Grațiela Duban a intrat în grațiile lui Cove! Ce gest a făcut actorul pentru ea?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Grațiela Duban, sexy soția actorului Andrei Duban, este, mai nou, actriță cu carte de muncă la teatru! Cel care a înfăptuit minunea de Sărbători a fost chiar Gabriel Coveșeanu, alias Cove, care a angajat-o la Teatrul de copii Ion Creangă, acolo unde este manager. Grațiela și-a văzut, în sfârșit, visul cu ochii.

gratiela duban

Grațiela Duban aducea ceva bani în casă de când a primit contractul de la Kanal D, unde este partenera lui Mihai Mitoșeru, la „Se strigă darul”! Grațiela, însă, nu era angajată ca actriță la nici un teatru, era doar colaboratoare!

Grațiela Duban: „Cove a fost Moș Crăciun pentru mine!”

Soția lui Andrei Duban l-a prins, însă, pe Dumnezeu de un picior, recent, când a pus ochii pe ea chiar Cove! Acesta a anagajat-o la Teatrul de copii Ion Creangă, acolo unde este manager.

Grațiela spune că acesta a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la „Moșul” Cove!

Cove a fost Moș Crăciun pentru mine! M-a angajat la el, la Teatrul Ion Creangă unde este manager. Eu nu am fost angajată până acum. Am primit cel ami frumos cadou de Crăciun!”, ne-a mărturisit Grațiela, încântată de noul său job.

Acum, Grațiela face pe Craciunița lui Moș Crăciun la Teatrul Ion Creangă, acolo unde îi așteaptă pe copii în căsuța lui Moș Crăciun.

Grațiela este soția actorului Andrei Duban și a participat la primul sezon „Survivor”. A terminat Facultatea de actorie și a debutat ca actriță pe scena Teatrului „Tony Bulandra din Târgovişte.

De-a lungul timpului, ea a interpretat şi roluri în mai multe producţii de lungmetraj, precum: „La bani, la cap, la oase, „Cafea foarte dulce, „Rămâi cu mine”.

Graţiela Duban a mai jucat, ulterior, și în câteva seriale, printre care: „17, „Viaţă în 3, „Un pas înainte”. A mai colaborat cu teatrul „Avangardia.

Cove: „E o situație de criză anul acesta!"

Dacă tot îl găzduiește pe moș la Teatrul unde este manager, Cove și-a pus și el o dorință de Crăciun. 

Avem un spectacol special pe care îl punem în scenă de Sărbători. Este vorba despre Alertă în Laponia. Povestea spune că un sigur ren, Rudolf, se hotărăște să nu mai conducă sania Moșului că nu e iubit. E o situație de criză anul acesta! Vă invit să vedeți spectacolul până în 22 decembrie, la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă.

Dorința mea, anul acesta, de Crăciun este aceeași cu dorința tuturor actorilor de la Teatrul Ion Creangă. Anul viitor sper să ne găsească în casa noastră de spectacole, casa noastră cea mare.

Șansele sunt foarte mari, Moș Crăciun ne-a promis că se va rezolva. Anul viitor, veniți la spectacole în sala mare! Moșul să ne aducă nitșe cărămizi și niște ciment ca să terminăm lucrările. Suntem în linie dreaptă!

De ziua Teatrului, pe 4 mai 2023, o să fim cu siguranță acolo și vom face un eveniment de lansare special”, ne-a declarat Cove, managerul Teatrului de copii Ion Creangă.

Cove este managerul Teatrului Ion Creangă din Capitală din 2018. După 13 ani de blocaje, primarul Nicușor Dan a dat vestea cea mare astă-vară, atunci când au fost reîncepute lucrările de reabilitare la Sala Mare din Piața Amzei.

Actorii Teatrului Ion Creangă au fost evacuați din clădire în 2009, aceasta reprezentând un risc seismic ridicat. Lucrările la teatru au trenat, însă, ani de zile, din lipsă de fonduri. De abia, anul trecut în vară, s-a reluat restaurarea cu banii alocați de Nicușor Dan.

În cei peste douăzeci de ani de când se află pe scena teatrului, Cove a interpretat roluri importante, sub îndrumarea unor regizori de marcă, precum: Cornel Todea, Boris Petroff, Cezarina Udrescu, Attila Vizauer, Sorana Coroama-Stanca, Theo Herghelegiu sau Octavian Jighirgiu.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net