Dana Savuică pune bâta pe studenți, pe modelul Zina Dumitrescu: „Nu au nici cei șapte ani de acasă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Săvuică (52 de ani) a ajuns profă de bune maniere din fată de diplomat! Fostul model predă, mai nou, lecții la școala de bune maniere. Vedeta ne învață cum să ne îmbrăcăm, cum să ne purtăm și, mai cum seamă, cum să pășim ca pe podium, cu ajutorul bățului de la mătură, pe modelul Zina Dumitrescu.

Din model, Dana Săvuică a ajuns profesoară Sursa: Instagram
Din model, Dana Săvuică a ajuns profesoară Sursa: Instagram

Dana Săvuică a lăsat-o mai moale cu vacanțele, deocamdată, și dacă tot au început școlile s-a făcut și profă. Fostul model predă bunele maniere în cadul unei școli, alături de stilistul Alin Gălățescu și Cristina Turnagiu Dragnea.

Citește și: Dana Săvuică, planuri mari la 52 de ani: „Este norocul meu că am reuşit să mă reinventez”

Vedeta TV a deprins bunele maniere de pe vremea când se școlea și ea ca model la Zina Dumitrescu, mama modei românești.

Tocmai ce am lansat o școală de bune maniere, trebuie să stau mai mult prin țară în această perioadă ca să conduc această școală. Plus că eu fac cursuri de mișcare, de atitudine.”, a dezvăluit Dana Săvuică, pentru Click!.

Iată și: Dana Săvuică, gata să ajungă pe mâna esteticianului din cauza greutății: «Eram disperată»

La 52 de ani, Dana Săvuică nu și-a pierdut dexteritatea și nici alura de model de podium cu care făcea ravagii în tinerețe. A învățat să meargă corect pe podiumul de modă de la regretata Zina Dumitrescu, cu ajutorul cozii de la mătură. Așa că Dana școlește și ea, la rândul ei, tinerele talente.

Mai urmărește și: El este bărbatul care îi încălzește patul Danei Săvuică, după divorț!

„Am considerat că e bine să lansăm o școală de bune maniere pentru că în societatea de astăzi s-au uitat și cei șapte ani de acasă, dar nu contează, putem să învățăm. Nu contează vârsta, putem învața la orice vârstă cum să fim eleganți, manierați!”, a mai spus Dana, care are ceva de furcă cu tânăra generație.

Dana predă mai multe materii la școala de bune maniere, pe care o și conduce.  „Eu predau partea de mișcare, atitudine, eleganță, lucruri pe care le-am învățat de la familia mea, diplomați de carieră, dar și de la școala de modeling pe care am făcut-o în anii ‘90 cu Zina Dumitrescu.

Tinerii, dacă vor să ajungă departe și să fie luați în seamă, atunci trebuie să lucreze la acest rafinament, mai ales în comportament și ținută, în stil, în felul care vorbesc, în care se mișcă. E importantă eticheta!”, a mai spus Dana.

Fată de diplomat!

Fost model internațional Dana Săvuică (52 de ani) este fiică de diplomat. Tatăl său, Gheorghe Săvuică, acum în vârstă de 80 de ani, a fost diplomat de carieră și ambasador al României în mai multe țări, precum: Malaysia, Filipine, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, Cipru și Finlanda.

Dana și-a petrecut copilăria în ţările din Asia, unde tatăl său se afla pe atunci în misiune. S-a înscris apoi la școala de manechine a Zinei Dumitrescu ca să scape de timiditate. Vedeta a pozat și în Playboy, a făcut o carieră de succes în modelling și televiziune, iar acum este influencer și călătorește în toată lumea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net