City break-uri – mini vacanțe relaxante, aproape de casă

Din când în când, cu toții simțim nevoia de câteva momente de relaxare, departe de agitația locului de muncă și zgomotele orașului. Însă, cum o vacanță poate că nu ne dorim tocmai în acest moment, un city break aproape de casă, își va îndeplini misiunea cu succes. Deși este doar o minivacanță, la întoarcerea acasă vom fi mult mai liniștiți și relaxați, pregătiți pentru o nouă săptămână de lucru.

image

O minivacanță sub forma unui city break reușit

În ultimii ani, se întâlnește tot mai des conceptul de city break. Acesta reprezintă în sine o minivacanță, undeva în Europa, aproape de casă, astfel încât să poți pleca vineri sau sâmbătă, iar duminică seara deja să fii acasă. Achiziționează un city break roma și petrece clipe inedite în legendarul oraș din minunata Italie. Descoperă vechile construcții romane, mergi la pas prin Piazza Venezia, sau dezvoltă-ți orizonturile culturale vizitând Muzeele Vaticane.

Dacă vrei să evadezi alături de persoana iubită, un city break paris reprezintă una dintre cele mai clasice variante, dar de actualitate. Savurați împreună vestitul croissant francez sau luați cina într-unul din restaurantele din Turnul Eiffel. Poate aveți timp și vizitați Atelierul lui Brâncuși, Parcul Monceau sau Jardin des Tuileries, toate în doar una sau două zile.

City break-uri în orașul iubirii

Un city break în Paris, orașul iubirii pentru orice vârstă, cu siguranță va reuși să te cucerească. Alături de jumătatea ta, veți petrece câteva zile de neuitat, în care vă veți putea bucura de plimbări lungi pe străzile Parisului, vizita Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Muzeul Versailles, Grădinile Luxembourg sau Grădinile romantice de la Palais Royal. Un apus pe malul Senei este locul perfect pentru doi îndrăgostiți. Atracții sunt mii, trebuie doar să le alegeți pe cele care sunt potrivite stilului vostru de viață.

Un city break într-un oraș plin de legendă

Roma este considerat printre cele mai frumoase, dar și cele mai vechi orașe din lume. Un city break în Roma va reuși să te conducă în trecut, descoperind minunate construcții romane, precum Colosseumul, Panteonul, Forumul Roman sau poți să-ți pui o dorință, aruncând o monedă în Fontana di Trevi.

Chiar dacă sunt doar câteva zile, de regulă un weekend, un city break va reuși să te destindă de stresul și agitația orașului și va reuși să îți ofere momente de neuitat. Nu va trebui să aștepți perioada concediului pentru a dispune de câteva momente departe de casă.

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!      

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Kanye West si Julia Fox jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg