Ce-ți rezervă astrele între 11-17 octombrie

BERBEC

Exuberante şi inventive, cu o poftă de viaţă molipsitoare, aceste native „reconfigurează“ în mod fericit toate relaţiile cu persoana iubită şi totodată relaţiile familiale. De miercuri, se simt mai libere, foarte inspirate, gata să-şi trântească la pământ definitiv adversarii cei mai primejdioşi.

TAUR

Relaţia de cuplu devine din ce în ce mai stresantă, iar nativele nu înţeleg ce li se mai reproşează o dată ce doar ele îşi susţin material partenerul de cuplu şi familia. Căsătorite ori celibatare, toate doresc să fie independente, mai libere şi mai iubite. Marţi, întâlniri care pot schimba destine.

GEMENI

Este posibil să faceţi întregul interval călătorii multe ori foarte lungi (unele chiar peste hotare), însă fără „însoţitorul“ dorit. Puteţi pierde sprijinul familiei, din cauza lipsei de comunicare ori a termenilor severi pe care îi folosiţi. Familistele sunt de miercuri cele mai stresate profesional.

RAC

Niciodată nu au fost invidiate cum sunt în acest interval, chiar şi de persoana iubită, doar pentru că îi surclasează pe toţi prin succesele financiare (şi nu numai). Prietenii pot fi miercuri ori prea sinceri ori de-a dreptul mincinoşi, iar şefii direcţi le reproşează o grămadă de nimicuri vineri.

Predicțiile pentru următoarele zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel
image png
image png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
un barbat de 54 de ani are fantezii sexuale ciudate jpg