Decizia luată de Sanda Ladoși în legătură cu educația copiilor ei, elevi la Școala Franceză din Capitală

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sanda Ladoși (52 de ani) își iubește prea mult copiii! Artista și-a dorit foarte mult să devină mamă, așa că după toate chinurile și sacrificiile prin care a trecut, acum are doi copii sănătoși și frumoși. Artista a recunoscut pentru Click! că este o mamă cicălitoare atunci când vine vorba de educația acestora.

Pentru a deveni mamă, Sanda Ladoși a fost nevoită să facă, în trecut, cinci inseminări artificiale și două tratamente de fertilizare in vitro. Așa că, după toate aceste eforturi, artista și soțul său, afaceristul Ștefan Tache, au primit și răsplata…doi copii: pe Ioana (13 ani) și pe Bogdan (15 ani), care sunt acum elevi la Școala Franceză din Capitală.

Prezentă la evenimentul de lansare cărții ”Prin Copenhaga, pe urmele micii sirene” a celebrei Marina Almășan, Sanda Ladoși ne-a spus cât de mult se implică în educația și evoluția acestora.

„Copiii sunt esența vieții mele. Mi-am dorit foarte tare să devin mamă. Îmi acord, cât mai mult timp pentru ei, am această posibilitate, pentru că nu toți părinții pot să fie în permanență lângă copii.

Ei rămân în urma mea și este foarte important cum rămân. Sunt o mamă care le repetă un lucru de 200 de ori pe zi, fără rezultate de multe ori. Sper să vină momentul când vor fi suficienți de mari și de înțelepți și vor înțelege că le vreau binele și vor spune că acel ceva pe care eu am încercat să îl implementez în cap, încă din copilărie, a fost pentru binele lor. Știu cu siguranță că toate vorbele mele de acum le vor folosi mai târziu.”, a declarat, pentru Click!, Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși vrea să aibă copii de nota zece!

Sanda Ladoși ne-a mai dezvăluit și de la ce pornesc discuțiile în casă dintre ea și copiii săi. 

„Copiii mei sunt mari acum, dar le repet cel mai des să se spele pe mâini, să își facă ordine în cameră pentru că și asta este o problemă la noi acasă. Ei îmi mai zic <mamă, tu ești singura, îți dai seama, ești singura mamă care insistă pe așa ceva> și eu le zic <da, așa o fi, nu cred, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau ca la voi în cameră să fie bine>”, a mai spus artista, pentru Click!.

Sanda Landoși, aspect fizic impecabil

Și pentru că tot ne aflam într-un interviu despre viața personală, Sanda Ladoși ne-a dezvăluit și ce face pentru a fi mereu în formă. Cântăreața arată foarte bine, chiar dacă nu face prea mari eforturi pentru aspectul său fizic…activitatea intense, de zi cu zi, de la serviciu, o ajută.  

„Am prea puțin timp de mine. Nu vrei să știi cum arată o zi din viața mea. Este într-o alergătură continuă dintr-o parte în alta a orașului București. Am copiii, care implică foarte multă activitate din partea mea, plus proiectele mele personale, întâlnirile cu prietenii, sunt o mulțime de făcut.

Chiar ieri sau alaltăieri constatam că ziua este tare scurtă. Am o agendă încărcată pentru că eu sunt un om căruia îi place să facă treabă, să își ocupe timpul cu diverse lucruri. Fac mișcare, dar nu foarte multă față de alți ani. Când este cald și frumos afară, mai fac și eu.”, a conchis Sanda Ladoși pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net