Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Iată ce preferinţe au femeile

Ultima actualizare:

    Ce flori să îi dăruieşti în funcţie de zodie. Iată ce preferă femeilefoto: beautytips.ro
Ce flori să îi dăruieşti în funcţie de zodie. Iată ce preferă femeilefoto: beautytips.ro

Nu ştii ce flori să alegi pentru o aniversare sau o altă ocazie specială? Click! îţi arată ce flori să îi oferi în funcţie de zodie unei persoane dragi ţie. Trandafirul, macul sau crinul imperial sunt doar câteva dintre frumoasele flori care reprezintă iubirea, inteligenţa sau carisma unei anumite fiinţe.

Dacă eşti genul de persoană căreia îi pasă cu adevărat atunci când dăruieşti un cadou cuiva, iată ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Astrele îţi dezvăluie care îi sunt preferinţele, în funcţie de semnul zodiacal în care s-a născut.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

  • Dacă cea căreia îi vei dărui flori este născută în zodiac Berbec, cel mai probabil este o persoană puternică şi ambiţioasă, pozitivă şi dinamică. Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie? Zambilele sunt un cadou ideal pentru femeile Berbec, aceste flori fiind rezistente multe zile, te cuceresc cu parfumul lor şi înfloresc rapid.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Taur (21 aprilie – 21 mai)

  • Femeile Taur sunt încăpăţânate şi posesive în relaţia cu partenerul, însă sunt în acelaşi timp sigure pe ele, realiste. Pentru a şti ce flori să îi oferi în funcţie de zodie, află că simţul practic nu le lipseşte. Pentru ele aţi putea încerca un buchet de lalele, flori cu un colorit deosebit, dar care nu te învăluie în parfum sufocant, şi care rezistă multe zile dacă sunt îngrijite corect.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

  • Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie? Nativele acestei zodii sunt persone uşor adaptabile, schimbătoare şi foarte sociabile. Fiind cunoscute pentru firea lor duală, un buchet care să conţină inflorescenţe, precum liliacul, le-ar putea fi pe plac.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Rac (22 iunie – 22 iulie)

  • Când vrei să ştii ce flori să îi oferi în funcţie de zodie unei femei Rac, ţine cont de firea lor sensibilă, romantică şi familistă. Freziile ar putea fi o alegere potrivită, deoarece au un parfum subtil, sunt flori delicate şi sunt de-o frumuseţe aparte.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Leu (23 iulie – 22 august)

  • Femeile născute în zodiac Leu sunt firi dominante, puternice şi autoritare, dar nu le lipsesc generozitatea şi dragostea. Narcisele sunt cele mai potrivite flori care le pot fi dăruite în funcţie de zodie.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Fecioară (23 august – 21 septembrie)

  • Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie? Fecioarele sunt persoane foarte critice şi raţionale, iar dacă ai de gând să le oferi flori în funcţie de zodie, ţine cont că fiecare gest este atent analizat şi fiecare detaliu contează. Perfecţiunea şi puritatea lăcrămioarelor le poate satisface exigenţa.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

  • Pentru nativele din Balanţă, persoane echilibrate şi cumpătate, bujorii ar putea reprezenta un cadou potrivit, aceştia având mirosul suficient de puternic încât să te îmbie, dar nu atât de puternic încât să te sufoce. Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie? Culorile bujorilor sunt de asemenea calme, pastelate şi plăcute ochilor.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

  • Pasionale şi puternice, exigente şi ambiţioase, femeilor Scorpion le poţi dărui cu success un buchet de trandafiri în culori tari, deoarece aceştia sunt la fel de pătrunzători şi plini de viaţă pe cât le este firea.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

  • Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie? Nativele din Săgetător sunt caracterizate de verticalitate, o înclinaţie către spiritualitate şi determinare. Crizantemele, de preferat în culori vii şi atrăgătoare sunt florile cele mai potrivite pentru această zodie.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

  • Persoane ambiţioase, dar încăpăţânate, nu întotdeauna sociabile sau chiar misterioase, femeile Capricorn sunt cel mai bine reprezentate de orhidee. Atunci când nu ştii ce flori să îi oferi în funcţie de zodie, află că o floare dificil de îngrijit şi păstrat, dar care oferă rezultate pe măsura efortului este perfectă pentru femeia Capricorn.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

  • Femeile Vărstător sunt caracterizate de libertinism, independenţă şi de dorinţa de a fi în permanenţă cu un pas înaintea trend-ului. Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie? Buchetele de crini sunt ideale pentru ele, deoarece aceste flori se deschid rapid, emând un miros puternic şi ameţitor.

Ce flori să îi oferi în funcţie de zodie. Peşti (19 februarie – 20 martie)

  • Nativele zodiei Peşti sunt persoane empatice, emoţionale, generoase, dar şi sensibile şi uşor de rănit din punct de vedere sentimental, deoarece se implică puternic în relaţiile cu cei din jur. Ghioceii, flori ce marchează revenirea naturii la viaţă, dar care sunt delicate şi au un miros subtil, sunt un cadou potrivit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
horoscop azi venus retrograd jpg
alimente diabet jpg
par gras jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
De ce ti e somn dupa ce bei cafea jpg
cub horoscop supărare png
FotoJet (13) jpg
FotoJet (9) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net