Cum să alegi rochia perfectă pentru nunțile anului 2022!

Anul 2022 a fost declarat un an al evenimentelor! Sute de oameni au așteptat ca restricțiile impuse de pandemie să fie ridicate pentru a-și planifica cea mai frumoasă zi din viața lor- ziua nunții. 

Cum să alegi rochia perfectă pentru nunțile anului 2022! Foto: Unsplash
Cum să alegi rochia perfectă pentru nunțile anului 2022! Foto: Unsplash

Restaurantele au sălile de evenimente rezervate pentru ani întregi! Chiar dacă este o presiune imensă pe tinerele familii, nici nuntașii nu trebuie uitați. Alegerea unei ținute poate fi un proces lung și elaborat pentru că oricine își dorește să strălucească. Dacă încă nu te-ai hotărât ce să porți la următoarea nuntă, iată ultimele trenduri în materie de modă pentru petrecerile de anul acesta!

Rochiile de satin, surpriza acestui sezon

Satinul este un material de care destul de multă lume se ferește, dar care a prins un adevărat avânt în ultimii ani. Un lucru apreciat la acest tip de material este aspectul minimalist pe care acesta îl are.

O astfel de rochie poate fi purtată și accesorizată indiferent de sezon datorită fineții materialului și a culorii monocrome. Dacă îți dorești să ieși în evidență prin simplitate, caută rochia de satin care pare făcută special pentru tine!

Rochiile cu modele de vară, potrivite pentru orice ocazie

Modelele de vară cum sunt florile, păsările, soarele sau diferite forme abstracte în culori vii vor fi adevăratele atracții ale acestui sezon de nunți. Acest tip de rochii le oferă femeilor care le poartă un aer romantic și senzual. 

Un avantaj al unei astfel de rochii este multitudinea de variante și forme pe care aceasta le poate avea, precum și a faptului că poate fi potrivită indiferent de tipul de corp pe care îl ai. Dacă vrei o rochie lejeră, care poate fi purtată și la evenimente de zi și de seară, o rochie cu modele de vară poate fi aleasa.

Rochiile cu detalii extravagante sau cum să ieși în evidență!

Fie că este vorba de o fundă foarte mare sau pene pe umeri, rochiile cu detalii extravagante sunt perfecte pentru femeile sigure pe ele. Dacă îți dorești o rochie care să te facă să ieși în evidență imediat ce intri pe ușă, poți arunca un ochi la rochiile de la Atmospherefashion.ro cu detalii supradimensionate!

Rochiile cu corset - combinația între clasic și modern

Corsetul este senzația anului 2022 în lumea modei și a început să fie mixat cu absolut orice. Rochiile cu corset pot reprezenta un adevărat avantaj pentru femeile care își doresc un corp de clepsidră pentru câteva ore și puțin disconfort. Dacă încă nu te-ai decis dacă vrei o rochie lungă sau scurtă, cu multe detalii sau simplă, caută o rochie cu corset, iar asta îți va ușura cu mult munca.

Rochiile asimetrice

Rochiile asimetrice s-au reîntors în tendințe după ce o perioadă căzuseră în umbră. Cea mai nouă tendință o reprezintă rochia asimetrică pe un singur umăr sau cu o singură mânecă. Dacă îți dorești să arăți rafinată, dar îndrăzneață, găsește-ți o rochie asimetrică!

Evenimentele precum nunțile pot fi stresante din multe puncte de vedere. Încearcă să găsești rochia care ți se potrivește pentru a învinge stresul cu feminitatea ta!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net