Nu încerca să îl compari pe actualul iubit cu fostul. Este una dintre cele mai mari greșeli pe care le facem ca femei

7 decembrie 2021
disc 0 jpeg
Mai tot timpul avem tendin┼úa de a face compara╚Ťii ├«ntre fo╚Ötii ╚Öi actualii iubi╚Ťi, iar aceasta este una dintre cele mai mari gre╚Öeli pe care le facem ca femeifoto: shutterstock

Actualul partener nu se va sim┼úi niciodat─â ├«n largul lui, iubit ┼či respectat, cu umbra fostului sau fo┼čtilor ├«n spate. Prezentul ne aduce suficiente provoc─âri c─ârora trebuie s─â le facem fa┼ú─â. De ce ar trebui s─â mai ad─âug─âm un stres: fantomele trecutului. Dac─â ├«┼úi compari actualul iubit cu fo┼čtii nu este nicio problem─â cu condi┼úia s─â ┼úii rezultatul numai pentru tine.

Compararea partenerului cu fo┼čtii iubi┼úi din via┼úa ta, mai ales din punct de vedere al abilit─â┼úilor sexuale, nu poate dec├ót s─â-┼úi dea dureri de cap. De regul─â, actualul partener nu vrea s─â ┼čtie nimic din ce ├«┼úi f─âcea fostul iubit pentru a te satisface, deoarece atunci c├ónd ve┼úi fi ├«n pat, ├«n mijlocul ac┼úiunii, acest g├ónd ├«i va reveni ├«n memorie ┼či ├«i va t─âia tot cheful. ├Än aceste condi┼úii, ├«┼úi dai seama c─â, ├«n cazul ├«n care ex-ul t─âu era un adev─ârat campion ├«n pat, chiar nu trebuie sa sufli o vorb─â, nu?

Nimic nu este mai nepl─âcut pentru iubitul t─âu dec├ót s─â ├«i fie comparate "performan┼úele" sexuale cu cele ale fo┼čtilor t─âi parteneri, fie c─â aceste compara┼úii ├«l avantajeaz─â sau nu. Faptul c─â ├«n momentele cele mai intime ┼či intense ├«┼úi aminte┼čti de al┼úi b─ârba┼úi cu care ai avut experien┼úe similare ├«i va sugera partenerului de via┼ú─â c─â nu e┼čti cu totul implicat─â, c─â nu te face s─â te sim┼úi bine ┼či c─â tratezi cu superficialitate clipele de intimitate.

Dac─â vrei ca rela┼úia ta s─â func┼úioneze, nu o construi pe compara┼úii de niciun fel ┼či ├«nva┼ú─â s─â ├«┼úi cuno┼čti alesul ┼či s─â ├«l apreciezi pentru ceea ce este, iar dac─â lucrurile pe care le descoperi nu te mul┼úumesc, nu insista pe o rela┼úie c─âreia nu i te po┼úi dedica trup ┼či suflet.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg