Ce să mănânci și ce să eviți în funcție de zodie
Semne de Foc: Berbec, Leu, Săgetător
În general, datorită focului, aceste zodii au un organism care le permite arderea rapidă a grăsimilor, eliminarea toxinelor și a bacteriilor. De asemenea, Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt rezistenți la boli.
Există cazuri în care semnul de foc este prezent în exces. Persoanele din această categorie sunt sensibile, nervoase și pot declanșa probleme cu tensiunea, inima sau stomacul. Pentru a ieși din această stare, Berbecul, Leul și Săgetătorul trebuie să consume alimente care sunt reci, cu ardere lentă.
Alimente permise: legume, rădăcinoase
Alimente interzise: carnea roșie, condimentele picante
Remedii: mușețel, valeriană
Dacă semnul de foc este mai puțin vizibil la aceste zodii, atunci organismul va arde mai greu grăsimile și va fi incapabil să lupte cu bolile. Persoanele din această categorie trebuie să consume mâncăruri calde, uscate și aromate.
Alimente permise: lămâie, iaurt, varză, muștar
Alimente interzise: produse lactate, carne
Remedii: ardei iute, cuișoare, scorțișoară, usturoi, ghimbir
Sfaturile astrologilor pentru celelalte zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.