Anamaria Prodan i-a luat ├«napoi cadoul de 450.000 de euro f─âcut lui Reghe! ┬źS─â-mi dea banii ├«napoi!┬╗

Anamaria Prodan vrea s─â divor╚Ťeze c├ót mai repede ╚Öi s─â ╚Öterg─â cu buretele trecutul ei al─âturi de Lauren╚Ťiu Reghecampf! A╚Öa se face c─â impresara i-a ╚Öters lui Reghe p├ón─â ╚Öi numele de pe pl─âcu╚Ťa bolidului de lux de 450 000 de euro pe care i-l f─âcuse cadou!

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan nu uit─â ╚Öi nici nu iart─â prea u╚Öor! E hot─âr├ót─â s─â-╚Öi ia jum─âtate de avere ├«napoi ╚Öi s─â-l lase pe Lauren╚Ťiu Reghecampf ├«n sap─â de lemn, dup─â acest divor╚Ť! Un pas a fost deja f─âcut! Impresara ╚Öi-a luat ├«napoi Ferrari-ul de 450.000 de euro, f─âcut cadou lui Reghe de ziua lui ╚Öi i-a schimbat p├ón─â ╚Öi num─ârul de ├«nmatriculare.

├Än urm─â cu doar dou─â s─âpt─âm├óni pe pl─âcu╚Ťa de ├«nmatriculare a bolidului de lux, tras ├«n fa╚Ťa vilei din Snagov a Prodancei, trona cu litere de o ╚Öchioap─â numele REG. Acum pl─âcu╚Ťa de ├«nmatriculare a bolidului de lux a fost ├«nlocuit─â cu num─ârul PRD.

Anamaria Prodan este determinat─â s─â-╚Öi primeasc─â banii ├«napoi de la Reghecampf 

Paparazii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe impresar─â ├«ntr-o form─â de zile mari, la volanul luxosului bolid, de culoare neagr─â. Impresara, ├«mbr─âcat─â pr─âm─âv─âratic, toat─â ├«n vernil, a fost surprins─â merg├ónd la un restaurant de fi╚Ťe, situat pe ╚śoseaua Nordului.

stanga
dreapta
anamaria prodan ferrari 28 jpg
anamaria prodan ferrari 31 jpg
anamaria prodan ferrari 29 jpg
anamaria prodan ferrari 26 jpg
anamaria prodan ferrari 35 jpg
anamaria prodan ferrari 36 jpg
prodan reg JPG
anamaria prodan ferrari 42 JPG
anamaria prodan ferrari 39 JPG
anamaria prodan ferrari 9 jpg
anamaria prodan ferrari 6 jpg
anamaria prodan ferrari 8 jpg

Sexy impresara a fost întoarsă din drum de un agent care se ocupă cu parcarea din partea Primăriei pentru a achita plata. Prodanca i-a înmânat acestuia generoasă 50 de RON, fără să mai aștepte restul.

Anamaria Prodan e hot─âr├ót─â s─â lupte p├ón─â ├«n p├ónzele albe pentru averea ei. Impresara a explicat, pentru Click!, ce-l a╚Öteapt─â pe antrenorul Universit─â╚Ťii Craiovei la ├«nf─â╚Ťi╚Öarea din 30 mai, unde se va face mult-disputatul partaj. Lauren╚Ťiu Reghecampf va trebui s─â dea jum─âtate din avere ├«napoi.

ÔÇ×Avocatul se ocup─â de absolut tot. Eu m─â duc doar c├ónd trebuie. Nu m─â mai intereseaz─â nici un proces pe care-l deschide. M─â distreaz─â, z├ómbesc amar ╚Öi eu ╚Öi copiii. Mergem mai departe, Dumnezeu ╚Ötie ╚Öi ne d─â tuturor dup─â suflet.

El va trebui s─â dea tot ├«napoi, jum─âtatea mea ╚Öi a copiilor mei! Va trebui s-o dea ├«napoi, nu m─â intereseaz─â cum, habar nu am! S─â fac─â orice, dar vreau banii mei ├«napoi!ÔÇŁ, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

stanga
dreapta
cub divort anamaria prodan png
anamaria prodan copii 15 jpeg
anamaria prodan copii 12 jpeg
anamaria prodan copii 28 jpeg
anamaria prodan copii 27 jpeg
anamaria prodan copii 24 jpeg
anamaria prodan reghecampf 30 JPG
anamaria prodan copii 26 jpeg
anamaria prodan reghecampf 13 JPG
anamaria prodan reghecampf 9 JPG

Anamaria prodan se g├ónde╚Öte la p─âr╚Ťile pozitive ale divor╚Ťului

De c├ónd e ├«n divor╚Ť, Anamaria Prodan a ├«nflorit! Impresara e pe cai mari ╚Öi se implic─â ├«n afaceri pe band─â rulant─â, ├«n Rom├ónia ╚Öi la Dubai! A deschis dou─â posturi de televiziune sub sigla Realitatea, a lansat parfum cu numele ei, a intrat ├«n afaceri cu criptomonede ╚Öi se preg─âte╚Öte de construc╚Ťia unui ansamblu reziden╚Ťial!

ÔÇ×Divor╚Ťul ─âsta a avut ╚Öi p─âr╚Ťi bune...m-am ocupat toat─â via╚Ťa de afaceri, acum am foarte mult timp pentru mine ╚Öi pentru afacerile copiilor mei, pentru c─â sunt ale copiilor mei. Sunt ok, p├ón─â acum m-am ocupat de altcineva.

Mi-am dat seama c─â ├«n via╚Ťa asta, dac─â nu merge un lucru, trebuie s─â mergi mai departe. S─â nu mai tragi de un cal mort!ÔÇŁ, ne-a mai spus sexy impresara.

Anamaria Prodan sper─â s─â divor╚Ťeze de Lauren╚Ťiu Regehcampf chiar la urm─âtorul termen, cel de pe 30 mai, ├«ns─â avoca╚Ťii cuplului sunt destul de circumspec╚Ťi.

├Äntre timp, Lauren╚Ťiu Reghecampf a introdus ╚Öi o Ordonan╚Ť─â Pre╚Öeden╚Ťial─â, prin care cere ca fiul s─âu, Lauren╚Ťiu Reghecampf junior s─â-l poat─â vizita la Craiova, acolo unde locuie╚Öte cu actuala sa partener─â, Corina Caciuc, care mai are pu╚Ťin ╚Öi na╚Öte.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
foto 1   analia selis jpeg
zavoranu bogdan furtuna jpg
cove si sotia in turcia JPG
luhan petrru maldive JPG