Drama Dianei Matei! "Mama a murit de septicemie acum o lună! A luat o bacterie intraspitalicească” De ce nu mai poartă doliu?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cântăreața Diana Matei își revine cu greu după ce și-a pierdut mama, într-un mod tragic! Mama solistei s-a stins, pe 30 iulie, din viață, însă cântăreața de abia acum a făcut publică dispariția mamei sale! Femeia a făcut septicemie, după ce a contactat o bacterie instraspitalicească.

Diana Matei, dărâmată de durere!

Celebra artistă Diana Matei și-a pierdut mama, anul acesta, mai precis pe 30 iulie, însă durerea resimțită în urma dispariției celei mai dragi ființe a făcut-o să nu poată nici măcar să anunțe moartea acesteia.

Mama Dianei Matei, în vârstă de 74 de ani, s-a internat în spital pentru o banală operație de hernie de disc, însă a contactat o bacterie intraspitalicească periculoasă. Femeia s-a stins din viață, după șase luni de stat prin două spitale,  în urma unei septicemii, lăsând multă durere în urma sa.

Eu, anul ăsta, am pierdut-o pe mama. S-a întâmplat pe 30 iulie, e recent. Mi-e greu și acum să vorbesc. A murit recent de septicemie, după ce a luat o bacterie intraspitalicească. Mama a stat șase luni în spital! A făcut, inițail, o spodilodiscită, iar, în urma unei operații de hernie de disc, a luat o bacterie intraspitalicească.

Organismul i-a cedat, într-un final, n-a mai putut să lupte cu tot ceea ce s-a întâmplat. Nu am putut să spun până acum! Nici măcar pe Facebook nu am pus acest anunț! Nu am putut!

Ea a fost în două spitale. Medicii s-au luptat pentru viața ei până în ultima clipă, nu ma ce să le reproșez. Am fost zi de zi la ea, am văzut degraderea ei de zi cu zi. Lucrurile au devenit grave, fiind un pacient neurologic, până la urmă nu a mai răspuns”, a dezvăluit solista.

Diana Matei: „Nu am avut timp s-o jelesc că mi se strica machiajul!”

Deși a mers zilnic la mama sa la spital, solista a primit vestea morții mamei sale într-un moment total nepotrivit: chiar înainte să urce pe scenă să cânte în fața a 20 000 de oameni. Nici să plângă nu a mai avut cum!

A avut o voință de a trăi cum greu mi-a fost dat să văd. Până în ultimul moment, ea a vrut să vină acasă. În toate aceste șase luni, cât am stat lângă ea la spital, am învațat o lecție de viață uriașă: cât de fragilă e viața și noi nu realizăm. Trebuie, însă, să mă liniștesc, să mă uit la prezent, la ceea ce fac.

Nu am avut timp s-o jelesc pe mama. Am fost la ea sâmbătă, iar duminică, chiar la concert am primit un telefon! Am simțit că pică cerul pe mine! Erau 20 000 de oameni acolo, eu trebuia să urc pe scenă să cânt, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. N-am putut nici să plâng că-mi stricam machiajul!”, a mai povestit, distrusă, solista.

A purtat doliu doar șase săptămâni, până la parastas! 

Solista a fost, pur și simplu, distrusă de durere și a ținut doliu după mama sa timp de șase săptămâni, până la parastas. Apoi, Diana a mers la preot și a cerut o dezlegare de la hainele cernite. 

"Am purtat doliu până la parastasul de șase săptămâni. Apoi, am fost la preot și el mi-a dat dezlegare. E greu să urci pe scenă în haine negre. Plus că nu puteam să fiu pe scenă în haine colorate și apoi să trec, din nou, la cele de doliu. În definitiv, doliu îl ții în suflet!" a declarat solitsa, în excusivitate, pentru Click! 

Diana Matei are 41 de ani și formează un cuplu în viață și pe scenă cu Marian Cleante, cu care este căsătorită de 19 ani. Cei doi au ]mpreună un băiețel, pe nume Ianis, în vârstă de 7 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!