Ce-ți rezervă astrele între 18-24 octombrie

BERBEC

Sunt excluse toate călătoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate cele locale, din ce în ce mai multe şi foarte stresante. Apelaţi la un vocabular lipsit total de subtilităţi, sunteţi foarte pretenţioasă, excesiv de emotivă şi lipsită de diplomaţia de până acum. Sărbători familiale „provinciale“!

TAUR

Cele mai multe native fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. În acest interval, prevalează pasiunile şi oricât de mult doresc să ascundă prin ceea ce trec, majoritatea nativelor au şi tendinţa imprevizibilă de a se lăuda. Sunt posibile şi aventuri erotice secrete.

GEMENI

Oricât de greu le va fi, aceste native îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. De miercuri, din ce în ce mai sensibile, prea imprevizibile şi foarte originale, exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor (adică nu refuză şi nu renunţă la aventurile erotice şi la cele… culinare).

RAC

Există pericolul ca în acest interval cea mai mare parte dintre aceste native să se îndrăgostească iremediabil de un fost prieten. Inspiraţia profesională maximă poate aduce şi mult dorita promovare miercuri sau vineri. În plus, cele mai norocoase chiar doresc şi fac o călătorie lungă peste hotare.

ZODIA NOROCOASĂ - LEU

Pline de fantezie, dar şi foarte energice, încep prin a construi un plan de activitate „casnică“, pentru a îmbunătăţi aspectul căminului propriu şi sfârşesc prin a reorganiza întreaga viaţă de familie. Celibatarele se decid miercuri să treacă la „atac“ şi să lămurească natura relaţiilor lor afective. În general, relaţiile parteneriale nu sunt stabile, deoarece doresc să fie independente şi să li se recunoască toate calităţile. Foarte energice, îşi pun în practică aproape toate planurile de viitor. În prima parte a intervalului, au mari şanse financiare, dar majoritatea sunt lipsite de spirit practic.

FECIOARĂ

Muncesc intens, cu dăruire şi multă abnegaţie. Întregul interval, sunt inspirate şi… foarte senzuale. E de preferat ca studentele să nu refuze bursele de studiu în străinătate, iar patroanele să nu renunţe la contractele cu parteneri externi. Celibatarele se decid să refuze invitaţiile în weekend.

Predicțiile pentru următoarele zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
1 somn jpg jpeg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
image
image
image
image
firma SEO jpeg
drujba gradina jpeg
machiaj buze jpeg
sticle de vin
incontinenta urinara ginecologie SANADOR jpg
cub tania budi png