Cele mai mari dorințe în dormitor în funcție de zodie. Ce ar trebui să eviți

Astrologia te poate ajuta, printre altele, și să-ți aprofundezi spiritul intuitiv, punând preț pe caracteristici precum empatia, compasiunea, bunătatea și chimia cu ceilalți, în toate relațiile tale. Te poate ajuta să înțelegi cum să comunici cu partenerul tău și cum să vă iubiți reciproc. Așadar, este un ajutor de nădejde și în dormitor!

Cele mai mari dorințe în dormitor în funcție de zodie Foto: Pixabay
Cele mai mari dorințe în dormitor în funcție de zodie Foto: Pixabay

Cele mai mari dorințe în dormitor în funcție de zodie

Cunoașterea semnului zodiacal al partenerului vostru vă poate ajuta să știți cum se simte cel mai bine în dormitor, dar și care sunt lucrurile pe care ar trebui să le evitați.

Fiecare semn astrologic are o identitate sexuală unică și este important să știi de ce are nevoie fiecare. Pentru că, în timp, lucrurile îndrăznețe și chiar și neobișnuite l-ar incita pe un Săgetător, însă cu siguranță îl vor îndepărta pe Taur, spre exemplu.

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru firea lor impulsivă, fiind alimentați de pasiune. Așadar, aceștia pot deveni extrem de excitați de spontaneitate și de manifestarea dorinței sexuale în această formă. Un mesaj sexual în mijlocul zilei? O șoaptă „murdară” la ureche la o petrecere? Ei trăiesc practic pentru asta!

Deși poate suna grosolan, nimic nu aprinde focul din interiorul acestui semn ca o partidă de amor neașteptată într-o cabină de baie sau pe bancheta din spate a unei mașini. Deci, dacă vă gândiți la ceva lent și confortabil, puteți să căutați în altă parte. Nici la jucăriile sexuale nu ar rămâne indiferenți, asta dacă doriți să „condimentați” puțin situația.

Berbecul este primul semn al zodiacului și, în mod corespunzător, lor le place să facă prima mișcare. De asemenea, Berbecii nu se pot concentra asupra unui singur lucru prea mult timp, așa că încercați să mai scurtați din preludiu. 

Taur

Guvernat de Venus (planeta iubirii și a frumuseții), Taurul este unul dintre cele mai romantice semne ale zodiacului. Taurilor le place să-și exploreze simțurile, așadar apetitul lor sexual este strâns legat de sunet, vedere, gust, miros și atingere. Spre deosebire de Berbec, Taurilor le place să ia lucrurile încet și constant, așa că ar fi încântați de un preludiu luuuung.

Puteți să vă cuceriți partenerul din zodia Taur și să îi oferiți o experiență de neuitat cu cu ciocolată, vin, lumânări și uleiuri esențiale. Fiind semn de pământ, Taurul este conectat cu simțurile lui, așa că nu ezitați să puneți un mix de muzică senzuală și să încercați să-l învăluiți cu atingeri. Nici la sexul în aer liber nu ar spune „nu”.

Taurii sunt, de asemenea, obsedați de dulciuri, așa că nu vă fie teamă să scoateți frișca atunci când este momentul potrivit! De asemenea, amintiți-vă că Taurului nu îi place deloc neglijența, așa că aduceți-l într-un dormitor perfect ordonat dacă nu vreți ca seara romantică să se transforme într-un fiasco și el să se apuce sa facă curat.

Gemeni

Aceste semne de aer au o carismă mai mult decât suficientă pentru a face și o relație monogamă să se simtă ca o...orgie. Pe scurt: Nimic nu-i excită mai mult pe Gemeni decât cât multe experimente sexuale. Ei trăiesc după motto-ul „varietatea este condimentul vieții”, așadar sunt pregătiți să încerce aproape orice!

De fapt, singurul lucru de care Gemenii se feresc și le-ar strica focul interior este monotonia, așa că nu vă fie teamă să experimentați. Ei sunt, de asemenea, guvernați de Mercur, planeta comunicării, așa că mesajele cu tentă sexuală și vorbele murdare sunt cu siguranță pe lista lucrurilor cu care puteți să îi cuceriți. Probabil că doresc, de asemenea, să încerce și sexul în trei sau joculețe în care schimbați rolurile.

Rac

Racii trebuie să se simtă în siguranță înainte de a ieși din cochilie, iar cel mai rapid mod de a face acest lucru este prin apropierea fizică. Racii pun mare preț pe relațiile de natură intimă, fiind semne zodiacale sensibile.

