Un secret de la Simona Pătruleasa: „Niciodată nu mă culc..." Ce face ştirista înainte să adoarmă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Simona Pătruleasa (48 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Femeile care lucrează în televiziune au însă mult de furcă din cauza machiajului foarte puternic pe care trebuie să îl poarte zi de zi, așadar sunt nevoite să găsească trucuri foarte eficiente pentru a-și proteja tenul. Simona a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care sunt secretele sale la acest capitol...

Simona Pătruleasa prezintă Știrile Kanal D / foto: arhiva personală
Simona Pătruleasa prezintă Știrile Kanal D / foto: arhiva personală

Este multă muncă în spatele unei imagini îngrijite! O confirmă și Simona Pătruleasa. Prezentatoarea știrilor de la Kanal D ne-a mărturisit tainele sale în materie de îngrijire persoanlă, precum și activitățile care îi schimbă starea de spirit și care o fac să strălucească. Este uimitor câte pasini neștiute are cunoscuta știrită!

Tainele frumuseții dezvăluite de Simona Pătruleasa

Ce anume te face să te simți frumoasă? Care sunt pașii?

Cred că este important, în primul rând, să te simți bine în pielea ta, pentru că sunt sigură că noi nu ne simțim frumoși în fiecare secundă a vieții noastre. Avem momente mai bune, mai puțin bune. Nici eu nu mă simt minunat în fiecare zi, am și eu momentele mele mai puțin bune, dar, așa cum am zis, eu am momentele mele în care mă simt eu frumoasă. Nu sunt neapărat momentele în care mă îmbrac frumos și merg la un eveniment sau când sunt machiată, mă simt așa și când stau acasa la televizor îmbrăcată în ceva comod sau când îmi spune Ingrid ceva referitor la asta.

Simona Pătruleasa: „Niciodată nu mă culc machiată, oricât aș fi de obosită!”

Stima de sine este esențială pentru a te simți frumoasă, însă mulți dintre noi ne-am confruntat și cu fenomenul bullying-ului. Ai trecut prin asta?

Folosim acum bullying, pe vremea mea nici nu exista termenul, dar dintotdeauna a fost. Cred că noi trebuie să fim destul de puternici și să facem față tuturor lucrurilor. Eu ca părinte am încercat mereu să o protejez pe Ingrid și multă lume îmi spunea că exagerez și poate că este adevărat, pentru că ne străduim să pregătim drumul pentru copii, dar de fapt trebuie să pregătim copilul pentru drum. Mie dacă mi s-a făcut? Nici nu-mi mai aduc aminte, cu siguranță mi s-a făcut când eram copil, dar eu nu o luam atât de personal, erau alte vremuri. Și eu poate la rândul meu am făcut și nu mi-am dat seama, pentru că nu a fost ceva făcut cu rea voință sau din dorința de a răni.

Ne poți dezvălui câteva dintre secretele sau ritualurile tale de îngrijire personală?

Cu siguranță multă lume face asta, nu am descoperit eu America, dar în orice caz, dimineața înainte să merg la serviciu, înainte să încep să mă machiez pe la 05:30, o jumătate de oră cât îmi beau cafeaua îmi pun niște patch-uri sub ochi pentru a revigora zona ochilor, pentru că ochii sunt cei mai obosiți. Patch-urile acestea de la frigider îmi dau o stare de bine și îmi dau o stare de confort. Și niciodată nu mă culc machiată, oricât aș fi de obosită! Când stau la televizor și am timp să văd un film, îmi dau cu o cremă mai grasă pe față și îmi fac un masaj singură 30 de minute-o oră. Încă ceva ce mai fac: îmi place foarte mult apa termală și îmi pulverizez pe față când stau în casă nemachiată.

Simona Pătruleasa: „Îmi place să montez mobilă”

Frumusețea vine din interior, iar o stare de bine ne face să radiem. Care sunt pasiunile tale mai puțin știute care te încarcă de energie?

Sâmbăta și duminica când stau cu ai mei, când ieșim să ne plimbăm, când ieșim cu bicicletele, lucruri simple de altfel, dar cred că sunt mai importante decât orice. Pasiunea este să mai pictez cu Ingrid, dar este deja ceva cunoscut că îmi place să pictez. Însă îmi place și să croșetez și să tricotez. Îmi place să montez mobilă!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net