Tratamentele care îți vor face corpul mai tânăr și mai atractiv

Nu mai e o noutate că, atât femeile, cât și bărbații, cer tot mai des ajutorul specialiștilor disponibili în saloanele de înfrumusețare pentru epilare definitivă pentru a se bucura de un aspect mai frumos al corpului.

500 cliente mul umite dupa epilare definitiva jpg

Astăzi există o mulțime de proceduri capabile să înlăture semnele îmbătrânirii sau să înlăture acele minusuri estetice, cum este intervenția de mezoterapie facială sau corporală, care contribuie nociv la scăderea stimei de sine.

Este recomandat că cel puțin o dată pe lună să-ți oferi și tu un astfel de timp cu și despre ține în saloanele de înfrumusețare unde să te lași pe mâna specialiștilor care îți analizează atent fața și corpul, oferindu-ți soluții variate cu efecte vizibile, la toate problemele cu care te confrunți. Una din câteva dintre tratamentele și procedurile care te vor surprinde în ceea ce privește rezultatele este cea de mezoterapie facială, de care și tu te poți bucura prin intermediul unui salon specializat.

Intervenția de epilare definitivă este soluția modernă pentru îndepărtarea părului din zonele nedorite

Părul prezent pe picioare, mâini sau în zonele intime, reprezintă o problema de interes larg pentru populația modernă. Deviza din prezent pentru un corp îngrijit înseamnă și o piele netedă care, bineînțeles, nu dispune de par. Iar în locul soluțiilor clasice precum râsul cu lama, epilatul cu ceară sau utilizarea aparatelor electrice pentru îndepărtarea părului nedorit, tot mai multe persoane apelează la epilare definitivă care vine cu o mulțime de beneficii vizibile încă de la primele ședințe.

Undele folosite de aceste aparate pătrund adânc în straturile pielii, procesul fiind apreciat atât pentru faptul că e mai puțin dureros față de metodele clasice de îndepărtare a părului nedorit, dar totodată are capacitatea de a reduce semnificativ timpul de dezvoltare a noi fire de păr. Locurile ideale la care poți apela pentru o procedură de epilare definitivă dacă vrei să te răsfeți și să pui sfârșit acestei probleme care îți afectează aspectul și bunăstarea psihologică sunt saloanele de înfrumusețare aprobate de ministerul de sănătate.

În timpul epilării cu laser, alege saloanele care folosesc aparate performanțe care să te ajute la final să te bucuri de o piele luminoasă și un corp frumos pe care să-l pui în valoare cu ușurință, îndeosebi în timpul sezonului cald. Printre beneficiile procedurii se numără și lipsa iritațiilor, îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii prin atenuarea de vergeturi sau alte semne de îmbătrânire, redarea sănătății pielii care se confruntă cu foliculită și multe altele. O ședința de epilare definitivă are o durata cuprinsă între 10-20 minute, iar după mai multe ședințe vei scapă de părul nedorit.

image

Mezoterapie sau arta îndepărtării petelor și a problemelor inestetice

Căderi accentuate ale părului, alopecie sau semne apărute că urmare a expunerii la soare, a acneei sau a altor tratamente cosmetice agresive? Operația estetică de mezoterapie este soluția la toate aceste neplăceri care afectează un procent semnificativ din populația globală. Spre deosebire de tratamentele topice, locale, prin mezoterapie se injectează cantități adecvate de substanțe active în zonele afectate astfel încât problemele enumerate mai sus să fie rezolvate.

Procedura va avea loc exclusiv sub îndrumarea unui specialist cu multă experiență și care poate folosi inclusiv soluții anestezice pentru a evita chiar și un minim de disconfort în timpul acesteia. Prin urmare, tratamentul de mezoterapie are minim invazivă pe care o poți efectua la saloanele de înfrumusețare și prin care poți în sfârșit să te bucuri de un ten mai tânăr, o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare, de o podoabă capilară bogată sau pentru a elimina grăsimea în exces.

Trebuie știut și faptul că nu există o rețetă universal valabilă pentru mezoterapie. Astfel că, persoanele care apelează la această procedura le vor fi injectate anumite amestecuri de substanțe în funcție de necesități, în urmă discuției și a diagnozei cu specialistul, printre care o mulțime de minerale și vitamine, colagen, vitamina C, hialuronic și altele.

Efectul adus de tratamentul de mezoterapie se resimte pe termen lung și totodată acționează la un nivel mult mai profund față de soluțiile toxice cosmetice care se recomandă a fi utilizate pentru problemele enumerate, iar procedura e cât se poate de sigură, un efect advers fiind apariția unei senzații de înroșire a zonei în care a avut loc punctia, dar care va dispărea într-un termen mediu de 24 ore, urmând ulterior că pielea să se regenereze, iar efectele să-și facă resimțite apariția.

În concluzie, pentru o piele suplă, un ten și un păr lipsit de probleme, apelează la saloanele de înfrumusețare pentru o mezoterapie facială sau corporală. Pentru un aspect mai sexy, centrul de înfrumusețare care îți redă încrederea în tine și te ajută să te bucuri de un corp încântător după o epilare definitivă pe orice parte a corpului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net