Motivul pentru care a divorțat Livia Graur! Primele declarații despre despărțire

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Un alt divorț bombă zguduie lumea mondenă! Livia Graur și-a încheiat socotelile la notar după 13 ani de căsnicie cu soțul ei, Ștefan Răzvan Graur. Prezentatoarea Prima TV a făcut primele declarații, pentru Click!, despre motivele care au dus la ruptură!

Livia Graur a divorțat în ianuarie de soțul ei, Răzvan Sursa: Facebook
Livia Graur a divorțat în ianuarie de soțul ei, Răzvan Sursa: Facebook

Livia Graur a decis să pună punct unei căsnicii de 13 ani, încă din luna ianuarie, când s-a produs ruptura. Cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă, la notar.

„Unele lucruri se întâmplă pur și simplu!"

Vedeta TV nu a dorit, însă, să facă public divorțul de cel care i-a fost alături timp de 13 ani din viață, ținându-l timp de mai multe luni la secret. Întrebată de Click!, care au fost motivele care au dus la ruptura șocantă de soțul său, prezentatoarea Prima TV a făcut declarații în exclusivitate.

Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru că totuși avem un copil de crescut! ”, a dezvăluit Livia Graur, în exclusivitate pentru Click!

Divorțul celor doi șochează, mai ales că cei doi au o fetiță Renata, în vârstă de 9 ani. Renata tocmai ce a fost luată de tatăl ei în vacanță și dusă la bunica din Austria. 

Divorț după 20 de ani relație!

Livia Graur și soţul ei, Ștefan Răzvan, au început povestea lor de dragoste încă din clasa a 9-a, pe când erau doi adolescenți. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani, la bine și la greu. Atunci când au împlinit șase ani de căsnicie, cei și-au reînnoit jurămintele, printr-o ceremonie romantică la malul mării.

Prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV are o poveste de viață impresionantă. Livia Graur s-a născut la București și a avut privilegiul să copilărească în Franța, la Paris, datorită tatălui său, care lucrează și acum acolo.

Vedeta a făcut clasa 1 la Paris și s-a întors să facă specializarea la facultate tot acolo. Livia Graur are 36 de ani și lucrează în televiziune de 14 ani. Frumoasa știristă prezintă Jurnalul Focus de la Prima TV, de la ora 14.00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net