Racii sunt guvernați de Lună, planeta emoțiilor, așadar nu trebuie să vă fie teamă să scoateți toate gesturile romantice din arsenalul vostru. Acest lucru include îmbrățișări, dar și mângâieri senzuale. 

Intimitatea contează pentru Rac, așa că trebuie să îți faci timp să-i acorzi cât mai multă atenție. Întindeți-vă și priviți-vă unul în ochii celuilalt. De asemenea, când treceți la „chestii mai serioase” trebuie să vă asigurați că este mereu reciproc. Deși sensibili, în pat pot scoate și ghearele dacă au partenerul potrivit lângă.

Însă atenție! A părea ușor deconectat în timpul sexului îl poate face pe rac să se retragă rapid înapoi în cochilia sa. Pentru ei, sexul este o experiență de legătură, așa că ar fi bine să fii pe deplin prezent, cu mult contact vizual, acest lucru stimulându-i din plin.

Leu

Leilor le place spectacolul, așa că atunci când vine vorba de sex, dormitorul se poate transforma rapid într-o scenă! Acestor nativi le place să fie mereu doriți și lăudați, așadar nu uitați să le faceți complimente și să le spuneți cât de mult vă place să vă petreceți timpul în compania lor. Dacă vă trimit o poză sexy cu ei, să nu cumva să o treceți cu vederea!

Considerând că s-au născut să fie adevărate „staruri de film”, Leii s-ar putea să vă ceară să și filmați momentele voastre intime, visând să recreați scene din filme.

Conduși de Soare, Leii simt că totul se învârte în jurul lor – le place foarte mult când renunți la totul pentru a te concentra asupra lor. Fă-ți Leul să se simtă ca regele/regina și vei fi răsplătit.

Leii iubesc luxul, așadar cinele romantice trebuie să fie în locații de renume. De asemenea, ei visează manifestări grandioase de afecțiune. În dormitor, te poți pregăti cu ulei de masaj, lumânări sau lenjerie sexy și îi cucerești ușor. Însă, la prima mustrare sau neatenție din partea ta, s-ar putea să îți arate de ce se tem toți de urletul leului.

Fecioară

În mod tradițional, se presupune că semnul Fecioarei este simbolizat de arhetipul fecioarei virgine - o asociere învechită care duce uneori la presupunerea falsă că Fecioarele sunt pudice.

Adevărul este însă cu totul altul! Fecioarele sunt semne senzuale de pământ, așadar se bucură din plin de tot ce ai să le oferi în dormitor, asta dacă știi să le cucerești din punct de vedere intelectual prima dată. Dacă treci de această barieră, pregătește-te de cele mai intense și fierbinți momente. Unii ar spune chiar că fecioarele devin puțin obsedate de sex.

Guvernate de Mercur (planeta comunicării), Fecioarelor le place, de asemenea, să vorbească despre ceea ce urmează să faceți în dormitor, acesta fiind un fel de „preludiu conversațional”. Așadar, puteți să încercați un schimb de roluri sau vorbe îndrăznețe și fără perdea.

Mai mult decât atât, Fecioarele tind să fie orientate spre detalii, așadar nu privi doar imaginea de ansablu, caută mai în amănunt să vezi ce îi place. De asemenea, Fecioarele sunt deranjate instantaneu de orice lucru pe care îl consideră a fi neigienizat sau insalubru, așadar dă bine cu mopul înainte dacă visezi la sex pe podea!

Balanță

Balanța este condusă de Venus, planeta iubirii și frumuseții. În consecință, Balanțele tind să-și trateze partenerii ca pe niște opere de artă prețioase și se așteaptă să fie tratate exact la fel.

Balanțele sunt, de asemenea, oameni care pun mult preț pe latura vizuală, așa că vor aprecia o lenjerie de pat de lux sau un nud artistic.

Dar nu lăsați toată această „imagine sofisticată” să vă păcălească. În dormitor, Balanțelor le plac tot felul de chestii considerate a fi „netradiționale” și ar putea să vă surprindă. Nu se dau în lături nici de la schimbatul de roluri, iar câteva palme pe ici colo sunt binevenite.

Dar, în cele din urmă, cea mai rapidă cale către inima unei Balanțe este întotdeauna prin mintea lor, asemenea Fecioarelor. O Balanță va fi instantaneu scoasă „din joc” dacă conversația de după sex este plictisitoare (sau inexistentă).

Scorpion

Scorpionii sunt considerați unul dintre cele mai erotice semne ale zodiacului. Energia unui Scorpion combină perfect pasiunea trupească cu intimitatea emoțională. 

Guvernați de Pluto, planeta „infernului”, Scorpionilor le place să se scufunde în jocul de putere și sunt extrem de excitați de explorările dominației și supunerii. Nu le este frică să exploreze tabuurile, așadar poți încerca orice îți trece prin cap în dormitor cu Scorpionul, dacă ai acordul lui, bineînțeles.

