Otilia Bilionera a suferit enorm din dragoste: «Luam pastile și dormeam câte două zile»

Otilia sau Otilia Bilionera, după numele de scenă cunoscut de o țară întreagă, a fost invitată în emisiunea În oglindă. Artista a făcut o serie de confesiuni neașteptate despre prețul succesului și despre problemele cu care s-a confruntat din clipa în care piesele sale au început să fie difuzate de către posturile de radio din străinătate. 

image

Otilia a devenit celebră după lansarea care i-a adus un renume internațional: „Bilionera". Din păcate, vedeta nu a fost ocolită de probleme, iar în prezent se luptă pentru propriile drepturi. Asta pentru că fostul impresar, cel care se presupune că ar fi trebuit să o ajute să-și susține interesele, a dat-o în judecată și și-ar fi asumat meritele în locul Otiliei. 

„Nu îmi veneau bani de nicăieri. Piesele mele se încărcau pe canalul lui de YouTube, aveam și eu un canal, dar pe care mi l-a șters în momentul în care s-a reziliat contractul. Eu și în momentul de față am un milion de ascultători pe Spotify, dar nu iau nici măcar un leu. Cred că el a considerat că totul i se cuvine lui, că el m-a făcut pe mine. Într-adevăr am avut ajutorul lui, dar și eu am avut meritul meu”, a povestit Otilia. 

Otilia riscă să piardă dreptul de a folosi numele Bilionera 

Mai mult decât atât, fostul impresar a dat-o în judecată pe artistă și dorește ca ea să nu mai aibă dreptul să folosească numele de Bilionera, pe care vedeta susține că l-ar fi înregistrat deja la OSIM. 

„Eu mi-am înregistrat numele Otilia Bilionera la OSIM, iar acum 2 luni m-am trezit cu un proces pe cap, iar el m-a dat în judecată pentru numele Otilia Bilionera spunând că el are drept de autor pe numele de Bilionera. Probabil e ca un fel de răzbunare”, a declarat artista. 

Întregul scandal în care a fost implicată i-a creat Otiliei o stare generală proastă, iar artistă dezvăluie că prețul succesului este unul foarte mare, nu neapărat din punct de vedere financiar, ci emoțional. 

„Eram doar un produs, ceva pe care îl poți folosi pentru a stoarce bani", a povestit Otilia. 

Otilia a suferit enorm din cauza unui fost iubit 

Nici din punct de vedere amoros, Otilia nu a avut prea mult noroc. Solista a povestit că penultima relație pe care a avut-o a adus-o în pragul depresiei și a determinat-o să apeleze la ajutorul unui specialist pentru a procesa stările prin care trece.

„Pot să zic că m-a afectat, am suferit foarte mult, făceam atacuri de panică atunci când eram cu el, am dat într-o depresie.Eram tot timpul supărată, luam uneori pastile și dormeam câte două zile. Recent, iar am început un tratament antidepresiv", a povestit Otilia, în emisiunea „În oglindă".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net