11 semne subtile că partenerul vă iubește, chiar dacă nu v-a spus-o încă!

Cu excepția cazului în care ai capacitatea de a citi gândurile oamenilor, nu există, din păcate, nicio modalitate exactă de a ști ce simte cineva pentru tine, decât dacă îți spune în mod direct. Și pentru că, uneori, comunicarea este grea în primele etape ale unei relații, acest lucru este mai greu de „descoperit”.

11 semne subtile că partenerul vă iubește Foto: Pixabay
11 semne subtile că partenerul vă iubește Foto: Pixabay

Și, un alt aspect important: doar pentru că partenerul tău ți-a aruncat un „te iubesc” nu înseamnă că așa și este. Trebuie să fii mereu atent la detalii, iar dacă nu știi exact care sunt acestea, aici venim în ajutor! Desigur, există numeroase tipologii și tipare de oameni, fiecare dintre noi este diferit, însă explicațiile de mai jos reprezintă un ghid care te-ar putea ajuta. 

11 Semne subtile că partenerul vă iubește

Este posibil ca partenerul tău să simtă o iubire sinceră și profundă pentru tine, chiar dacă nu a spus încă celebrele două cuvinte. Acțiunile partenerului tău vorbesc mai mult decât cuvintele, în cele mai multe dintre cazuri. Dacă îl observi că face oricare dintre lucrurile de mai jos, șansele sunt în favoarea ta că deja s-a îndrăgostit.

1. Îți ia cadouri care sunt special destinate pentru tine

Chiar dacă nu sunt ei cei mai buni din lume la oferit cadouri, până la urmă câți dintre noi suntem? Însă, dacă privești lucrurile atent, ai putea să descoperi un lucru surprinzător. Dacă ți s-a întâmplat vreodată doar să menționezi în treacăt un lucru sau un obiect care ți-ar plăcea, fără nicio intenție ascunsă, iar în zilele următoare sau la o ocazie anume partenerul tău ți l-a oferit cadou, înseamnă că acesta te iubește cu adevărat. De ce?

Pentru că este mereu atent la ce spui, chiar dacă tu nu îți dai seama de acest lucru, și ar face orice să te vadă cu zâmbetul pe buze. De asemenea, ar putea să îți ia cadouri care să îți placă la nebunie, la care nici măcar tu să nu te fi gândit, deoarece te cunosc foarte bine și știu ce ai nevoie.

2. Îți rezolvă lucrurile pe care tu urăști să le faci

Nimănui nu îi place în mod deosebit să ducă gunoiul sau să spele vasele, spre exemplu, însă unii oameni pur și simplu detestă aceste lucruri. Dacă la un moment dat i-ai spus partenerului tău că nu îți place deloc să dai cu aspiratorul, spre exemplu, iar de când v-ați mutat împreună se oferă el/ea mereu să facă acest lucru, ce limbaj al iubirii mai evident vă doriți decât acesta?!

Dacă îți rezolvă orice fel de corvoadă/necesitate pe care altfel nu ți-ai fi făcut-o singur, este un semn destul de clar că sunt îndrăgostiți până peste cap, chiar dacă nu v-au spus-o încă, spune Alex. Z., 29 de ani, potrivit Cosmopolitan.

3. Încearcă să facă lucrurile care vouă vă fac plăcere

Partenerul tău se uită cu tine la filme siropoase deși știi că nu prea sunt pe placul său sau partenera ta se oferă să privească meciul cu tine? Ei bine, un alt semn clar că își dorește să petreacă cât mai mult timp în compania ta și nu mai ține cont neapărat de activitatea pe care o faceți. „Dacă o face fericită, atunci mă face și pe mine fericit”, spune Francisco C., 26 de ani.

4. Își aduce aminte de tine cu orice prilej

Dacă partenerul tău gasește o modalitate de a-și aminti de tine cu fiecare ocazie sau ceva ce ați făcut împreună, probabil că deja are sentimente puternice pentru tine. „Când melodiile de la radio îți amintesc de ea sau de lucruri pe care le-ați făcut împreună”, spune Ross G., 28 de ani, întrebat fiind când anume își dă seama că este îndrăgostit lulea.

5. Vrea să îi cunoști familia și prietenii și să petreceți cu toții timp împreună

Dacă partenerul tău te invită mereu în oraș cu familia și prietenii săi, fără să își dorească să meargă doar de unul singur, e un semn foarte bun. De asemenea, cel mai probabil le vorbește celor dragi despre tine. „Când sunt îndrăgostit, acea persoană apare de obicei cel mai des în conversațiile mele cu prietenii și familia”, spune Hayden K., 25 de ani. „Parcă tot ceea ce vorbești îți amintește de ea”.

6. Simte nevoia să stea cu tine cât mai mult

De regulă, mai ales când intră într-o relație, oamenii se gândesc adesea dacă nu cumva vor pierde din distracția cu prietenii lor sau dacă nu cumva ar fi cineva mai potrivit pentru ei și se autolimitează prin alegerea lor de a avea un partener. Însă, atunci când ești într-o relație fericită nu te mai gândești la aceste lucruri și tot ce îți dorești este să petreci timp cu persoana respectivă, chiar dacă uneori mai pierzi unele ieșiri cu amicii.

7.  Este mereu atent/ă

Deși nu te poți aștepta să aibă o memorie perfectă, își amintește multe detalii despre tine, semn că te ascultă cu atenție și reține ce îi spui. Motivul este că îi pasă suficient de mult încât să se concentreze asupra ta. Dacă își lasă telefonul jos sau întrerupe filmul pentru a te asculta, e un semn minunat. „Pur și simplu faptul că te ascultă și își amintesc ce le spui este un semn foarte bun”, spune Carter M., 26 de ani.

8. Este mereu acolo când ai cea mai mare nevoie

Nici măcar nu intră în discuție să te refuze dacă ai probleme. Dacă ai nevoie de el/ea, indiferent de motiv, va fi acolo... și nu se va plânge mai târziu și nici nu îți va reproșa că te-a ajutat. De asemenea, este un semn bun dacă observă când ceva nu este în regulă, chiar dacă tu personal nu recunoști. 

9. Are încredere în tine 

Îți trimite mesaje sau te sună oricând găsește puțin timp liber și este bucuros să împărtășească cu tine veștile importante. Are încredere în tine mai mult decât în oricine și chiar și atunci când voi doi vă certați (pentru că da, fiecare cuplu are probleme), amândoi sunteți dispuși să depuneți efortul pentru a repara lucrurile, deoarece știți cât de puternici sunteți împreună ca o echipă.

10. Te încurajează să-ți urmezi visul

O persoană care te iubește îți va fi mereu sprijin, chiar și atunci când nimeni altcineva nu pare să aibă încredere în tine.

Te-ar ajuta cu siguranță să-ți deschizi propriul restaurant dacă asta ți-ai dori sau să te întorci la școală pentru a-ți termina studiile. Și se va lauda peste tot cu tine. Uneori simți chiar că ei sunt mai mândri de noua ta promovare la muncă, spre exemplu, decât ești chiar și tu.

11. Îi/o surprinzi uitându-se la tine și zâmbind

Dacă ai fost vreodată martor la această drăgălășenie, poți spune deja că este înnebunit/ă după tine, nu mai e nevoie de alte explicații sau declarații!

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net