Motivul pentru care Dana Săvuică nu își ia iubitul la evenimente!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Săvuică (52 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! După un mariaj de 25 de ani cu Răzvan Stanciu, vedeta zâmbește din nou! Și asta datorită noului partener din viața sa, pe care îl ține cam ascuns. 

Dana Săvuică nu se mai afișează cu iubitul în public!

În 2016, Dana Săvuică a pus punct unui mariaj de 25 de ani după ce fostul soț ar fi înșelat-o! Timpul a trecut, iar rănile s-au vindecat. Fostul model a recunoscut public că iubește și se simte iubită de un bărbat cu care se cunoaște de 30 de ani, mai exact din facultate. Întrebată de reporterul Click! care este motivul pentru care nu își ia iubitul la evenimente, diva ne-a oferit un răspuns foarte clar.

Dana Săvuică, alături de noul iubit
Dana Săvuică, alături de noul iubit

„Eu lucrez, am treabă, deci nu pot să am grijă să fiu atentă cu el, așa că fiecare și-a făcut programul lui. Nu este gelos iubitul meu, de ce ar fi gelos? Comunicarea ar fi trebuit să fie cheia în orice relație de cuplu, pentru că atunci când nu mai este comunicare, practic s-a închis totul. Comunicarea vine cu acea iubire dar în același timp și cu respect, deci trebuie să respecți partenerul și să nu intri în zona lui intima, de confort. Nu îmi afișez iubitul pe rețelele de socializare pentru că nu este nevoie”, a spus Dana Săvuică, pentru Click!

De asemenea, Dana Săvuică ne-a dezvăluit și cum o face să se simtă actualul partener de viațăt, cel care are grijă să nu-i lipsească absolut nimic.

„O femeie când se simte iubită și atrăgătoare este adevărat că înflorește, dar să știi că și singurătatea poate avea unele aspecte pozitive pentru că atunci când ești singur ai o libertate absolută. Poți să faci ce vrei tu, cum vrei tu. Nimeni nu te mai trage la răspundere de ce așa și nu așa? Dar, este adevărat și bărbații au importanța lor în viața noastră”, a mai spus vedeta.

Citeste și: Dana Săvuică, fără iubit la petrecerea Elle: «M-am gândit să fiu curajoasă!»

Dana Săvuică, secretul siluetei perfecte

Mereu impecabilă, cu un chip perfect și tot timpul cu zâmbetul pe buze, Dana Săvuică ne-a dezvăluit și mici secrete de îngrijire corporală.

„Arăt așa datorită mie și poate datorită părinților mei, am o genă foarte bună! Tot timpul am un ritual de frumusețe de la care nu abdic niciodată. Fac lucruri obișnuite, eu cred că orice femeie ar trebui să le facă.

Pe lângă asta, fiind la o anumită vârstă și înaintând ușor în viață mă duc să îmi fac tot felul de terapii, tratamente corporale sau faciale adică nu mă las pe tânjeală și nu las natura și legea gravitației să facă ce vrea cu corpul meu. Să știi că nu am secrete de stat cu privire la acest lucru. În primul rând îmi aleg produsele de calitate. Sunt foarte atentă ce aplic pe față, acum încerc să folosesc creme pentru femeile care țin de 50 de ani pentru că ele au o altă structură și o altă textură. Mai grasă și mai consistentă în acid hialuronic și alte elemente.

Mă duc la saloanele de înfrumusețare cel puțin o dată, de două ori pe lună. Fac sport, mișcare și de asemenea îmi țin un tonus viu”, a conchis Dana Săvuică, pentru Click!

Vezi si: Dana Săvuică, primul iepuraș Playboy din România, senzațională și la 52 de ani

Click! spune

Dana Săvuică a avut un mariaj perfect mulți ani cu afaceristul Răzvan Stanciu. „Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, declara Dana Săvuică într-o emisiune TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!