Dana Săvuică, gata să ajungă pe mâna esteticianului din cauza greutății: «Eram disperată»

Ultima actualizare:

Dana Săvuică a dezvăluit, în cadrul emisiunii pe care o moderează, că s-a gândit serios la o metodă de slăbire care să aibă rezultate cât mai rapide, după ce a pierdut controlul asupra greutății sale corporale. Nemulțumită că ajunsese să poarte măsura XL la un moment dat, vedeta a călcat pragul medicului estetician pentru a face o intervenție, însă doctorul a refuzat-o! Iată cum a reușit să slăbească!

Dana Săvuică ajunsese să poarte măsura XL Foto: Instagram
Dana Săvuică ajunsese să poarte măsura XL Foto: Instagram

Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit recent că a avut o perioadă în care ajunsese să poarte măsura XL, fiind nemulțumită de silueta sa.

Vezi și: Dana Săvuică a găsit bărbatul perfect după divorț: „Eu mă plimb, el stă acasă cu pisica”

Dana Săvuică, gata să ajungă pe mâna esteticianului din cauza greutății sale corporale

Din disperare, aceasta era dispusă să încerce orice, pentru un rezultat rapid, astfel că a vrut să apeleze la estetician pentru a face lipoaspirație. Medicul a refuzat-o însă, sugerându-i să țină o dietă.

Ajunsesem la măsura XL. Eu care purtam M-L. Deci mediu spre larg, și ajunsesem la XL (extra larg n.r). Eram disperată! Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL.. Dar pentru mine a fost așa, o dramă. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile.”, a dezvăluit Dana Săvuică, la Ego Life.

Nu rata: El este bărbatul care îi încălzește patul Danei Săvuică, după divorț!

Cum poți slăbi sănătos. Înfometarea nu e niciodată soluția!

Dana Săvuică a invitat în emisiune și un medic specialist, care a dezvăluit că înfometarea nu e niciodată o soluție atunci când vine vorba de slăbire. 

Să mănânci anumite alimente care au calorii puține, dar care sunt foarte bogate în nutrienți, în așa fel încât organismul va rămâne echilibrat. Un organism dezechilibrat de nutrienți nu va mai putea da niciodată jos, adică atunci când ne înfometăm sau mâncăm o dată pe zi ne-am dezechilibrat. Și ne întrebăm de ce...

Organismul încearcă din orice să își ia nutrienți. Atunci depune foarte ușor caloriile. Așa mâncând alimente de mai multe ori pe zi, dar cu calorii puține, având absolut toți nutrienții, suntem total echilibrați. Noi ajutăm organismul să slăbească mai repede.”, a explicat medicul Dana Mircioiu, adăugând că și stresul poate produce efecte negative și dezechilibre în organism.

Dieta pe care a ținut-o Dana Săvuică a ajutat-o să revină la măsurile de dinainte

Medicul i-a recomandat Danei Săvuică o dietă specială, creată de doctorii care pregăteau pacienții pentru operație de stomac, care aveau nevoie să slăbească rapid, dar sănătos, pentru a nu exista riscuri în timpul intervenției. 

Este o dietă peste care am dat întâmplător. L-am văzut pe un prieten după două săptămâni și era „jumate”. Am spus: Dumnezeu, nu pot să cred! (..)

După ce am văzut rezultatul, am început să studiez dieta. Mi-am comandat-o și eu și am văzut că rezultatele sunt incredibile. Eu nu credeam în diete.

Este făcută de doctorii care pregăteau pacienții pentru sleeve gastric pentru că aveau risc operator, aveau 100-120 de kilograme și aveau nevoie să slăbească rapid și sănătos, au creat această dietă pentru ei, în 1981.”, a adăugat aceasta. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net