Diana Matei: „Anul acesta am pierdut-o pe mama şi lucrul acesta a fost îngrozitor”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pentru Diana Matei, anul 2022 a fost unul foarte bun din punct de vedere profesional, dar foarte greu pe plan personal. Ca să poată depăşi greutăţile vieţii şi să meargă mai departe cu bucurie şi speranţă, artista se concentrează pe rolul important pe care îl are în familia sa. Cei dragi îi dau cea mai mare putere. A acceptat provocarea de a fi Crăciuniţă pentru această şedinţă foto de sărbătoare şi ne-a spus ce planuri are pentru Sărbătorile de Iarnă.

Diana  Matei a pregătit mai multe  programe speciale  de sărbătoare  pentru Naţional TV
Diana Matei a pregătit mai multe programe speciale de sărbătoare pentru Naţional TV

Cum a fost pentru tine 2022?

A fost un an excepţional pe plan profesional, cu multe concerte şi melodii noi, dar destul de dur pe plan personal. 

Citește și: Diana Matei, poze fierbinți în vacanța din Mexic! Populăroasa a arătat tot!

Cum ai depăşit necazurile?

Anul acesta am pierdut-o pe mama şi lucrul acesta a fost îngrozitor. Cred că sunt, prin natura firii mele, un om echilibrat. Am încercat să-i pun pe ceilalţi mai presus de nevoile mele.

Am o familie care are nevoie de mine, adică există oameni alături de care trebuie să fiu în permanenţă: copilul meu, soţul meu, tatăl meu. Pentru ei trebuie să fiu puternică şi cred că motivaţie mai mare nu există pe acest pământ.

Ce înseamnă pentru tine Crăciunul?

Pentru mine, Crăciunul înseamnă acasă. Înseamnă familie! Înseamnă fericirea de a ne întâlni cu toţii, de a face lucruri simple şi de a ne bucura împreună de ele. Ştiu că e un clişeu când spui “să fim mai buni”, dar chiar mi se pare că în perioada sărbătorilor parcă ne zâmbim mai mult şi suntem mai apropiaţi unul de celălalt, cu toate că asta ar trebui să se întâmple şi în restul anului.  

image

Dar Revelionul?

Pentru mine Revelionul nu este o sărbătoare, ci o altă zi de muncă, dar una care aduce şi multă bucurie, pentru că te întâlneşti cu oameni puşi pe distracţie. Am cinci concerte în noaptea dintre ani...

Ai acceptat provocarea de a fi Crăciuniţă pentru această şedinţă foto. Ai mai îmbrăcat un astfel de costum?

Nu, şi sunt bucuroasă că am avut prilejul să fiu Crăciuniţă pentru voi. Mi-a plăcut, pentru că îmi place roşul, mi se pare că denotă putere. 

Cum pregăteşti de obicei masa de Crăciun?

Fac un adevărat festin la masa de sărbătoare şi nu prea las pe nimeni să-şi bage nasul în bucătăria mea. Îmi place să fiu doar eu şi îmi place să pregătesc foarte multe feluri de mâncare pentru masa de Crăciun.

Le prefer pe cele tradiţionale: sarmale, salata de boeuf pe care, până acum, o pregătea mama, cozonac, plăcintă de mere, plăcintă de brânză, tort.

Dacă îmi permite timpul, fac şi piftie. Şi să nu uit de cârnaţii puşi de tata la afumătoare. Îmi place să fiu gazdă de Crăciun, pentru toţi ai mei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net