În ce relații este Kitty Cepraga cu tatăl fetiței sale, după divorț. Nu multe femei ar face asta: „Nu concep altfel!“

#Exclusiv Click!

Kristina Cepraga și fiica ei, Aurora May, s-au mutat în România, după ce vedeta a divorțat de James Goodwin. Cei doi au rămas, însă, în relații foarte bune, iar fetița merge foarte des să-și vadă tatăl în Italia.

Kristina Cepraga (43 de ani) a format un cuplu împreună cu James Goodwin (44 de ani) timp de cinsprezece ani, dintre care zece ani cei doi au fost căsătoriți. În urma iubirii lor pătimașe a rezultat Aurora-May, o bomboană de fetiță în vârstă de 7 ani și jumătate.

În urmă cu doi ani, după divorșul de James, Kristina s-a mutat înapoi la București, după mult timp petrecut în Italia, la Roma, acolo unde a și făcut o carieră de succes în lumea filmului. Nu a venit singură, ci împreună cu fetița ei.

Aurora May continuă, însă, să petreacă mult timp și cu tatăl ei.

O iau cu mine peste tot, dar în caravana Pup-o, mă! nu am luat-o pentru că era vorba de o săptămână de mers peste tot cu autocarul prin țară. Încerc o implic în pogramul meu, dar stă mult și cu bunicii.

Sigur că se vede și cu tatăl ei. E normal și e firesc. Nu concep așa ceva. Fiecare copil dacă e norocos îi are pe ambii părinți în viața lui” , ne-a declarat actrița, la lansarea filmului „Pup-o, mă! 3”.

Kitty Cepraga (43 de ani) joacă, de altfel, pentru prima dată într-o comedie românească, este vorba de „Pup-o, mă! 3”. Fiica ei, Aurora, îi calcă pe urme și este atrasă de lumea actoriei.

Kristina a căutat în București o școală ]n limba italiană pe care micuța să o urmeze. Aurora a reușit să învețe și românește între timp.

Nu pot să spun că ne-am mutat definitiv în România. Cuvântul definitiv pentru mine e doar moartea. Definitiv nu pot să spun pentru că meseria mea e de așa natură încât te duci unde e locul de filmare.

Dacă acum primești un proiect în Bollywood te duci în Bollywood, sau dacă un agent găsește în Italia te duci în Italia. E adevărat că atunci când ești printe prioritară e școala copilului, drept pentru care am înscris-o la școala italiană din București.

A învățat și românește, știe destule cuvinte. Limba ei primară e italiana, engleza și acum a învățat și românește bine. Încă nu știe dacă o să se facă actriță, dar a apărut deja într-un scurt metraj, așa că vedem dacă o ia și ea în zona asta, vom vedea, acum ce va vrea Dumnezeu”, ne-a mai declarat Cristina.

Divorț după 15 ani de căsnicie!

Kitty Cepraga a devenit celebră încă din adolescență, atunci când a făcut parte din proiectul de mare succes „Școala vedetelor”, difuzat la TVR.

Ulterior, a urmat cursurile facultății de teatru, pe care a absolvit-o în 2004. Tot atunci s-a și mutat în Italia. Primul rol notabil al lui Kitty Cepraga a venit în filmul „Unknown Beyond”, dar a mai jucat și în „Moștenirea”, „Gun of the Black Sun” sau „Botticelli Murders”.

Tot în Italia, Kitty l-a cunoscut și pe cel care i-a devenit soț, James Goodwin, un englez cu origini franceze, cu care are pe Aurora-May.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!