Cum să alegi perechea perfectă de încălțăminte pentru acest sezon? – ghid de modă pentru bărbați

Ultima actualizare:

Pantofii sunt importanți, poate cel mai important articol din garderoba unui bărbat, motiv pentru care orice bărbat ar trebui să se informeze care sunt pantofii esențiali pentru bărbați, aceia care nu ar trebui să le lipsească. Este esențial pentru bărbați să înceapă mai întâi cu a investi în câteva perechi de pantofi de calitate. Desigur, este dezbătut, dar, ca și în cazul oricărei liste de elemente obligatorii, depinde de vârstă, stil de viață sau preferințe personale. 

image

Încălțăminte esențială pentru bărbați 

Care este primul pe lista de pantofi pe care ar trebui să-i dețină fiecare bărbat? Brogue maro. Va deveni rapid un element de bază în garderoba oricărui bărbat. Este pe cât de versatil, pe atât de elegant. Termenul „brogue” este derivat din bro, cuvântul gaelic pentru pantof. Brogues se caracterizează prin perforații unice sau decorative de-a lungul feței din piele a pantofului. 

Un alt model este cizma Chukka. Se spune că cizma Chukka este primul articol de încălțăminte care permite o versatilitate extraordinară. Chukka se pot asorta frumos cu un costum și pot fi purtate cu ușurință casual cu denim închis la culoare și un tricou alb. 

Uneori, chiar și celor mai eleganți bărbați le place să adopte un stil mai lejer. Și cu estetica casual populară ca întotdeauna, este bine să ai o opțiune de încălțăminte casual. Adidașii din pânză sunt grozavi pentru toate tipurile de ieșiri ocazionale, de la jocuri de minge la gratar în curte.  

Oxford sau Derby sunt modele obligatorii în garderoba domnilor. Oxford sau Derby negru este de obicei prima pereche formală de pantofi pe care o deține un bărbat.  

O pereche de ghete, pe care le poți alege de la bocanci barbati, sunt imperative în acest sezon. Acestea sunt potrivite pentru sezonul rece, sunt călduroase și îți oferă posibilitatea să creezi diferite outfit-uri. Ghete de calitate de la brand-uri celebre pot fi incluse în ținute casual și chiar elegante. De preferat, alege o pereche de ghete din piele, deoarece acest material este rezistent. Iar dacă le întreții corespunzător va fi foarte ușor să le porți mulți ani. 

Ce culori de încălțăminte sunt potrivite pentru bărbați? 

În ceea ce privește culoarea, în cazul încălțămintei formale merge negru sau maro. Negrul este desigur potrivit pentru cele mai formale ocazii, pe când maro este mai casual și mai versatil. Cu cât nuanța este mai deschisă, cu atât mai casual. În cazul pantofilor sport se poate merge pe diferite nuanțe de culori, combinații inedite și imprimeuri. 

image

Dacă este adevărat că ținuta unui bărbat este evaluată de la pantofi în sus, atunci nuanța lor este cea care colorează mai întâi judecata cuiva. Încălțămintea, ca orice altceva în ținutele pentru bărbați, a devenit mai puțin rigidă în ultima vreme, în aceste zile poți purta oxford cu blugi și pantofi sport cu costum.

Dar cheia pentru a realiza oricare dintre acestea este potrivirea culorilor.  Este ușor să rămâi la combinații simple de genul pantofi negri cu pantaloni negri, pantofi maro cu pantaloni chino maro și să nu greșești niciodată. Dar este o cale care poate duce rapid la plictiseală vestimentară.  

Împreună cu perechile de încălțăminte, folosirea accesoriilor este cea care dă o notă finală unei ținute. Alege-ți accesorii de calitate cum ar fi cele de la borseta barbati

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net