Zodia care va avea o mare cumpănă în weekend. Rugăciunea care o poate salva

În mijlocul agitației și provocărilor de weekend, nativii zodiei Capricorn pot simți că sunt supuși unei mari cumpene. Cu toate acestea, există o soluție care să le ofere liniște și claritate: rugăciunea. În acest articol, explorăm cum această practică spirituală poate ajuta Capricornii să își depășească obstacolele și să își găsească echilibrul în timpul sfârșitului de săptămână.

Zodia care va avea o mare cumpănă în weekend
Zodia care va avea o mare cumpănă în weekend

Zodia care va avea o mare cumpănă în weekend

Capricornul, a zecea zodie a zodiacului, este guvernată de planeta Saturn și este asociată cu responsabilitatea, disciplina și ambiția. Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru abilitățile lor organizatorice, dorința lor de a reuși și determinarea lor de neclintit în atingerea obiectivelor. Pentru Capricorni, weekendul poate aduce cu sine provocări suplimentare, deoarece aceștia sunt adesea preocupați de responsabilitățile lor și de obiectivele pe termen lung. Pot simți presiunea de a continua să muncească sau de a face progrese în carieră, chiar și în timpul liber. Rugăciunea poate fi un instrument puternic pentru Capricorni în gestionarea stresului și a anxietății de weekend. Această practică spirituală le poate oferi un moment de liniște și conectare interioară, permițându-le să își reevalueze prioritățile și să își îndrepte gândurile către lucrurile cu adevărat importante în viață.

Rugăciunea care o poate salva

Iată rugăciunea pe care să o rostești și care te va ajuta să treci peste necazuri.

„Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfri­co­șă­toare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu ne­so­co­tință le săvârșim. 

Noi suntem păcătoși, ne­treb­nici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga mi­los­tivirea prin sârguința cea de toate zilele, dă­ruiește-ne-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată răutatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie să slăvim prea­sfânt numele Tău în veci. Amin”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare   legume   foto alina mitran (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
POZA png
fructe pexels jpg
click ro (7) jpg
cina cea de taina jpeg
zodii relaxate jpg
horoscop shutterstock jpg
divort jpg
fericire pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net