Care sunt cele trei tipuri de încălțăminte de care ai nevoie în sezonul rece și cu ce haine poți să le potrivești?

În sezonul rece încălțămintea are un rol foarte important, trebuie aleasă cu grijă, pentru a fi rezistentă, confortabilă și bineînțeles conform preferințelor sau conform stilului.

Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Trebuie să optăm pentru încălțăminte de cea mai bună calitate pentru a face față umezelii sau frigului. Vrei să știi cum poți fii pregătită cu cea mai utilă și modernă încălțăminte?

Iată care sunt cele trei tipuri de încălțăminte utile în sezonul rece!

1. Cizmele

Dacă îți dorești să-ți pui feminitatea în valoare printr-o pereche de încălțăminte, în sezonul rece, cizmele pot fi cea mai bună alegere. Acest tip de încălțăminte este cel mai apreciat de către femei, pentru vremea răcoroasă. Oferă o bună protecție a piciorului, sunt călduroase și confortabile. 

Cizmele au o istorie destul de recentă. Au fost folosite inițial doar de către bărbați, pentru diferite activități, printre care călăria, vânătoarea sau pentru uz militar. Apoi au fost preluate și de către reprezentantele sexului frumos și au devenit chiar un element care contribuie la promovarea feminității. 

În prezent există nenumărate modele și culori de cizme, cu toc sau fără toc, sub genunchi sau peste genunchi, care sunt lucrate din diferite materiale.  Cea mai bună alegere o reprezintă cizmele de damă din piele, pe care le poți găsi pe the5thelement.ro. Pentru producția acestora este folosită piele românească de cea mai bună calitate. Au fost realizate cizme elegante, pentru toate gusturile. Astfel, cu ajutorul cizmelor poți crea ținute fabuloase, elegante și le poți purta cu rochii, fuste sau cu pantaloni stretch. 

2. Bocancii

Bocancii sunt din ce în ce mai populari. Sunt aleși pentru confortul pe care îl oferă. Sunt realizați din piele naturală sau sintetică, au talpă antiderapantă. Astfel sunt foarte utili pentru zăpadă, vreme umedă sau pentru mers la munte. Oferă totodată protecție pentru gleznă și pentru tibie.

Pe lângă utilitatea lor, bocancii sunt aleși și deoarece contribuie la realizarea unei ținute chic, moderne. Pot fi purtați cu blugi, orice model, sau cu alte tipuri de pantaloni, dar și cu rochii sau fuste. Bocancii sunt și ei o alegere excelentă.

3. Ghetele

Ghetele se pot utiliza primăvara, toamna și iarna în zilele mai puțin geroase. Se găsesc într-o mare varietate de culori și modele. Ajută la crearea unui stil clasic, de cele mai multe ori, dar nu numai. Poți alege un model care să împrospăteze ținuta, sau care să contribuie la crearea unei ținute chic. Se pot purta cu rochii, fuste sau pantaloni. Poți opta pentru ghete cu toc sau fără toc, pentru o ținută mai mult sau mai puțin elegantă.

Pentru un stil aparte, îți poți achiziționa o pereche de ciocate, care sunt tot un fel de ghete scurte, inspirate din stilul cowboy. 

Pe de altă parte, botinele sunt din ce în ce mai populare și pot completa cu succes orice ținută. Se găsesc într-o mare varietate de modele și culori și pot fi adaptate oricărui stil.

Așadar, îți poți îmbogăți colecția de încălțăminte cu cizme înalte sau joase, cu bocanci, cu ghete fără toc sau cu toc, pe care să le folosești în funcție de ocazie, în funcție de ținută, sau în funcție de vreme. Dă-ți frâu liber imaginației și creează-ți outfitul preferat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net