La ce se uit─â rom├ónii c├ónd ├«┼či aleg usc─âtorul de rufe ÔÇô c├ót de important este consumul de energie? Citeste mai mult: adev.ro/rencct

┬á LG, produc─âtor global de aparatur─â electronic─â, a realizat un studiu pentru a ├«n┼úelege mai bine profilul utilizatorului de usc─âtoare ┼či care sunt criteriile care stau la baza alegerilor pe care le fac rom├ónii la achizi┼úionarea de electrocasnice.

lg

Ne afl─âm ├«ntr-un punct ├«n care consumul ┼či produc┼úia de energie contribuie la dou─â treimi din emisiile globale, iar 81% din sistemul energetic global se bazeaz─â ├«nc─â pe combustibili fosili, acela┼či procent ca acum 30 de ani.

┼×i dac─â ├«nc─âlzirea global─â nu ┼úi se pare important─â cu siguran┼ú─â criza energetic─â ├«┼úi atrage aten┼úie pentru c─â te afecteaz─â acum, din cauza pre┼úurilor la energie electric─â ┼či carburan┼úi, care sunt ├«ntr-o spiral─â ascendent─â.

Cercetarea realizat─â de Reveal Marketing Research pentru LG a avut ca ┼úint─â un public mixt, femei ┼či b─ârba┼úi, de peste 18 ani din mediul urban care de┼úin un usc─âtor de rufe sau inten┼úioneaz─â s─â achizi┼úioneze unul ├«n urm─âtorii 2 ani.

Analiza a relevat că românii sunt atenţi la consumul de energie, acesta fiind cel mai important aspect pentru cei care achiziţioneaza uscatoare de rufe. Aspectele ce tin de consumul de energie si cele legate de programele de uscare se regasesc in topul importantelor respondentilor (88%), urmand dupa aceastea, nivelul de zgomot (86%) si tehnologia de uscare (84%).

lg

De asemenea, cel mai important aspect pe care l-au luat in considerare cei care au achizitionat deja un uscator de rufe, consumul de energie a reprezentat o pondere de 36% in randul acestora.

Din punct de vedere demografic ├«n alegerea acestor atribute, b─ârba┼úii sunt mai interesa┼úi de consumul de energie, de tehnologia de uscare, de extra garan┼úia oferit─â de produc─âtor, c├ót ┼či de economia de spa┼úiu prin suprapunerea uscatorului peste ma┼čina de spalat. Femeile se declar─â a fi mai degrab─â atente la programele de uscare pe care usc─âtorul le ofer─â.

LG face eforturi pe mai multe direcţii pentru a convinge utilizatorii de importanţa:

- economiei de energie electric─â pentru toate tipurile de electrocasnice;

- prevenirea risipei alimentare în cazul frigiderelor inteligente;

┬á- reducerii consumului de ap─â la ma┼činile de sp─âlat; - extinderii duratei de via┼ú─â a electrocasnicelor

. Mai mult dec├ót at├ót, speciali┼čtii LG au elaborat un ghid de eficien┼ú─â energetic─â pentru mai multe categorii de produse:

Frigider / congelator

1. Asigura┼úi-v─â c─â exist─â suficient spa┼úiu ├«ntre alimentele depozitate ├«n frigider, ceea ce permite aerului rece s─â circule uniform ┼či reducerea consumului total de energie.

lg

2. Când depozitaţi mai puţine alimente decât de obicei, luaţi în considerare reglarea temperaturii cu câteva grade mai sus pentru a reduce consumul de energie.

3. Când plecaţi de acasă de acasă pentru o perioadă mai lungă, nu uitaţi să activaţi modul Eco pentru a economisi energie.

Ma┼čina de sp─âlat

4. Cea mai eficient─â setare de consum de energie este, ├«n general, cea care func┼úioneaz─â la temperaturi mai sc─âzute ┼či la o durat─â mai lung─â.

5. Încărcaţi produsul LG pe baza recomandărilor producătorului, pentru programul dorit;

lg

6. Nu ad─âuga┼úi prea mult detergent. O cantitate mare de detergent poate ├«ngreuna ciclul de sp─âlare, scade performan┼úa la sp─âlare ┼či avea impact asupra aspectului hainelor dumneavoastr─â. Un produs cu dozare automat─â va distribui cantitatea corect─â de detergent ┼či v─â va permite s─â economisi┼úi bani anual. Func┼úia EZ Dispense a LG evalueaz─â programul de spalare ┼či cantitatea de rufe din cuv─â ┼či utilizeaz─â cantitatea de detergent optim─â pentru a evita deteriorarea hainelor ┼či risipa de detergent.

Usc─âtor

 7. Utilizaţi viteze de centrifugare mai mari la spălare, pentru a nu rămâne prea multă umezeală pe haine, ceea ce reduce consumul de energie atunci când uscaţi hainele.

┬á8. C├ónd utiliza┼úi usc─âtorul, lua┼úi ├«n considerare utilizarea ciclurilor ecologice sau cu energie redus─â pentru a reduce consumul de energie. Tehnologia EcoHybridÔäó de la LG permite alegerea ├«ntre uscare normal─â ┼či uscare ecologic─â, setarea eco ├«mpiedic─â un consum mare de ap─â, ceea ce reduce costurile.

"Ne propunem s─â ├«i ajut─âm pe clien┼úii no┼čtri, astfel ├«nc├ót s─â fac─â cele mai inteligente alegeri ├«n materie de produse electrocasnice.

┬áVasta experien┼ú─â ├«n domeniu a companiei LG Electronics ne ajut─â sa le oferim solu┼úii pentru o via┼ú─â ├«n care petrecem c├ót mai pu┼úin timp pentru activit─â┼úile din gospod─ârie, s─â ne bucur─âm de momentele ├«n familie ┼či s─â avem ├«n acela┼či timp grij─â de resursele planetei noastre.

├Än ceea ce prive┼čte achizi┼úia unui aparat electrocasnic sau ├«nlocuirea acestuia, credem c─â este foarte important s─â citim cu aten┼úie etichetele energetice ┼či s─â alegem produse c├ót mai eficiente.

┬áStudiul nostru ne-a dezv─âluit c─â ┼či pentru consumatori este prioritar acest aspect. Aceasta confirmare ne bucur─â ┼či ne ├«ncurajeaz─â s─â continu─âm cercetarea ┼či s─â dezvolt─âm produse tot mai eficiente, ├«n linie cu stilul de via┼ú─â al clien┼úilor no┼čtriÔÇŁ a declarat reprezentantul LG Electronics Romania.

Articol susţinut de LG.

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
smoothie png
cuplu sex
Horoscop Scorpion png
image png
image png
1 slabire jpg jpeg