Ceasul, un accesoriu iubit de femeile cu stil

Purtat pentru utilitatea sa, respectiv pentru aspectul practic, ceasul pentru femei devine cu ușurință accesoriu care poate oferi unei ținute eleganță și stil. Este extrem de simplu să transformi acest accesoriu într-unul care îți duce look-ul la un alt nivel, însă este important să știi cum să îl alegi, de ce criterii să ții cont, dar și cum să îl porți. 

Sursa de imagine: Dmitri Gromov / Shutterstock.com
Sursa de imagine: Dmitri Gromov / Shutterstock.com

Cum să alegi un ceas pentru femei  

Există câteva criterii importante de care este recomandat să ții cont în alegerea unuia dintre modelele de ceasuri damă versatile pe care le poți găsi în ofertele magazinelor. Acestea se pot referi la tipul de mecanism, la mărime sau stil, chiar la materialul din care este realizată carcasa sau cureaua.  

În funcție de preferințele pe care le ai, poți alege între modelele de ceasuri cu cuarț sau cele cu mișcare automată. Acestea din urmă fac parte, de cele mai multe ori, din colecțiile high-end. Deși mai scumpe, acestea pot fi accesoriul perfect pentru completarea unor ținute de ocazie. În același timp, un ceas cu cuarț este extrem de ușor de utilizat și are o mare precizie. În funcție de model, poate oferi ținutei tale un plus de frumusețe și eleganță.  

Atunci când vine vorba de stil, alege un model de ceas care se potrivește stilului vestimentar pe care îl ai. Pentru un stil elegant în stil clasic, alege ceasuri cu design elegant pe care să le porți la rochii, iar pentru un stil casual sau sport, alege modele de ceasuri în consecință – de regulă, acestea au caracteristici simple și moderne.  

Și nu uita că și dimensiunea pe care o are ceasul contează, iar în acest sens este important să alegi un ceas a cărui dimensiune este potrivită pentru dimensiunea încheieturii mâinii.  

Sursa de imagine: Africa Studio / Shutterstock.com
Sursa de imagine: Africa Studio / Shutterstock.com

Cum arată un ceas potrivit pentru completarea unei ținute cu stil  

Că este vorba despre ceasuri pentru femei sau despre ceasuri bărbătești moderne, modelele pe care le ai la dispoziție și din care poți alege sunt nenumărate. Nu există, însă, o definiție clară a stilului atunci când vine vorba de un ceas, așadar ai posibilitatea de a-ți personaliza ținuta după plac.  

Există modele de ceasuri elegante, dar și modele de ceasuri sport, modele de ceasuri cu aspectul unor bijuterii sau modele de ceasuri potrivite pentru ținutele casual. Când alegi ceasul potrivit în stilul potrivit, nu uita că este important să alegi un model de ceas adaptat stilului tău de viață, respectiv stilului vestimentar pe care dorești să îl completezi.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net