Dana Săvuică, goală în cadă, în ipostaza lui Marilyn Monroe

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Săvuică, 52 de ani, a manifestat dintotdeauna o fascinație pentru Marilyn Monroe, blonda absolută din epoca de aur a Hollywood-ului. Săvuică, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete de la noi, a pus tot internetul pe jar, când a postat o serie de poze în care este complet goală, în cadă, în ipostaza lui Marilyn Monroe.

Dana Săvuică și-a năucit fanii în momentul în care a postat mai multe fotografii în care apare complet goală, răsfățându-se în cada de baie cu un pahar cu șampanie, în rolul lui Marilyn Monroe, blonda supremă de la Hollywood. Click! a aflat povestea din spatele acestei sesiuni foto, care a avut loc, într-o manieră spontană, în una dintre camerele emblematice ale unul castel.

Cine a realizat pozele fabuloase cu Dana Săvuică în ipostaza lui Marylin?

Imaginile cu Dana Săvuică, în «costumul Evei», afișând o alură de femeie fatală, într-un decor de lux, v-ar face să credeți că au fost atent realizate de o întreagă echipă de profesioniști care au avut grijă ca fiecare detaliu să fie perfect. Nici vorbă de așa ceva!

Dana Săvuică ne-a povestit că sesiunea foto a avut loc în timpul unei vizite alături de buna prietenă, Carmen Negoiță, la castel. Săvuică a fost întru totul fascinată de frumusețea impunătoare a locului, așa că a dorit să facă câteva poze pentru a surprinde atmosfera superbă, ce o transporta într-o altă epocă. Persoana din spatele camerei a fost chiar Carmen Negoiță, care a pozat-o pe divă cu telefonul. 

«Am făcut câteva poze și când am văzut că ieri, pe doi noiembrie, în 1954, Marilyn Monroe a filmat scena cu cada din filmul «Șapte ani de căsnicie», m-am gândit că am și eu pozele și am făcut o corelare între cele două, dar nu e făcut profesionist, a fost o idee de-ale mele, sunt făcute cu telefonul. Fotografiile sunt făcute de prietena mea Carmen Negoiță, am fost amândouă invitate la Castelul Jidvei și ne-am făcut amândouă poze ca să arătăm cât de frumos e castelul. Una dintre trăsăturile castelului este că într-una dintre camerele mari cu geamuri imense există acea cadă fix în cameră, nu este baie separat și ne-a plăcut mult ideea să facem niște poze acolo, și ea are pe Instagram-ul ei.», ne-a spus în exclusivitate Dana Săvuică. 

Dana Săvuică demonstrează că senzualitatea autentică nu se demodează niciodată

Dana Săvuică a reinterpretat momentul într-o manieră unică, apărând precum o adevărată vampă, cu ruj roșu intens și privirea pătrunzătoare, și nici bijuteriile din aur nu-i lipsesc, detalii ce-i conferă un look aristocrat.

Ea ne-a mărturisit că a considerat-o dintotdeauna pe Marilyn Monroe un adevărat simbol al feminității asumate, îmbinată cu o atitudine curajoasă, astfel vedeta a adus aminte și de era Playboy, când a pozat pentru celebra revistă pentru bărbați, un alt aspect ce-l are în comun cu «blonda supremă de la Hollywood». 

«Marilyn Monroe este una dintre femeile cu feminitate și eleganță și reprezintă până la urmă un simbol internațional al feminității și într-adevăr am niște tangențe cu ea. Să nu uităm că prima mea apariție în Playboy a fost realizată identic după primul ei pictorial în Playboy, ea a fost prima în America eu am fost prima în România. Chiar si după 20 de ani de la pictorial mi se cere autograf», a mai adăugat Dana Săvuică.   

Dana Săvuică: «Feminitatea nu are vârstă»

Ședința foto nu a fost pentru prima dată când Dana Săvuică și-a manifestat afinitatea pentru Marilyn Monroe. Vedeta ne-a povestit cum în cadrul unui eveniment de gală, ce a avut loc cu puțin timp înainte de pandemie, a urcat pe scenă, unde a interpretat-o pe Marilyn Monroe, până în cele mai mici detalii, de la imagine până la reprezentația spectaculoasă pe care a oferit-o pe scenă.

«În cadrul unui eveniment ce avut loc în preajma Ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, înainte de pandemie, eu am fost invitat special și am intrat în pielea personajului Marilyn Monroe, am avut bucle și machiaj și rochie și am dansat exact cum a făcut ea în filmul Gentlemen prefer blondes. 

Pe pagina mea oficială Etiquette by Dana Săvuică postez din când în când tot felul de clipuri poze, citate, din ce a spus Marilyn Monroe și nu numai, și Sophia Loren și multe alte femei pe care eu le respect pentru că și-au păstrat feminitatea la orice vârstă.

Arătăm că feminitatea poate fi păstrată, că nu are vârstă și că indiferent de anii în care trăim și de epoci, unele lucruri se păstrează și sunt frumoase pentru totdeauna.», ne-a mai relatat Dana Săvuică. 

În concluzie, nu știm cât adevăr există în zicala «Domnii preferă blondele», titlul unui alt film celebru cu Marilyn Monroe, dar se poate spune cu certitudine că Dana Săvuică este una dintre femeile din showbiz care continuă să emane o fascinație extraordinară. 

Dana Săvuică, dezvăluiri exclusive despre relația cu noul iubit

Dana Săvuică a avut o carieră de succes în lumea modellingului, apoi a continuat cu proiecte în televiziune și a devenit o femeie independentă din toate punctele de vedere. Viața ei sentimentală a fost un tumultoasă, ca a oricărei dive ce se respectă.

În urmă cu ceva timp, vedeta a divorțat de soțul ei după un mariaj de 22 de ani și 25 de ani de relație și a luat viața de la capăt. 

În viața Danei Săvuică există în prezent un nou bărbat, iar despre relația lor, vedeta a făcut declarații în exclusivitate pentru Click!

Eu lucrez, am treabă, deci nu pot să am grijă să fiu atentă cu el, așa că fiecare și-a făcut programul lui. Nu este gelos iubitul meu, de ce ar fi gelos? Comunicarea ar fi trebuit să fie cheia în orice relație de cuplu, pentru că atunci când nu mai este comunicare, practic s-a închis totul. Comunicarea vine cu acea iubire dar în același timp și cu respect, deci trebuie să respecți partenerul și să nu intri în zona lui intima, de confort. Nu îmi afișez iubitul pe rețelele de socializare pentru că nu este nevoie.

O femeie când se simte iubită și atrăgătoare este adevărat că înflorește, dar să știi că și singurătatea poate avea unele aspecte pozitive pentru că atunci când ești singur ai o libertate absolută. Poți să faci ce vrei tu, cum vrei tu. Nimeni nu te mai trage la răspundere de ce așa și nu așa? Dar, este adevărat și bărbații au importanța lor în viața noastră”, a mai spus vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net