Cum te poți elibera ușor de emoțiile negative? Oana Sorescu, primul Master Trainer EFT din România dezvăluie secretul!

#Exclusiv Click!

V-ați putea imagina că există o metodă prin care chiar ne putem schimba viața și am putea scăpa rapid de sentimentele de furie sau tristețe profundă? O metodă prin care putem elimina orice fel de pattern negativ din viața noastră și emoțiile negative pe care le resimțim să dispară rapid? Cu ajutorul EFT ne putem însă, elibera de (Emotional Freedom Techniques) de cele mai puternice convingeri limitative din subconștient. Primul Master Trainer EFT&Matrix Reimprinting din țară, Oana Sorescu, ne explică cum.

Cum a reușit Oana Sorescu, sora actorului Dan Bordeianu, să se vindece de cancer
Cum a reușit Oana Sorescu, sora actorului Dan Bordeianu, să se vindece de cancer

Cum a reușit Oana Sorescu să se vindece de cancer

Oana Sorescu, sora cunoscutului actor Dan Bordeianu, trăiește cu bucurie fiecare clipă a vieții, fiind perfect sănătoasă, dar asta nu înseamnă că așa a fost tot timpul. Cu ani în urmă, a fost diagnosticată cu cancer, iar la acea vreme i s-au dat 2 luni de trăit… 

Aici a început totul. A fost momentul căutărilor, al descoperirii, al acceptării și al înțelegerii cauzelor bolii. Au urmat ani de studiu, rugă și meditație, precum și vindecare totală. Momentul culminant și declanșator de vindecare, a fost atunci când a înțeles că tot ceea ce se petrece în viețile noastre și, mai ales în corpurile noastre, depinde doar de noi, de felul în care noi percepem realitatea, de convingerile și credințele noastre.

În aceeași perioadă a descoperit și tehnici fascinante care nu numai că ne ajută să ne transformăm credințele limitative, dar și să comunicăm cu subconștientul nostru pentru a le găsi. A fost prima ei întâlnire cu tehnicile EFT (Emotional Freedom Techniques) și MatrixReimprinting, 

Transformarea care a avut loc în viața ei, a îndrumat-o să împărtășească cu cât mai multe persoane aceste cunoștințe și tehnici, devenind astfel Primul Master Trainer din România (trainer de EFT și Matrix Reimprinting) pentru Academia EFTMRA din Marea Britanie.

Sunt alte multe tehnici pe care le-a aprofundat și pe care le aplică (Quantum Touch Releasing și Psych K), fiind și consilier de dezvoltare personală, formator, mentor al Institutului de Cercetare din USA, HeartMath, făcând cursuri cu cei mai mari specialiști din lume precum Paul Ekman (autorul cărții Emoții date pe Față) sau Daniel Siegel. Este fascinată de epigenetică, neuroplasticitate și tot ce poate susține omul în procesul lui evolutiv și emoțional.

Aceste programe negative, credințe limitative, cresc nivelul stresului astfel încât, corpul se străduiește să se adapteze din punct de vedere chimic, hormonal, celular și chiar la nivelul ADN-ului. De cele mai multe ori aceste convingeri reprezintă adevărurile noastre disfuncționale și imaginate în care investim 10% încredere.

WhatsApp Image 2023 02 27 at 19 04 38 (1) jpeg

Ce înseamnă Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT)?

Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT) reprezintă o combinație între acupresura chineză și psihologia modernă, un instrument extrem de eficient de îmbunătățire a vieții pe multiple nivele: mental, emoțional și fizic.

Cauza tuturor emoțiilor negative este existența unei întreruperi în circuitul energetic alcorpului”; (Gary Craig) Într-adevăr, corpul uman are o natură profund electrică, informația se transmite de-a lungul nervilor prin semnale electrice date de depolarizarea din aproape în aproape a membranei neuronale. Gândiți-vă că bine-cunoscutele EEG și EKG se bazează întocmai pe înregistrarea activității electrice a creierului și a inimii.

Dovezi ale efectelor benefice ale EFT asupra creierului, asupra corpului și a psihicului vin din neuroimagistica (scanările cu CT și RMN ale creierului au arătat ca becul roșu al amigdalei se stinge!) și din studii științifice care demonstrează scăderea cu 25% a nivelului de cortisol, hormon al stresului, după doar 20 de minute de EFT.

Aceste date devin și mai incredibile dacă considerăm că după 20 de minute de Psihoterapie Cognitiv - Comportamentală, tehnica de psihoterapie modernă considerată științific a fi cea mai eficace, nivelul de cortizol a rămas nemodificat. (Dr. Dawson Church). Dovezile științifice, legate de psihologia energetică care provin din peste 12 tari, sugerează că aceasta metodă terapeutică generează rezultate neobișnuit de rapide, eficiente si durabile, de la diverse boli, la dependențe, abuzuri, disfuncții sexuale, traume etc (Gary Craig -inventatorul EFT; peste 100 studii clinice și meta studii).

WhatsApp Image 2023 02 27 at 19 04 38 jpeg

Ce înseamnă Matrix Reimprinting?

Matrix Reimprinting sau reprogramarea matricei mentale este o tehnică inventată debritanicul Karl Dawson, EFT Master, unul din cei 29 existenți în întreaga lume. Toate experiențele noastre de viață, plăcute sau neplăcute sunt înregistrate în această matrice, ca imagini, în forma unor Holograme Energetice de Conștiința abreviate ECHO (Energetic Counsciosness Holograms).

Matrix Reimprinting oferă această metodă unică de a rezolva experiențele neplăcute din trecut, indiferent dacă sunt traume mai mici sau mai mari, prin înlocuirea la propriu a amintirilor vechi care ne-au provocat atât de multă suferință, cu unele noi, degrevate de tot acel bagaj emoțional negativ. Matrix Reimprinting se bazează pe teoriile inovatoare din domeniul psihologiei aplicate ți reprezintă una din cele mai puternice și eficiente tehnici de eliberare și transformare care poate aduce rezultate spectaculoase într-un timp extrem de scurt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net