Și-a găsit Cornel Ilie dragostea după divorț? Solistul de la Vunk, declarații spumoase: „E multă iubire artificială!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A trecut printr-un divorț și pare că și-a cam pierdut speranța că va mai regăsi dragostea adevărată. Cornel Ilie, solistul de la trupa VUNK, este singur cuc în preajma Zilei Îndrăgostiților. Artistul ne-a mărturisit câteva dintre gândurile sale în ce privește viața sa amoroasă.

Cornel Ilie (46 de ani) nu are încă o parteneră stabilă, după divorțul, amiabil de altfel de fosta soție, Eliza. Solistul de la trupa VUNK mărtuisește că și-a cam pierdut, totuși, încrederea în dragostea adevărată.

Cornel Ilie, solistul trupei „Vunk” a fost mereu unul dintre cei mai discreți artiști din showbiz-ul românesc când a venit vorba de viața personală.

Solistul trupei VUNK a anunțat că a divorțat de soția sa, Eliza, în 2020 , dar nu a dat niciodată prea multe detalii despre motivul rupturii dintre ei. Cert este că separarea ar fi fost una amiabilă, mai ales de dragul celor doi copii pe care el și Eliza îi au împreună, fetița Zara și băiatul Cezar.

cub cornel ilie png

Au trecut aproape trei ani de la divorț, însă și Cornel tot singur defilează. Se pare că artistul nu prea mai are încredere în ce oferă azi femeile, adică dragostea artificială, în opinia lui.

Cornel, câtă însemnătate mai are acum dragostea pentru tine? Tu ai trecut printr-un divorț, încheiat totuși amiabil....

Are aceeași însemnătate ca întotdeauna. Acum, depinde cât de atenți suntem noi la asta, depinde câtă importanță și câtă șansă îi dăm.

Oamenii au făcut cele mai ciudate alegeri, de fapt cele mai frumoase lucruri din lumea asta și cele mai importante sunt făcute din dragoste, pentru a demonstra ceva unei alte persoane!

Dragostea nu va dispărea niciodată. Dar, la fel de adevărat este că în ziua de azi e prezentă mult dragostea artificială. Cum este inteligența artificială, așa este și dragostea artificală.

„Dragostea nu are nepărat legătură cu un partener”

Tu mai sărbătorești dragostea? Vine acum Ziua Indrăgostiților...

Sărbătoresc dragostea în fiecare zi, nu-mi trebuie ceas și calendar pentru asta.

Ai o parteneră la acest moment?

Dragostea nu are nepărat legătură cu un partener. Și iubirea de viață e formă de dragoste. Eu iubesc oamenii așa cum sunt ei în general, nu trebuie să am neapărat o relație cu ei.

Acum depinde cum alege fiecare cui alege să dăruiască dragoste din sufletul lui. Habar nu am cum e mai bine și mai sănătos!

A rămas prieten cu fosta soție, Eliza!

Liderul formației „Vunk” și-a făcut un renume de adevărat Don Juan, înainte de a se însura cu fosta sa soție, Eliza Suditu. Cei doi s-au întâlnit în anul 2013 și s-au îndrăgostit la prima vedere.

Deși au crezut inițial că sunt suflete pereche, timpul a decis contrariul pentru ei. Cei doi au anunțat că divorțează în 2020, după doar cinci ani de căsătorie și doi copii. De dragul lor, Cornel a decis să rămână, totuși, prieten cu fosta soție.

Cornel este un tată extrem de implicat în creșterea celor doi copii, Zara ( în vârstă de 7 ani) și Cezar (care a împlinit 3 ani). Solistul nu lipsește de la cele mai importante evenimente din viața prichindeilor și se ocupă îndeaproape să nu le lipsească nimic.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Pe 1 aprilie, sâmbăta aceasta, de la ora 20.00 începe un nou sezon "Te cunosc de undeva" la Antena 1
banner daniel pavel dl dan png
marcela fota varsta png
Iulia Parlea jpg
banner ada dumitru png
banner doc png