Dana Săvuică, planuri mari la 52 de ani: „Este norocul meu că am reuşit să mă reinventez”

#Exclusiv Click!

Are 52 de ani și se bucură din plin de viața pe care și-o face așa cum își dorește. De când a divorţat, e plecată mai mult în călătorii și are pe listă unele dintre cele mai exotice destinații din lume. În plus, pe lângă aceste vacanţe care o împlinesc, Dana Săvuică urmează să își lanseze un proiect profesional de suflet: o şcoală de bune maniere!

Dana Savuică
Dana Savuică

Ce noutăți pregătește Dana Săvuică, pe lângă aceste plimbări fabuloase și vacanțe cu care ne-ai obișnuit?

Ca proiect, pregătesc o Școală de bune maniere, împreună cu Cristina Turnagiu Dragna, Atelierele Ilbah,  Alin Gălățescu, sunt mai mulți traineri. Eu am făcut o școală de bune maniere, Atelier de artă comportamentală s-a numit, în 1999, a fost pentru prima oară în România un proiect pilot și acum am revenit și vreau să fac o școală ca lumea, nu doar un curs!

Citeşte şi: Uite cum se recuperează Dana Săvuică după operația la coloană! Ce i-au interzis medicii cu desăvârșire

Te-ai obișnuit cu un stil de viață de invidiat! Călătorești foarte des!

Stilul meu de viață nu vreau să fie neapărat invidiat, cât mai degrabă urmat de cei care își doresc să trăiască din plin, să meargă pe motto-ul “Carpe diem” - Trăiește clipa, să nu mai stea să își organizeze totul la secundă. Pentru mine călătoriile sunt cele care îmi oferă o evoluție, o cunoaștere de sine, o interconexiune cu lumea din jur, îmi clătește ochii, mintea, sufletul, mă simt întinerită de fiecare dată când plec.

Pleacă în Cuba, în august

Care e următoarea destinaţie?

Cuba, în august! Nu am mai fost niciodată în Cuba, era pe wish list-ul meu de foarte mult timp așa cum sunt și Peru, Mexic, Chile și Bolivia. Mă atrage foarte mult  continentul ăsta al Americii Latine și de Sud.  De exemplu, când am împlinit 50 de ani am vrut să îmi sărbătoresc ziua pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro și am reușit să fac lucrul acesta. Abia aștept să dansez pe străzi, să mă plimb cu mașinile acelea vechi, colorate, decapotabile, să gust din mâncarea lor.

Citeşte şi: El este bărbatul care îi încălzește patul Danei Săvuică, după divorț!

Ce îți lipsește?

Nu cred că îmi lipșeste ceva,  pentru că în ultima perioadă - și asta vine cu o înțelepciune pe care vârsta mi-a oferit-o - nu mai alerg după himere, nu mă mai interesează gura lumii, nu vreau să am cât mai mulți prieteni, îmi selectez cu grijă proiectele, îmi selectez cu grijă prietenii. Este norocul meu  că reușesc să mă  reinventez și să supraviețuiesc într-o lume care se schimbă continuu și încerc să mă concentrez doar pe  lucrurile care îmi fac plăcere, care mă umplu de fericire și care îmi dau sentimentul că învăț ceva!

Cum te simţi la 52 de ani?

Eu încerc să văd partea plină a paharului și încerc să trăiesc frumos! Fiica mea are 28 de ani, eu acum sunt liberă, văzând-o pe ea bine și pe picioarele ei, eu acum îmi trăiesc practic toate lucrurile pe care mi-am dorit să le fac și sunt  bucuroasă  că am reușit să fac în viață lucruri care  au contat pentru mine.

“Am înlocuit mâncarea normală cu shake-uri”

Cum te menții în formă acum, cum îți păstrezi frumusețea?

Pe pagină mea de Instragram sunt o grămadă de postări în care promovez diferite tratamente, terapii, non și minim invazive, pentru că nu mă feresc  să spun că eu caut întotdeauna să îmi păstrez frumusețea. Nu promovez operații estetice pentru că încă nu am ajuns la ele. De exemplu, acum din cauza operației pe coloană, m-am îngrășat pentru că  nu am putut să fac mișcare, nu am avut voie și m-am dus la doamna doctor Dana Miricioiu și-am zis că aș vrea să fac o liposucție sau o procedură cu laser! Chiar doctorul mi-a spus că nu am nevoie.

Citeşte şi: Dana Săvuică, gata să ajungă pe mâna esteticianului din cauza greutății: «Eram disperată»

Mi-a recomandat o dietă pe bază de shake-uri, creată de doctori danezi, dar cu niște combinații de prafuri care sunt bio, dar care suplinesc toate mesele. Shake-uri cu supe de legume, omletă chiar poți să îți faci. Deci eu acum am substituit mâncarea normală cu aceste shake-uri şi da, am slăbit și mă simt bine și văd altfel viața. Atunci când mă uit în oglindă observ cum corpul meu este din nou armonios.

Şi-a arătat iubitul în vacanţa din Grecia

Dana Săvuică şi iubitul ei
Dana Săvuică şi iubitul ei

Dana Săvuică a avut parte de o vacanță magică în Grecia, acolo unde a fost în Creta, alături de sora ei, dar și de iubitul său, Răzvan Enescu. Dacă și-a făcut un obicei din a călători mai mult singură în diferite info-tripuri unde este invitată, se pare că vacanța din Grecia a fost un bun prilej pentru vedetă de a merge împreună cu iubitul său cu care are o relație foarte frumoasă, bazată pe încredere și respect reciproc. Cei doi nu își doresc să se afișeze prea mult împreună deoarece speră să aibă parte de intimitate în relația lor de cuplu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net