Află ce-ți rezervă astrele între 1-7 noiembrie!

BERBEC

Relaţiile sentimentale vă debusolează prin instabilitate şi chiar nu mai ştiţi cum să vă purtaţi cu partenerul dv. de cuplu. Starea de sănătate nu vă susţine deloc eforturile profesionale pe care le faceţi pentru a vă recuceri poziţia socială, iar banii întârzie din nou să apară la timp. Încăpăţânare.

TAUR

Parcă toată lumea a decis să se opună finalizării ultimelor dv. decizii. Colegii sunt cam neîncrezători şi nu vor să se implice, şefii sunt foarte pretenţioşi, iar persoana iubită se consideră oarecum părăsită. Banii sunt din ce în ce mai puţini, dar starea dv. de sănătate este neaşteptat de bună.

GEMENI

Dorinţa de afirmare profesională este cea care vă face să renunţaţi la a vă respecta obligaţiile şi responsabilităţile familiale. Sunteţi însă conştientă că şansele actuale nu vor dura o veşnicie şi aveţi de gând să le exploataţi la maximum. Partenerul dv. de cuplu va avea totuşi unele reacţii bizare!

RAC

Majoritatea familistelor concep în acest interval copii frumoşi şi sănătoşi. Toate nativele au tendinţa să facă economii drastice, tinerele se îndrăgostesc, iar relaxarea e la mare preţ. Cele mai avantajate sunt studentele ce primesc burse în străinătate şi actriţele care pleacă în turnee peste hotare.

Predicțiile pentru următoarele zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.

jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
andreea marin
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
zodia care consuma alcool jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg