Steve Aoki revine în România pentru evenimentul IQOS

Ultima actualizare:

Steve Aoki vine la București, pe 29 noiembrie 2024, pentru a marca 10 ani de la lansarea IQOS. Colaborarea cu Steve Aoki a fost anunțată în cadrul evenimentului Together X care a avut loc in data de 19 octombrie 2024, în Japonia. Artistul este un nume cunoscut publicului român – a participat în trecut la festivalurile Untold din Cluj – Napoca și la Neversea în Constanța.

Steve Aoki Foto: arhivă Click!
Steve Aoki Foto: arhivă Click!

Steve Aoki a răspuns la câteva întrebări despre colaborarea cu IQOS

Colaborarea include o serie limitată de produse pentru piața japoneză, create împreună cu Aoki, incluzând accesorii pentru dispozitivele cu tutun încălzit și o jachetă inspirată de armura samurailor.

Cu această ocazie, Steve Aoki a răspuns la câteva întrebări despre cariera sa și colaborarea cu IQOS. Întrebat cum s-a îndrăgostit de muzică, Aoki a povestit că pasiunea sa a început la vârsta de 14 ani, când un grup de prieteni outsideri i-au arătat lumea muzicii. De atunci, muzica a devenit parte centrală a vieții sale, oferindu-i libertate și un sentiment de apartenență care l-a motivat să continue în această direcție.

 Steve Aoki a avut apariții la festivaluri majore din România 

Fanii români îl cunosc bine pe Steve Aoki, care a avut apariții la festivaluri majore din România, precum Untold și Neversea. El a mărturist că are o legătură aparte cu publicul din România.

Aoki a mărturisit într-un interviu recent că Festivalul Untold este unul din preferatele lui, iar la Neversea „mi-a plăcut să văd răsăritul în timp ce pun muzică. E un moment superb”, a spus artistul.

Steve Aoki a spus cum s-a îndrăgostit de muzică 

Steve Aoki, producător muzical şi DJ. Cum te-ai îndrăgostit de muzică ?
„La o vârstă fragedă. Un grup de de prieteni m-a introdus în muzică și în cele din urmă, muzica a devenit viața mea. Asta se întâmpla pe la vârsta de 14 ani. Acest grup de prieteni erau un fel de proscrişi, nu se integrau nicăieri. La fel şi eu. Împreună, ne-am integrat unii cu alţii. Mergeam împreună la concerte, ne dădeam cu skateboard-urile în miezul nopţii, ne distram. Iar muzica era nucleul prieteniei noastre. Am realizat că dacă vreau să ne consolidăm prietenia, trebuie să merg mai des cu ei la concerte, să ascult muzică, și aşa am început să iubesc muzica de genul acesta.

Am realizat că îmi doresc sa fac astfel de muzică, devenisem obsedat. Am luat o chitară şi am început să învăţ să cânt la ea, apoi am luat un microfon şi am încercat să cânt. Aceste sentimente de libertate și apartenență au fost motivele principale în copilăria mea. De atunci ele au rămas aceleași şi au trecut 30 de ani. Acum am 46 şi am descoperit muzica de mai bine de 30 de ani", a spus artistul. 

„Întreaga lume e o inspiraţie"

Eşti iubit de atâţia oameni din întreaga lume. Cum te inspiră ei şi cum îi inspiri tu pe ei ?
„Întreaga lume e o inspiraţie. Am norcocul să călătoresc şi să învăţ despre multe culturi, de la mulţi artişti, de la oameni în general, de la şoferi până la prieteni. De exemplu, de la şoferul care mi-a arătat melodia şi până la prietenii cu care am colaborat. Inspiraţia nu se termină niciodată, o găseşti peste tot. Cu cât călătoreşti mai mult şi experimentezi, mai mult o găseşti. La fel e şi vice versa. Ştii ce e grozav ? E sustenabilă şi nu se termină niciodată. E infinită", declara acesta.

„Fără greșeli nu poți evolua”

Deși cariera sa este plină de momente memorabile, Aoki consideră că provocările și greșelile sunt cele care l-au ajutat să evolueze ca artist. El reflectează asupra faptului că inovația vine din încercări și experimente, chiar și atunci când acestea nu duc întotdeauna la succes.

Fără greşeli, nu poţi evolua. Dacă totul e minunat şi uşor, nu poţi evolua. Sunt o persoană inovatoare, mă gândesc mereu ce pot îmbunătăţi. Cu cât e mai mare provocarea, cu atât e mai mare progresul. Atunci când dai greş, e de fapt un mod de a experimenta, de a încerca ceva ce nu ai încercat până atunci. Mă testez atunci când colaborez cu cineva dintr-o altă cultură, un nou sunet, cu cineva dintr-o altă ţară. Câteodată dau greş şi nu ajunge nicăieri. Dar câteodată, deschide căi către noi oportunități”, a spus artistul într-un interviu recent.

Steve Aoki este unul dintre cei mai inovatori artiști din industria muzicală, având o prezență constantă la evenimente de prestigiu, cum ar fi Tomorrowland. „Tomorrowland este un moment definitoriu pentru mine. Fiecare an în care mă întorc acolo reprezintă o oportunitate de a le mulțumi organizatorilor și fanilor pentru susținerea lor,” a afirmat Aoki.

De ce a ale să colaboreze cu IQOS

Ce te-a inspirat să colaborezi cu IQOS ? Ce crezi că au în comun muzica ta şi brandul IQOS ?
„Când vorbesc despre inovaţie, mă refer la progres. Ţin mult la chestia asta. Despre asta vorbește și IQOS. Aceasta este una dintre misiunile noastre comune şi ne interesează impactul pe care-l putem avea asupra comunităţii, ce putem face pentru a-l face mai pozitiv și cum putem îmbunătăți lucrurile pentru comunitatea noastră. Pe măsură ce lucrez tot mai mult cu IQOS, viziunea devine foarte clară", explică artistul. 

„România are un loc special în inima mea. Când am aflat că cei de la IQOS România vor să mă aducă la acest eveniment, am sărit în sus de bucurie. Ori de câte ori am şansa să mă întorc în România, voi veni. Aşa cum performez în fiecare an la Tomorrowland, aşa voi veni şi la Untold. Festivalul Untold este unul din preferatele mele. La fel şi la Neversea. Îmi place la Neversea, la mare, să văd răsăritul în timp ce pun muzică, e un moment superb. Să mixez pentru cei din România şi să lucrez cu artiştii de aici, iar acum, să am ocazia să petrec cu cei de la IQOS România, face ca totul să fie complet. Ne vom distra minunat când mă voi reîntoarce", a punctat acesta. 

Material susținut de IQOS

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop Colaj Pixabay jpg
horoscop shutterstock jpg
supa de pui cu galuste de gris jpeg
top alimente care ajuta sa slabesti jpg
chec jpg
Trecerea la ora de iarna ti ar putea afecta dantura  Sursa foto Pixabay jpg
papanasi mamaliga jpg
zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net