6 sfaturi pentru a crea o zonă confortabilă pentru micul dejun în bucătărie

Ultima actualizare:

Micul dejun are un gust mai bun într-un colțar de bucătărie. Indiferent de modul în care luați micul dejun - de la împărțirea omletei cu întreaga familie la savurarea unei cafele liniștite de dimineață - un colț de mic dejun ar trebui să fie o parte confortabilă și primitoare a casei dvs.

image

Colțurile pentru micul dejun vin în multe forme diferite. Unele sunt colțare sau banchete de luat masa, dar poate fi chiar și o simplă masă și scaune. Un lucru este sigur; puteți face din orice zonă de mic dejun un loc confortabil în casa dvs. Iată câteva sfaturi pentru a profita la maximum de colțul de mic dejun:

1. S-ar putea să aveți nevoie să „împrumutați” spațiu

Nu toate bucătăriile au loc pentru un colț de mic dejun. Aveți nevoie de ceva mai mulți metri pătrați pentru a vă crea standul perfect pentru micul dejun? Luați în considerare împrumutul de spațiu din alte zone.

de bucătărie la câțiva metri distanță? O zonă de luat masa separată în afara bucătăriei vă oferă, de asemenea, un loc de relaxare care nu se află în calea bucătarului, oferindu-i spațiu pentru a lucra în bucătărie.

2. Încălziți-vă paleta de culori

Paleta de culori potrivită poate face minuni pentru a vă face spațiul pentru micul dejun cât mai confortabil posibil. Încercați să alegeți culori calde de vopsea în bucătărie pentru a face ca spațiul să se simtă primitor, dar și energizant.

Dar nu uitați: păstrați-vă paleta de culori simplă. Prea multe culori vă pot distrage atenția. De asemenea, acestea pot face ca bucătăria și colțul pentru micul dejun să pară și să se simtă mai mici.

3. Optați pentru un iluminat confortabil

Iluminatul este esențial în orice cameră, dar este esențial pentru a crea o zonă de mic dejun caldă și confortabilă.

Ori de câte ori creați o nouă zonă funcțională în casa dvs., este important să includeți câteva indicii vizuale care să vă ajute să o denotați ca fiind separată de restul spațiului. Colțul pentru micul dejun nu face excepție. Veți dori să includeți câteva elemente de design pentru a ajuta la fundamentarea colțișorului ca un spațiu de sine stătător. Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin agățarea unui corp de iluminat.

Lămpile de colț sunt o opțiune excelentă. O singură lumină de deasupra capului poate fi dură. De aceea, experții sugerează o lampă care să emane lumină din colțul spațiului pentru micul dejun pentru o senzație de relaxare. Luați în considerare lămpi independente în colț pentru a menține lucrurile confortabile.

4. Păstrați masa aprovizionată

Păstrați-vă elementele esențiale la îndemână. Restaurantele păstrează permanent pe mese sarea, piperul și șervețelele. Puteți adopta aceeași idee pentru un colțar de bucătărie, păstrând condimentele și alte articole esențiale.

Pentru a ține aceste articole la distanță, dar la îndemână, le puteți depozita pe un suport de tort. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate de a adăuga câteva accente amuzante.

5. Oferiți-le scaunelor tale o schimbare de look

Scaunele pot face o diferență majoră în aspectul unui colțar de bucătărie 

Dar nu este nevoie să cumpărați mobilier nou și elegant pentru a amplifica factorul confortabil. Putei reînvia scaunele vechi pe care le aveți deja în casă pentru a le folosi în colțul de luat masa. Chiar și scaunele la mâna a doua pot arăta ca noi dacă aveți instrumentele potrivite. Tot ce aveți nevoie sunt perne noi și o țesătură grafică. 

6. Textura, textura, textura, textura

Atunci când creați un spațiu confortabil, textura este totul. Acest lucru include zona de mic dejun. Adăugarea de textură nu înseamnă doar adăugarea de pături și perne din diferite țesături. Gândiți-vă la tot decorul și la ornamentele de la ferestre. Ați putea încerca să încercați să asociați suporturile de farfurii țesute cu jaluzelele texturate sau un covor cu o explozie de culoare. Nu uitați de dulapuri de bucătărie luminoase pentru a completa aspectul în colțul de mic dejun.

Țesăturile rezistente la pete sunt excelente pentru bucătărie, unde scurgerile și mizeria sunt inevitabile. Fie achiziționați țesături tratate la comandă pentru a fi rezistente la pete, fie alegeți dintr-o gamă de țesături disponibile pentru exterior pe care le puteți găsi în magazine și online.

În cele din urmă, faceți-vă timp să vă gândiți la ce estetică urmăriți în acest spațiu. De obicei, colțurile pentru micul dejun sunt mai mult casual decât formale. Sunt spații destinate unui mic dejun rapid înainte de muncă sau de școală, unei gustări de după-amiază sau unei sesiuni de studiu de seară. În mod ideal, ar trebui să se simtă mai mult aerisit decât sufocant, pentru a încuraja utilizarea zilnică.

Cele două cele mai bune modalități de a obține această senzație sunt prin culoare și model. Lucrați aceste două elemente de design în tapițeria și accesoriile dvs. Bineînțeles, ați putea, de asemenea, să faceți un pas mai departe și să încorporați și peretele în designul dvs. Luați în considerare posibilitatea de a adăuga o notă capricioasă cu un perete cu tablă cretă sau cu un tapet cu model.

Indiferent de ceea ce alegeți pentru decor, nu uitați să rămâneți fidel stilului dumneavoastră pentru a vă personaliza bucătăria și colțul pentru micul dejun.

Aveți spațiu suplimentar în zonele adiacente bucătăriei dvs. pentru a împinge un colțar

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net