„Toți trebuie să ne plătim la sfârșit nebunia, nu crezi?” Romanele lui Alfred Bulai și pedofilia. Psihologul Radu Leca: „Alfred Bulai reprezintă primul manifest pro-pedofilie din Europa”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alfred Bulai va sta după gratii în următoarele 30 de zile, asta după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 1 București au decis să emită pe numele lui mandat de arestare preventivă sub acuzațiile de agresiune sexuală și infracțiuni de folosire a funcției în scop sexual. De la calitatea de suspect, Bulai a ajuns inculpat în dosarul abuzurilor sexuale. 

Ce spun psihologii despre romanele lui Alfred Bulai
Ce spun psihologii despre romanele lui Alfred Bulai

Totul, în urma perchezițiilor pe care anchetatorii le-au făcut în casa și mașina acestuia. După cum știm, până în acest moment, profesorul de Sociologie de la SNPSA este acuzat de două abuzuri sexuale și de alte două fapte, de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual. Totul s-a întâmplat împotriva unei singure victime, însă mult mai multe studente au povestit lucruri teribile despre el.

Și totuși, ar fi putut fi evitate toate aceste orori? S-ar fi putut lua măsuri din timp? Probabil că da. Poate dacă cineva ar fi analizat cărțile scrise de Bulai ar fi observat câteva pasaje șocante care promovează pedofilia. Vorbim despre scene explicite, ce par a fi reflexia unor fantezii bolnave. Despre ele discutăm cu psihologul Radu Leca care ne explică ce se afla în mintea celui care a așternut pe hârtie aceste plăsmuiri șocante. Este imaginație sau boală?

 Romanele lui Alfred Bulai și pedofilia

Alfred Bulai se afla în stagiile de practică alături de elevii săi. Dintre ei, o tânără ar fi căzut victimă abuzurilor sale. Nu o dată, ci de mai multe ori, în perioada 2022-2024. Prima dată ar fi pus-o să își dea jos tricoul și sutienul pentru a-și satisface fanteziile. Cu alte ocazii, însă ar fi trecut la pasul următor și ar fi încercat să o sărute cu forța, să o atingă și i-ar fi sugerat chiar să întrețină relații sexuale, potrivit comunicatului transmis de anchetatori.

Culmea, descrierea presupuselor fapte seamănă izbitor de mult cu câteva pasaje pe care Alfred Bulai le-a descris într-una dintre cărțile sale. În prima, intitulată „8359”, îl întâlnim pe Mihai Fumărel, zis Michi, proaspăt absolvent al Facultății de Fizică, care dezvoltă o pasiune pentru o copilă de doar 12 ani, de etnie romă, și pe care o supune la abuzuri sexuale. Culmea, Bulai a considerat că este de cuviință să înceapă primul capitol al cărții chiar cu un joc bolnav în care copila este pusă în poziția unei femei mature care încearcă să îl „ispitească” pe bărbatul de 23 de ani spre a întreține relații sexuale cu el. În mod uluitor, episoadele respective sunt descrise de Bulai de parcă ar fi un adevărat fetiș. 

În timp ce se tot uita la ceas, dar și la silueta fetei din față, pe care o vedea când un copil neajutorat, când o fată seducătoare, intră într-un fel de antreu. Michi simți că i se taie răsuflarea. Dintr-o dată în fața lui nu mai era un copil, ci silueta unei femei ispititoare. Nu știa ce să facă. Ar fi trebuit să se apropie? Ar fi trebuit să zică ceva? Se simțea paralizat.”, este unul dintre fragmentele descrise în cartea „8359”.

bulai gif

„Alfred Bulai reprezintă primul manifest pro-pedofilie din Europa”

După cum putem vedea, aceste scene seamănă izbitor de mult cu mărturiile victimei care ar fi fost abuzată de Alfred Bulai în stagiul de practică. Despre acest fapt am vorbit și cu psihologul Radu Leca, care ne explică pe larg ce reprezintă acest comportament și ce ilustrează, de fapt, aceste episoade din cărți.

Combaterea pedofiliei, în special în rândul profesioniștilor, precum cadrele didactice care lucrează cu copii, este o problemă complexă și delicată. Subliniez că abordările eficiente necesită o combinație de prevenție, educație, intervenție și suport. În acest sens, am realizat o listă cu modalități prin care se poate contribui la prevenirea și combaterea pedofiliei în rândul profesorilor, din perspectivă psihologică: prevenție și educație, evaluare trimestrială alături de screening, monitorizarea comportamentului, intervenție și suport, precum și respectarea unui cod de conduită.

Cartea publicată de făptașul Alfred Bulai reprezintă primul manifest pro-pedofilie din Europa. Mizeriile subumane scrise de acesta sunt repugnante în totalitate. Poate colegii mei vor vedea acest manuscris, care susține pedofilia și rasismul, ca pe un strigăt de disperare și o dorință clară de a fi oprit de cineva din a mai face rău. Eu îl văd ca pe manifestarea bolii. Pasajele deja publice, care elogiază pedofilia, trebuie retrase și cenzurate. Mintea lui Alfred Bulai va continua să facă rău chiar și din spatele gratiilor în următorii 20 de ani, fiindcă sunt convins că aceasta nu va fi ultima carte scrisă despre sexul cu copii.”, a declarat Radu Leca, în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net