Dana Săvuică, fără iubit la petrecerea Elle: «M-am gândit să fiu curajoasă!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Săvuică atrage mereu atenția atunci când își face prezența la un eveniment monden! Îmbrăcată extravagant, conform tematicii petrecerii revistei Elle, fostul model ne-a surprins pe toți când și-a făcut apariția.

Dana Săvuică, fără iubit la Elle!

Sexy, decoltată, cu o pereche de colanți scurți, dar și cu o bluză din paiete care atrăgea foarte ușor privirile celor din jur, așa s-a afișat Dana Săvuică la un eveniment cu ștaif din zona de nord a Capitalei. Și de această dată fără actualul partener de viață.

Citește și: Chinurile actriței Dana Savuică, în «Secretul lui Zorillo». A avut rol de vrăjtoare!

M-am străduit să țin cont de ce ținută se cerea în seara aceasta la eveniment. M-am gândit să fiu curajoasă și să scot câte ceva la vedere. Știi cum este...puțintică strălucire”, a dezvăluit Dana Săvuică, cu zâmbetul pe buze, pentru Click!.ro.

Trebuie spus și faptul că blondina cu forme apetisante iubește un bărbat pe care îl ferește de ochii curioșilor.

Interesant și: Uite cum se recuperează Dana Săvuică după operația la coloană! Ce i-au interzis medicii cu desăvârșire

Atunci când plec într-o vacanță, iubitul meu stă acasă. Nu există invidie și gelozie între mine și el! Asta apreciez foarte mult la el, că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer, sau cum se zice acum, content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!”, ne dezvăluia vedeta, în urmă cu două luni.

S-a afișat alături de iubit, în vacanţa din Grecia

Dana Săvuică a avut parte de o vacanță magică în Grecia, în această vară, acolo unde a fost în Creta, alături de sora ei, dar și de iubitul său, Răzvan Enescu.

Dacă și-a făcut un obicei din a călători mai mult singură în diferite info-tripuri unde este invitată, se pare că vacanța din Grecia a fost un bun prilej pentru vedetă de a merge împreună cu iubitul ei, alături de care are o relație foarte frumoasă, bazată pe încredere și respect reciproc.

Cei doi nu își doresc să se afișeze prea mult împreună deoarece speră să aibă parte de intimitate în relația lor de cuplu.

Află și: EXCLUSIV! Chinurile Danei Săvuică: «Să spun cuvântul menopauză? Hormonal distruge absolut tot!»

Dana Săvuică, cu gândul la Mama Zina

Moartea subită a Mamei Zina din 2019 a lăsat un gust amar pentru vedetă chiar și în prezent.

Mama Zina nu a fost uitată! Cel puțin fetele ei care am crescut alături de ea și cele pe care le-a format ea nu au uitat-o. Numai că nu facem tam-tam despre chestia aceasta. Nu apărem în presă când facem ceva pentru ea.

Noi avem un grup pe WhatsApp unde vorbim des între noi, o pomenim de fiecare dată, iar eu la toate interviuri am spus ca ea a reușit să mă formeze. Un om cu o asemenea valoare nu are cum să moară niciodată. O am în inimă mereu pe Mama Zina”, a conchis, pentru Click!, Dana Săvuică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net