Cura de slăbire a Cameliei Șucu! Cu ea nu dai greș: „Niciodată dimineața, niciodată seara!”

Ultima actualizare:

Talia subțire cu fasting se ține! Camelia Șucu ne-a dezvăluit care este dieta care o ține în formă maximă de atâția ani de zile. Nu s-a îngrășat nici un kilogram în atâția ani!

Camelia Șucu, femeie de succes

Citește și: Camelia Șucu, o viață plină de lovituri. Divorțul a dărâmat-o, însă moartea tatălui a devastat-o: „Abia acum pot vorbi de el fără să plâng!”

Camelia Șucu are 57 de ani și este una dintre femeile de afaceri de succes din România. Afacerista este pasionată de modă și reușește să fie una dintre cele mai în vogă apariții pe la evenimentele mondene. Despre ea, Cătălin Botezatu a afirmat, recent, că este cea mai stilată și cea mai bine îmbrăcată femeie din România.

Vezi și: Cine e noul partener al Cameliei Șucu, cea mai bine îmbrăcată femeie din România?

Camelia Șucu depune, însă, eforturi considerabile ca să se mențină în formă. Femeia de afaceri ne-a dezvăluit în ce constă regimul ei alimentar zilnic. Face foamea ore întregi!

Camelia Șucu: „Nu mănânc decât în intervalul 12.00-20.00!”

Mai urmărește și: Ce femeie îl dă pe spate pe Botezatu? Care e cea mai bine îmbrăcată româncă?

Am ținut diete, toate nebuniile posibile în tinerețe, mai ales în adolescența mea. Am avut noroc cu un metabolism bun, îl am în continuare. Cui îi place adrenalina are noroc de o siluetă ok. În afară de adrenalină, însă, îmi place foarte mult să mă mișc, îmi place sportul, îl adaptez vârstei mele și nevoilor mele.

Am grijă de mine, îmi place prevenția, să mă informez despre medicina integrativă, cum te ajută suplimentele, tot ce poți să iei pe gură sau intravenos, cum te ajută sportul în aer liber, greutățile.

Eu nu mănânc seara, cam după 7 jumătate. Mai mi se întâmplă câteodată să mai ies la mese seara, dar rar. Beau ceai, nu mănânc nici dimineața și nici seara. Am două sau trei mese, dar doar în intervalul 12-20.

Acest intermitent fasting pe mine m-a ajutat foarte mult, echilbrează kilogramele, pofta de dulce, de sărat și echilibrează și sistemul hormonal. Eu sunt foarte mulțumită cum sunt ca sănătate și fizic la 57 de ani! Trebuie să fii sănătos la trup și la minte!“, a dezvăluit cunoscuta femeie de afaceri, pentru Click!.

Cel mai scump divorț din România!

Camelia Șucu a fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Aceștia s-au căsătorit pe vremea când Camelia Șucu era studentă în anul II la Facultatea de Medicină „Carol Davila”. Cei doi au împreună două fiice.

La divorț, Dan Șucu a încercat s-o scoată din afacerea cu mobilă, după ce Camelia a dezvăluit că fost timp de doi ani înșelată! În ruma celui mai scump divorț din România, Camelia Șucu s-a ales cu 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care ea și soțul ei îl dețineau.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!