Răzvan Gogan, fascinat de Antonia! Fratele Andrei Gogan ne-a spus secretele din „Haita de acțiune”: „Am fost surprins!”

#Exclusiv Click!

Fratele mai mic al Andrei Gogan, Răzvan Gogan (21 de ani) are și el o mulțime de activități. Toți îl știu din serialul „Sirenele”, dar și din duetele pe care le-a făcut cu sora lui. Acum, însă, a debutat și în lumea filmelor! Mai exact, în „Haita de acțiune”. În producție, Răzvan Gogan în interpretează pe fiul cel mic al lui Garcea aka Mugur Mihăescu și fratele lui Denzel, aka Matei Dima sau BROmania. Ce ne-a spus despre acest proiect puteți afla în continuare, din interviul următor.

Razvan Gogan si colegii lui din film/ foto facebook Haita de actiune
Razvan Gogan si colegii lui din film/ foto facebook Haita de actiune

Răzvan Gogan a debutat în lumea filmului

Pe sora lui o știe toată lumea! Andra Gogan este idolul tuturor adolescentelor care se inspiră de la ea în privința ținutelor, a make-up-ului, dar și a atitudinii. În România, dar și în străinătate, Andra Gogan este iubită și recunoscută, dar se pare că și fratele ei vrea să fie vedetă!

Răzvan Gogan a debutat în lumea filmului odată cu producția „Haita de acțiune”. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Click!, fratele Andrei Gogan a povestit totul despre acest proiect, dar și despre ce anume l-a fascinat cel mai mult la Antonia, pe platourile de filmare. 

Click: Ai trecut de pe micul ecran pe marele ecran...

Răzvan Gogan: Da, este primul meu film pe marele ecran.

Cum a fost rolul tău, știu că e un rol mic dar de efect..

Abia aștept să văd și eu filmul (i-am luat interviul înainte de vizionare n.r.), eu am citit tot scenariul, mi-a plăcut enorm și m-am simțit foarte bine. Iar pe platoul de filmare a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut o până acum, am avut rulota mea în care să stau, m-am înțeles foarte bine cu toată lumea, m-am simțit extraordinar.

„Aveam experiență din spatele camerelor”

Tu erai învățat să stai în spatele camerelor, nu în fața lor...

Exact. Dar m-a ajutat foarte mult acest lucru pentru că atunci când eram pe platourile de filmare am putut veni și eu cu sfaturi, sugestii, fără să încurc pe cineva anume. Atunci când am avut o scenă, la un moment dat, când trebuia să filmez și eu cu o camera. Și întâmplător puteam să fac și focusul, știam și ce setări să fac, pentru că aveam experiență din spatele camerelor de filmare.

Razvan si Andra Gogan in America cu Camella Cabello
Razvan si Andra Gogan in America cu Camella Cabello

Cu cine ți-a plăcut să joci cel mai mult?

Păi mi-a plăcut foarte mult cu toată lumea cu care am interacționat. Nu pot să spun că mi-a plăcut cineva în mod special. Am fost surprins să o văd pe Antonia cât de bine joacă și mi-a plăcut foarte mult să fiu pe set cu ea. În rest nu pot să zic că am avut un preferat dar am jucat cu Mugur Mihăescu, tata Garcea și fratele Denzel BROmania Matei Dima.

Cât și când ai filmat?

Anul trecut și cred că cinci luni... Era încă foarte cald afară, nu era frig. Cred că în noiembrie, dacă nu greșesc.

Razvan si Andra Gogan
Razvan si Andra Gogan

Între timp ai fost și plecat...

Da, am fost la premiera de film în Los Angeles cu Andra, sora mea, producem serialul „Sirenele” însă nu am încă voie să zic unde o să apară și când. Facem multe lucruri, așteptăm și concertul din 13 mai. Avem foarte multe proiecte în lucru și dacă lumea are un pic de răbdare va fi mulțumită la final.

Pari schimbat, te-ai maturizat...

Crezi? Fac și eu 22 de ani anul acesta, îmbătrânesc (zâmbește).

Alte noutăți mai ai?

Am început să compun muzică, aseară am compus o piesă, sunt încă pe programul de America. De la 3 la 4 am făcut o piesă întreagă, am vreo 6 piese compuse, vreau să fac vreo 10 și apoi să încep să le lansez. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net