loc din punctul meu de vedere, situat în Turcia.

Cappadochia este inspirația pentru noua mea melodie și clipul în care apar alături de soțul meu și sper să vă placă”, a transmis Otilia Bilionera, pe rețelele de socializare.

La rândul său, Bekir Ali a publicat și el, pe Instagram, aceeași fotografie postată de soția lui, din ziua nunții lor, cu mesajul: „Pentru totdeauna”.

Bekir i-a dat inelul Otiliei în Cappadocia!

Afaceristul turc pe nume Bekir, bărbatul care i-a furat inima Otiliei, este cu cinci ani mai tânăr decât solista. Turcul este, pur și simplu, vrăjit de frumoasa româncă din Botoșani, pe care, de un an de zile de când sunt împreună, a tot plimbat-o în vacanțe exotice, unde i-a satisfăcut toate poftele. La rândul ei, Bilionera, pare a fi și ea îndrăgostită lulea de turcul brunet, cu ochii verzi.

Bekir are doar 26 de ani și conduce deja o afacere. Cei doi s-au cunoscut, anul trecut, atunci când Otilia Bilionera a concertat pe plaja pe care Bekir o deține. Turcul s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa noastră moldoveancă. A ajuns să-și tatueze pe mână numele ei, la doar două zile după ce s-au cunoscut.

Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (…) E turc. (…) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu?

Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r. – ca vârstă). (…) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a dezvăluit, recent, Otilia Bilonera, în cadrul unui podcast.

Relația Otiliei cu șarmantul turc Bekir s-a înfiripat la doar câteva luni după ce solista se despărțise de arabul Hamude, după trei ani de relație și o căsătorie religioasă într-o moschee.

Otilia Bilionera a devenit cunoscută la nivel internațional, după ce a lansat celebra piesă „Bilionera”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net