Povestea femeii care, la 35 de ani, n-a sărutat niciodată pe nimeni și nu a făcut nici amor: „Voi ajunge o bătrână plină de regrete”

Anya, o tânără de 35 de ani din Ilford, Essex, nu a experimentat niciodată dragostea în sens romantic. Determinată să-și schimbe viața, ea își propune să găsească persoana potrivită pentru primul sărut și pentru a construi o relație de lungă durată.

Anya nu a sărutat niciodată romantic pe cineva / foto: Via Mirror
Anya nu a sărutat niciodată romantic pe cineva / foto: Via Mirror

Cu multă emoție și timiditate, Anya își deschide sufletul și ne împărtășește povestea sa de viață și dificultățile întâlnite în relațiile cu persoanele de sex opus.

Anya nu a avut până la 35 de ani vreun iubit

Pentru unii oameni, găsirea unui partener vine natural și ușor, în timp ce pentru alții, cum este cazul Anyei, acest moment apare mult mai târziu.

La 35 de ani, Anya mărturisește că nu a avut niciodată un iubit. Anxietatea socială cu care se confruntă a împiedicat-o să cunoască pe cineva special, și de multe ori, a simțit că "vremea ei a trecut." Cu toate acestea, speră la o minune care să îi schimbe viața.

Anya și-a văzut prietenele îndrăgostindu-se și căsătorindu-se, în timp ce ea și-a trăit viața în umbră. Acum, este hotărâtă să iasă din zona sa de confort și să experimenteze primul sărut romantic.

Ea recunoaște că se teme să discute cu bărbații și că doar gândul la o întâlnire sau un sărut o face să se simtă neliniștită. Anya este conștientă că trebuie să își schimbe modul de gândire pentru a-și găsi partenerul ideal.

Locuind încă cu părinții, ea este determinată să își schimbe viața. Anya mărturisește că a fost întotdeauna timidă și că nu a avut curajul să se apropie de bărbați, considerând că nu ar ști ce să spună. Faptul că toate prietenele ei sunt căsătorite și au copii o face să simtă că trăiește în umbra lor. „Nu am avut niciodată un sărut romantic, așa cum vedem în filme, și este ciudat să fiu încă virgină la această vârstă,” spune ea.

Anya visează să găsească pe cineva cu care să creeze o legătură profundă, nu doar fizică. Totuși, anxietatea ei crește doar la gândul de a ieși cu un bărbat.

Ea se teme că va ajunge la o vârstă mai înaintată, plină de regrete pentru că nu și-a găsit pe cineva. Deși ar prefera să își petreacă sâmbăta seara acasă, mâncând prăjituri, decât să iasă în oraș, Anya este hotărâtă să înfrunte teama.

Anya suferă de anxietate socială

Suferind de anxietate socială, Anya a fost adesea agresată în copilărie, lucru care i-a afectat relațiile sociale și a făcut-o să se simtă înfricoșată de interacțiunile cu bărbații.

Problema ei a început la 16 ani, când anxietatea și depresia au pus stăpânire pe viața sa. După o cădere nervoasă în 2010, Anya a decis că este timpul pentru o schimbare și a început să își facă prieteni pe un grup de Facebook pentru persoane singure, experiență pe care o consideră transformată.

Cu toate acestea, experiențele ei pe aplicațiile de întâlniri nu au fost pozitive, deoarece a simțit că majoritatea bărbaților de acolo erau interesați doar de relații superficiale.

Deși este o romantică incurabilă, Anya știe că trebuie să își schimbe abordarea pentru a-și găsi adevărata dragoste. "Simt că este timpul să cunosc pe cineva, altfel voi ajunge la 70 de ani, plină de regrete," spune ea.

Anya își dorește un partener cu o personalitate plăcută, care să îi ofere stabilitate emoțională și financiară. „Mai presus de toate, vreau o conexiune emoțională profundă, pentru că acest lucru este cel mai important pentru mine,” concluzionează ea, potrivit Mirror. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
suc de struguri_must_shutterstock 2226633225 jpg
cub horoscop 2 gif
ostropel de pui 580x400 jpeg
top lichide pentru unghii cleaner unghii degresant unghii i acetona jpg
scalpului 1536x1024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net