Află la ce boli ești predispus în funcție de zodie!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Din punct de vedere medical, berbecii se confruntă cu probleme craniene. Astfel, persoanele născute în această zodie au perioade lungi în care au dureri de cap, au suferit în trecut comoții sau răni în zona capului. De asemenea, Berbecii trebuie să fie precauți deoarece sunt predispuși la hipertensiune, iar un control medical anual este obligatoriu.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Persoanele născute sub acest semn sunt deosebit de gurmande, iar problemele medicale încep tocmai din acest motiv. Creșterea în greutate reprezintă o sensibilitate în rândul Taurilor. De asemenea, aceștia au probleme cu pielea uscată, căderea părului, oboseala și scăderea tensiunii.

Taurii sunt predispuși la răceli care declanșează dureri în gât și răgușeli.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Din cauza stresului, Gemenii ajung să sufere de probleme ale sistemului nervos. De asemenea, brațele, umerii și plămânii reprezintă zone sensibile ale acestei zodii.

Un avantaj al celor născuți în Gemeni este că se refac foarte repede după boală. Exercițiile de yoga sunt benifice nativilor din Gemeni deoarece îi ajută să țină departe de ei bronșita și pneumonia.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Persoanele din zodia Rac au simțurile extrem de dezvoltate, mai ales atunci când vine vorba de gustul alimentelor. Așadar, stomacul este zona sensibilă a celor născuți în Rac. De multe ori ei se pot confrunta cu probleme digestive, iar cauza acestora sunt emoțiile. De aceea, orice trăiri trebuie ținute sub control pentru că pot declanșa probleme de sănătate.

Predicțiile în sănătate pentru celelalte zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
masina culita jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)