Anamaria Prodan i-a luat înapoi cadoul de 450.000 de euro făcut lui Reghe! «Să-mi dea banii înapoi!»

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan vrea să divorțeze cât mai repede și să ștergă cu buretele trecutul ei alături de Laurențiu Reghecampf! Așa se face că impresara i-a șters lui Reghe până și numele de pe plăcuța bolidului de lux de 450 000 de euro pe care i-l făcuse cadou!

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan nu uită și nici nu iartă prea ușor! E hotărâtă să-și ia jumătate de avere înapoi și să-l lase pe Laurențiu Reghecampf în sapă de lemn, după acest divorț! Un pas a fost deja făcut! Impresara și-a luat înapoi Ferrari-ul de 450.000 de euro, făcut cadou lui Reghe de ziua lui și i-a schimbat până și numărul de înmatriculare.

În urmă cu doar două săptămâni pe plăcuța de înmatriculare a bolidului de lux, tras în fața vilei din Snagov a Prodancei, trona cu litere de o șchioapă numele REG. Acum plăcuța de înmatriculare a bolidului de lux a fost înlocuită cu numărul PRD.

Anamaria Prodan este determinată să-și primească banii înapoi de la Reghecampf 

Paparazii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe impresară într-o formă de zile mari, la volanul luxosului bolid, de culoare neagră. Impresara, îmbrăcată prămăvăratic, toată în vernil, a fost surprinsă mergând la un restaurant de fițe, situat pe Șoseaua Nordului.

stanga
dreapta
anamaria prodan ferrari 28 jpg
anamaria prodan ferrari 31 jpg
anamaria prodan ferrari 29 jpg
anamaria prodan ferrari 26 jpg
anamaria prodan ferrari 35 jpg
anamaria prodan ferrari 36 jpg
prodan reg JPG
anamaria prodan ferrari 42 JPG
anamaria prodan ferrari 39 JPG
anamaria prodan ferrari 9 jpg
anamaria prodan ferrari 6 jpg
anamaria prodan ferrari 8 jpg

Sexy impresara a fost întoarsă din drum de un agent care se ocupă cu parcarea din partea Primăriei pentru a achita plata. Prodanca i-a înmânat acestuia generoasă 50 de RON, fără să mai aștepte restul.

Anamaria Prodan e hotărâtă să lupte până în pânzele albe pentru averea ei. Impresara a explicat, pentru Click!, ce-l așteaptă pe antrenorul Universității Craiovei la înfățișarea din 30 mai, unde se va face mult-disputatul partaj. Laurențiu Reghecampf va trebui să dea jumătate din avere înapoi.

Avocatul se ocupă de absolut tot. Eu mă duc doar când trebuie. Nu mă mai interesează nici un proces pe care-l deschide. Mă distrează, zâmbesc amar și eu și copiii. Mergem mai departe, Dumnezeu știe și ne dă tuturor după suflet.

El va trebui să dea tot înapoi, jumătatea mea și a copiilor mei! Va trebui s-o dea înapoi, nu mă interesează cum, habar nu am! Să facă orice, dar vreau banii mei înapoi!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

stanga
dreapta
cub divort anamaria prodan png
anamaria prodan copii 15 jpeg
anamaria prodan copii 12 jpeg
anamaria prodan copii 28 jpeg
anamaria prodan copii 27 jpeg
anamaria prodan copii 24 jpeg
anamaria prodan reghecampf 30 JPG
anamaria prodan copii 26 jpeg
anamaria prodan reghecampf 13 JPG
anamaria prodan reghecampf 9 JPG

Anamaria prodan se gândește la părțile pozitive ale divorțului

De când e în divorț, Anamaria Prodan a înflorit! Impresara e pe cai mari și se implică în afaceri pe bandă rulantă, în România și la Dubai! A deschis două posturi de televiziune sub sigla Realitatea, a lansat parfum cu numele ei, a intrat în afaceri cu criptomonede și se pregătește de construcția unui ansamblu rezidențial!

Divorțul ăsta a avut și părți bune...m-am ocupat toată viața de afaceri, acum am foarte mult timp pentru mine și pentru afacerile copiilor mei, pentru că sunt ale copiilor mei. Sunt ok, până acum m-am ocupat de altcineva.

Mi-am dat seama că în viața asta, dacă nu merge un lucru, trebuie să mergi mai departe. Să nu mai tragi de un cal mort!”, ne-a mai spus sexy impresara.

Anamaria Prodan speră să divorțeze de Laurențiu Regehcampf chiar la următorul termen, cel de pe 30 mai, însă avocații cuplului sunt destul de circumspecți.

Între timp, Laurențiu Reghecampf a introdus și o Ordonanță Președențială, prin care cere ca fiul său, Laurențiu Reghecampf junior să-l poată vizita la Craiova, acolo unde locuiește cu actuala sa parteneră, Corina Caciuc, care mai are puțin și naște.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png
aurelian temisan jpeg
eda marcus HP jpg
mihai alexandru aurelian temisan mp4 thumbnail png