Scorpionii sunt activați de „secrete”, așa că încercați jocuri cât mai palpitante sau trimiteți-le un mesaj cu o fotografie cu lenjeria pe care o purtați sub haine înainte de a vă întâlni într-un loc public. Sigur îi va da peste cap, într-un sens pozitiv.

Dar orice ai face, asigură-te că acționezi și pe partea de sentiment. Între tine și Scorpion trebuie să fie tensiune sexuală, dar și chimie în alte aspecte relaționale.

Săgetător

Sagetatorii sunt exploratori, așadar și lucrul care îi excită cel mai mult va fi întotdeauna aventura. Săgetătorul vede intimitatea fizică ca pe o oportunitate de descoperire emoțională. Acest semn de foc este extrem de aprins de orice are și o tentă de pericol, așa că să nu fiți surprinși dacă partenerul vostru din zodia Săgetătorului preferă sexul în locuri publice. De asemenea, sexul în trei ar putea fi pe listă.

La fel ca Gemenii, se plictisesc ușor însă. Sunt gata mereu să facă orice și oricând, așa că sugerează-i o nouă poziție sexuală sau o idee mai „neortodoxă” și cu siguranță va dori să o experimenteze.

Pe de altă parte, Săgetătorii sunt total dezamorsați de sexul prea sentimental, prea romantic. Săgetătorii sunt maeștri ai seducției și se concentrează mai mult pe aspectele mai „jucăușe” ale relației sexuale așa că data viitoare surprindeți-i cu o idee trăznită!

Capricorn

Capricornul este cel mai ambițios semn al zodiacului, iar dorința lui sexuală nu face excepție de la regulă. Aceste semne de pământ iau în serios actul sexual și se așteaptă ca și partenerii lor să o facă. Vor să aibă o viață plină de aventuri și când vine vorba de intimitate, așa că nu vă fie teamă să le oferiți doza de nebunie de care au nevoie.

În plus, acestor semne zodiacale le place să preia conducerea, așadar lăsați Capricornii să fie în control. Capricornilor le place să facă pe șefii și la lucru și în dormitor, însă puteți să încercați să experimentați și schimbul jocului de „putere”, s-ar putea să fie și acest lucru pe placul lor.

Capricornii sunt foarte bine organizați, așadar să nu vă speriați dacă vor începe să planifice momentele voastre intime - vor visa zile întregi cu ochii deschiși la marele moment, de aceea le place să facă acest lucru. Din punct de vedere sexual, nimic nu-i inhibă mai mult decât cineva care doar promite chestii în dormitor, iar ulterior nu „livrează” cele promise. 

Vărsător

Vărsătorii sunt „extratereștrii” zodiacului - acești nonconformiști excentrici au întotdeauna capul în nori. Dar când vine vorba de sex, acest semn de aer nu se teme să coboare ....la orizontală.

Vărsătorii sunt încântați de orice lucru care contravine normelor sociale, adică e posibil să aibă câteva fetish-uri. Și le place misterul, așa că purtarea unei măști sau a unei costumații anume va crește temperatura din dormitorul vostru cu siguranță.

Vărsătorul este semnul cel mai adesea asociat cu știința și tehnologia, ceea ce înseamnă că partnerul tău din această zodie va fi încântat de orice gadget sexual pe care îl găsiți pe piață.

Cum să plictisești în pat un Vărsător? Abordarea mai „tradițională” a sexului, care pur și simplu nu este suficient de bizară pentru acest semn zodiacal rebel. La fel ca tovarășii din zodia Gemeni, ei iubesc varietatea și urăsc monotonia.

Pești

Peștii, zodie de apă, sunt foarte spirituali și empatici, așadar nu este surprinzător faptul că sunt extrem de interesați și incitați de conexiuni profund spirituale. E posibil să îi excite explorarea necunoscutului, așa că asigurați-vă că aveți pregătite cărțile de tarot sau fiți gata pentru o ședință de meditație intensă.

Peștii creativi sunt artiștii și poeții zodiacului, așadar sunt pasionați de sexul intim și bazat pe emoții profunde. Aceste semne de apă sunt conduse total de sentimente! Ar putea dori să citească poezie erotică drept preludiu – sau chiar să scrie ceva sexy despre tine.

În cele din urmă, Peștii sunt suflete curioase, așa că singurul lucru care îi „stinge” este rigiditatea. Atât timp cât ești flexibil și deschis la minte, Peștii te vor aprecia și vor rămâne alături de tine, informează Cosmopolitan.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net