Încă o tragedie după cutremurul din Turcia pentru Gazi Demirel: «Mi-a murit și un verișor!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Poreclit „Suleyman de România”, cântărețul turc Gazi Demirel, care locuiește de aproape 20 de ani în România și se bucură aici de succes interpretând melodii în stil oriental, are mare parte din familie în provincia Hatay din Turcia. Cutremurul de acolo l-a afectat, așadar, foarte mult, căci, acum o săptămână a pierdut, din cauza acestei calamități, o nepoată și acum solistul a anunțat că a aflat și despre un verișor care a pierit în urma cutremurului din Turcia. Ruda sa a fost găsită fără suflare sub dărâmături.

Gazi Demirel trăiește un adevărat coșmar, după seria de cutremure care au început în Turcia în data de 6 februarie! Aproape în fiecare zi primește vești greu de suportat de la rudele sale de acolo. Zilele trecute, Gazi a aflat că a mai pierdut pe cineva, de data aceasta un verișor, găsit și el sub dărâmături, după ce, cu o săptămână în urmă aflase că așa a sfârșit și o nepoată.

Am mai primit o veste foarte dureroasă. L-am pierdut și pe verișorul meu, și pe câinele care îl aveau în grijă surorile mele. Sunt foarte supărat!”, a declarat Gazi Demirel, în exclusivitate, pentru Click!

Familia lui Gazi locuia în zona cea mai afectată de cutremur, mai precis în provincia Hatay, la granița cu Siria. Mama, fiica, fiul și sora lui Gazi au scăpat ca prin minune cu viață, fiind scoși de sub ruine.

Soția nepotului său a fost, însă, găsită fără suflare sub dărâmături. Femeia avea doar 27 de ani și s-a pus drept scut pentru a-și proteja cei trei copii. Tânăra și-a pierdut viața, iar unuia dintre copii (un băiețel de 5 ani, n.r.) i-a fost amputat un picior.

„Mi-e frică să mai răspund și la telefon!”

Gazi a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că se teme să mai răspundă la telefon, de teamă să nu mai primească astfel de vești despre familia sa rămasă în Turcia.

Cutremurul din inima mea nu se mai oprește. Continui să fiu zguduit de vestea morții rudelor mele și a prietenilor mei, care se află sub dărâmături, în fiecare secundă. Mi-e temă să mai răspund la fiecare apel telefonic și să urmăresc retețele sociale. Nu știu unde este rana mea, doare atât de tare!”, ne-a mai spus artisul, cu lacrimi în ochi.

Numărul morților în Turcia și în Siria, după cutremurul devastator de 7,8 grade pe scara Ruchter, din 6 februarie, a ajuns la peste 41.000 de morți, după cum relatează CNN.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net