Cele 2 zodii care nu se vor căsători niciodată. Ele nu vor îmbrăca rochia de mireasă!

Horoscopul de azi aduce vești proaste pentru 2 dintre zodii. Acestea nu se vor căsători niciodată și nu vor apuca să îmbrace superba rochie de mireasă. Iată despre cine este vorba!

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock

Cu siguranță multe femei de-abia așteaptă ziua nunții, ziua în care vor fi cele mai frumoase și în care vor îmbrăca o rochie albă. Desigur, sunt și doamne și domnișoare care nu-și doresc acest lucru, dar cine suntem noi să le judecăm?

Cele 2 zodii care nu vor îmbrăca niciodată rochia de mireasă

Trebuie să-ți spunem că există 2 zodii care nu vor îmbrăca niciodată rochia de mireasă. Este vorba despre femeile născute în zodia Taur și cele născute în zodia Leu. 

Femeile Taur nu se vor căsători niciodată. Nici nu-și doresc și nici nu fac un anume scop din acest lucru. Consideră că o relație poate funcționa și fără căsnicie și că un act nu aduce nicio schimbare majoră în viața lor. 

Nativele Taur iubesc pătimaș, însă sunt de părere că iubirea poate fi, uneori, nocivă, așa că știu să-și țină partenerii de viață și la distanță, atunci când simt că se întrece măsura. 

Femeile Taur sunt independente, așa că niciodată nu vor accepta să stea acasă și să nu facă absolut nimic. Le place munca și sunt mereu gata să-și câștige banii pe cont propriu. Partenerii de viață trebuie să fie mult mai potenți din punct de vedere financiar decât ele, căci acesta este un aspect-cheie în relația cu femeia Taur. 

Aceasta va fi mereu interesată de job-ul pe care îl are bărbatul care o curtează sau pe care vrea să-l curteze. Îndrăzneață, consideră că o nuntă este o pierdere de vreme, așa că dacă te îndrăgostești de o nativă Taur, trebuie să fii pregătit să nu te căsătorești niciodată. 

Citește și - Tot ce trebuie să știi despre compatibilitatea cu bărbatul sau femeia din zodia Capricorn

Nici nativele Leu nu se căsătoresc niciodată

Cea de-a doua zodie feminină care nu va îmbrăca niciodată rochia de mireasă este zodia Leu. Acesta native sunt extrem de încăpățânate și orgolioase, motiv pentru care toți partenerii de viață pe care i-au avut, de-a lungul timpului, au preferat să le înșele sau să le părăsească pur și simplu. 

Guralive și certărețe, este tare greu să fii în grațiile unei femei Leu. Aceasta consideră mereu că le știe pe toate și nu se dă în lături de la nimic atunci când vrea să le demonstreze tuturor acest lucru. 

Din cauza faptului că tot găsește fel și fel de defecte la partenerii săi de viață, nativa Leu nu va ajunge niciodată să îmbrace rochia de mireasă.

Niciun bărbat nu va fi suficient de răbdător încât să înțeleagă faptul că la el în casă urmează să cânte găina, nu cocoșul, așa cum este normal în majoritatea căsniciilor. Cu toate acestea, nativa Leu nu va fi deloc dezamăgită de faptul că nu se va căsători, ci din contră. La un moment dat va ajunge la concluzia că o căsnicie i-ar fi luat din spiritul libertin și că n-ar mai fi fost ea însăși. Dacă și tu ești Taur sau Leu, este important să analizezi cu atenție spusele astrologilor și să te gândești dacă te regăsești sau nu în aceste situații. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net