Care zodii au cele mai mari şanse la bani

Ultima actualizare:

    Berbecii strâng bani cu ajutorul ambiţiei
Berbecii strâng bani cu ajutorul ambiţiei

Se spune că persoanele care nu au noroc în dragoste, au la bani. Nu ştim cât de adevărată este zicala, dar semnul zodiacal îţi poate da un indiciu despre cât de  mult atragi banii.

 Berbec

Jurnaliştii de la revista americană Forbes au analizat datele de naştere ale celor mai bogaţi oameni din lume şi au remarcat că berbecii se află în primele cinci zodii care atrag banii. Berbecii strâng bani cu ajutorul ambiţiei, dar şi cu ajutorul iscusinţei. De asemenea, sunt persoane cărora le place să-şi asume riscuri, dar şi să se impună.

TaurPersoanelor născute sub acest semn zodiacal le place confortul, de aceea rar se vor afla la extreme. Nu vor fi foarte bogaţi, ci vor avea bani cât să ducă o viaţă confortabilă, fără riscuri. Sunt genul de persoane care cheltuie cu măsură şi se gândesc de două ori înainte de a lua o decizie.

GemeniEşti o persoană născută sub semnul generozităţii, care se implică mult în a-i ajuta pe ceilalţi. Eşti o persoană carismatică, îţi plac petrecerile, îţi plac vacanţele extravagante şi hotelurile de cinci stele. Aşadar, rar se întâmplă să strangi economii şi să acumulezi averi fabuloase, pentru că mereu se iveşte câte o ocazie de a cheltui.

Vezi cât de norocoase sunt celelalte zodii la bani pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net