Cum a ajuns o tânără să rămână însărcinată, deși era virgină. Cazul care a șocat o lume întreagă

De-a lungul istoriei, o mulțime de mituri neobișnuite despre sex au captivat atenția oamenilor din întreaga lume. În unele cazuri, chiar s-a dovedit că prejudecățile bizare ascundeau adevăruri surprinzătoare, conform mărturiilor validate de experți în domeniu. Oricât de șocant ar părea, de-a lungul timpului au existat, într-adevăr, situații în care femeile au rămas însărcinate, deși nu au întreținut relații sexuale. Un astfel de caz care a șocat o lume întreagă este și cel al unei tinere care a născut un copil, cu toate că nu întreținuse relații sexuale prin penetrare. 

Cum a ajuns o tânără să rămână însărcinată deși era virgină
Cum a ajuns o tânără să rămână însărcinată deși era virgină

Cum a ajuns o tânără să rămână însărcinată deși era virgină

Deși totul părea a fi un mit, iată în realitate s-a întâmplat. Cu toate că au existat multe persoane de-a lungul vremii care au declarat că au rămas însărcinate în mod miraculos, și atribuiau acest lucru harului divin, iată că într-un anume caz, acest lucru chiar a fost posibil, spre uimirea specialiștilor.

Întâmplarea s-a petrecut în anul 1988, în Zimbabwe, acolo unde o fată de doar 15 ani a ajuns de urgență la spital, în sala de nașteri. În mod șocant, femeii nu i se dezvoltase vaginul după cum au descoperit medicii în urma examinării medicale. Mai mult, aceștia au aflat că fata rămăsese însărcinată, deși era virgină. Medicii  au declarat pentru Jurnalul Britanic de Obstetrică şi Ginecologie că bebelușul a fost născut prin cezariană. Ulterior s-a început o cercetare, iar în urma consultării înregistrărilor medicale ale fetei, specialiștii au descoperit că, în urmă cu 9 luni, înainte de a da naștere, fata a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată în abdomen cu un cuţit. 

Făptașul a fost chiar fostul său iubit, care a prins-o în timp ce întreținea relații sexuale orale cu amantul ei. Fata a fost adusă cu abdomenul perforat în două locuri și stomacul gol, iar medicii au bănuit că singura modalitate prin care spermatozoizii au putut ajunge la organele reproductive ale acesteia a fost prin leziunile tractului gastrointestinal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net